forum.gif
shodien slikts garastavoklis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / shodien slikts garastavoklis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.11 10:11
 citēt
Nebeta:Kāds sakars tam cik autors publicē bildes ar viņa vērtību? Katrs var sapublicēt 100 bildes,bet kādas? Kādu laiku foto topā ir tādas bildes, ka kauns skatīties. Fotoblog.lv ir ļoti zaudējis kvalitāti ar jauno vērtēšanas sistēmu un ja jau kopš iepriekšējā šāda mana ieraksta,nekas nav mainījies...

Tikai tagad to esi atklājusi? :) man jau šķiet ka sen tas ir noticis un kvantitāte ir ņēmusi virsroku un ne jau vērtēšanas sitēma vainīga, bet gan attieksme :)
Publicēts: 13.05.11 10:12
 citēt
Nebeta:Nedomāju,ka tas, ka publicē, atvainojiet sū*us, norāda uz to, ka te var likt bildes arī "mirstīgie cilvēki". Šādi wanna be fotogrāfi nemācās - tikai liek vienu aiz otra tādas "lieliskas" bildes. Ja grib mācīties,iet uz kursiem vai lasa un skatās -mācās. Šī brīža vērtēšanas sistēma ļauj draņķigi fotografēt un tikt topā. :face-grin:

tas ir pilnīgi po kā tu bildē;) galvenais lai tu bildētu kaķus, puķes saulrietus un meitenes, un tev ir daudz draugu tad arī bildes tiks labi novērtētas un autoram būs labs reitings :grimace:
Publicēts: 13.05.11 10:16
 citēt
Kaut gan sistēma jau ar ir smieklīga, jo tā jau ir radīta tam lai visas bildes PATIKTU :D Neesmu redzējis vērtēšanā iespēju ielikt vērtējumu - Nepatīk :)

Un kapēc gan nebildēt puķītes, sunīšus, kaķīšus ja visiem vienmēr PATĪK :D
Publicēts: 13.05.11 10:19
 citēt
Marchello:Kaut gan sistēma jau ar ir smieklīga, jo tā jau ir radīta tam lai visas bildes PATIKTU :D Neesmu redzējis vērtēšanā iespēju ielikt vērtējumu - Nepatīk :)

Un kapēc gan nebildēt puķītes, sunīšus, kaķīšus ja visiem vienmēr PATĪK :D

Bet protams ka jabildē ir visādas puķītes , lopiņi un mandavoškas, tie tak ir forši, būtu man tehnika manā rīcībā katru dienu kad ienāk prātā man ari būtu daudz visādu knišļu un margrietiņu sabildēts :D
Publicēts: 13.05.11 10:39
 citēt
Izmetiet visus nederiigos mpsistus aaraa, uzliekiet baigos noteikumus, ka pieregistreties var tikai ar Dizhmeistara uzaicinajumu un apstiprinajumu un seezhat laimiigi, vai ari pashi izdzeshaties... nu ko var cepties!
Un cienijama Nebeta ari varetu patirit savu galeriju, ja jau uzskata sevi par uberartistu! Ne visas bildes atbilst kvalitatei... nekaa personiiga, bet paverteejam sevi, pirms noliekam citus. :bad_egg: Ja jau shitas ir publisks forums, tad ar to ari ir jarekinaas, ka te buus dazhada tauta. Ja gribat tikai izredzetos, tad taisiet slegtu tiklu.
Publicēts: 13.05.11 10:50
 citēt
par reitingu sistemu var cepties muzhigi, diemzhel pedeja redakcija tapusi, pateicoties noteiktai cilveku grupai, kas sajaaja iepriekshejo, bet ari iepriekshea visien neparak patika :D

vel var noverot ka uztaisot jaunu verteshanas sistemu nezkapec uzreiz daudziem ieprieksheja sak shkist ka bijusi baigi labaa, ej nu saproti :D

Nebeta, viss kartiba, es tevi saprotu, tu gribi, lai te 100% maksla un labak ka devianarta un photodoma un vel visados x'os, bet nu tadi mes te Latvija esam, ka protam, taa maunam

peace
Publicēts: 13.05.11 10:53
 citēt
Ruuu:Izmetiet visus nederiigos mpsistus aaraa, uzliekiet baigos noteikumus, ka pieregistreties var tikai ar Dizhmeistara uzaicinajumu un apstiprinajumu un seezhat laimiigi, vai ari pashi izdzeshaties... nu ko var cepties!
Un cienijama Nebeta ari varetu patirit savu galeriju, ja jau uzskata sevi par uberartistu! Ne visas bildes atbilst kvalitatei... nekaa personiiga, bet paverteejam sevi, pirms noliekam citus. :bad_egg: Ja jau shitas ir publisks forums, tad ar to ari ir jarekinaas, ka te buus dazhada tauta. Ja gribat tikai izredzetos, tad taisiet slegtu tiklu.

Tad sanāks saits priekš "cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām" , viens tāds jav ir LV :D
Publicēts: 13.05.11 10:53
 citēt
...būtu baigi svētīgi,ka bildes nesasniedzot noteiktu punktu līmeni 24st laikā tiek automātiski dzēstas.
Publicēts: 13.05.11 10:57
 citēt
Jolan:...būtu baigi svētīgi,ka bildes nesasniedzot noteiktu punktu līmeni 24st laikā tiek automātiski dzēstas.

Jā, tas ir veiksmigs ieteikums.
Publicēts: 13.05.11 10:59
 citēt
Jolan:...būtu baigi svētīgi,ka bildes nesasniedzot noteiktu punktu līmeni 24st laikā tiek automātiski dzēstas.

Nē.
Publicēts: 13.05.11 11:06
 citēt
Shadow:par reitingu sistemu var cepties muzhigi, diemzhel pedeja redakcija tapusi, pateicoties noteiktai cilveku grupai, kas sajaaja iepriekshejo, bet ari iepriekshea visien neparak patika :D

vel var noverot ka uztaisot jaunu verteshanas sistemu nezkapec uzreiz daudziem ieprieksheja sak shkist ka bijusi baigi labaa, ej nu saproti :D

Nebeta, viss kartiba, es tevi saprotu, tu gribi, lai te 100% maksla un labak ka devianarta un photodoma un vel visados x'os, bet nu tadi mes te Latvija esam, ka protam, taa maunam

peace

Par deviansrtu Tev ir pārāk augstas domas, šamajā saitā ir līdzīgi kā pogā, tur tikai tas vis nav redzams tā uz pirmā vāka....tas pats uz photodomu attiecas, un uz citiem saitiem. Es personīgi 10 gadu laikā neesmu nevienā saitā ticis tālāk par iesācēja līmeni, jo es tur neatrodos pastāvīgi, nebalsoju par citu autoru bildēm un neiesaistos prīvātās sarunās ne ar vienu autoru. Reitingam nav ne kādas nozīmes, jo tas nav atkarīgs no bilžu kvalitātes , bet atkarīgs no autora pašreklāmas un komunikācijas ar parejiem lietotājiem. Dažos saitos vēl ir tāda lieta ka top autori reģistrejoties uz reiz runā ar administrāciju par savu statusu un tas ir viņiem piešķirams neskatoties uz bilžu skaitu vai atrašanās laiku, ka ari uz balsojumu reitingiem.
Publicēts: 13.05.11 11:07
 citēt

NEEEE NEEEEE!!! Un vel reiz NEEEE
Publicēts: 13.05.11 11:10
 citēt

Pati iedeja ir laba, varbūt tikai ne pēc 24h, bet pēc 5 dienām,, lai izslēgtu varbūtību, ka piemēram 23. jūnija vakarā publicētu šedevru pēc diennakts izdzēš tikai tāpēc, ka potenciālie balsotāji vēl nav no komas izgājuši. :D

Tikai nekad nekas tāds netiks realizēts. Un es ļoti labi saprotu saita īpašniekus, kāpēc viņi to nekad nedarīs.

Reiz bija laba ideja, ka uz kādu laiku jaunās bildes galerijā ir anonīmas, lai būtu iespēja balsot par bildi, ne savu čomu.
Publicēts: 13.05.11 11:15
 citēt
chomi arii anoniimi zinaas, kam taa bilde!!!!
Publicēts: 13.05.11 11:16
 citēt
chukmasoff:

kāpēc??
Publicēts: 13.05.11 12:40
 citēt
dansiga:chomi arii anoniimi zinaas, kam taa bilde!!!!

Nedomaju gan! Piemeram jaunie useri, cik daudz vini paziist kadus no foruma... domaju - nevienu. Nu kadam jabut loham, lai nopublicetu bildi un pec tam visiem raxtitu, zvanitu - dafai balsojiet.
Publicēts: 13.05.11 13:28
 citēt
nu par tiem jau arii nebalso ..... tachu visu laiku run aa par to draugu buushanu! un draugu buushana buus arii pie anoniimaa posta .... piemeram es saveejo bildes redzu agraak un citur nekaa te blogaa:-)
Publicēts: 13.05.11 13:33
 citēt
a man nav draugu, man pofig :cry::haha:
Publicēts: 13.05.11 14:40
 citēt
neviena neviena?!?!?!?! obizhaajesshshsh -ppppp
Publicēts: 13.05.11 14:48
 citēt
dansiga:nu par tiem jau arii nebalso ..... tachu visu laiku run aa par to draugu buushanu! un draugu buushana buus arii pie anoniimaa posta .... piemeram es saveejo bildes redzu agraak un citur nekaa te blogaa:-)

Un un Tu gribi teikt, ka balso tikai dēļ draugu būšnas, nevis dēļ tam ka Tev patīk konkrētais darbs?
Publicēts: 13.05.11 15:05 labots
 citēt
dansiga:neviena neviena?!?!?!?! obizhaajesshshsh -ppppp

nu fotoblogaa ir uz vienas rokas pirkstiem skaitaami pazinjas, kurus esmu saticis, komuniceejis..
..tie pashi ir tie, kas pa Iiriju tusojaas. neesmu bijis nedz top10, nedz uz izbraukumiem,
pirtiim, seminaariem, jubilejaam un disko-pljaskaam kopaa ar blogeriem. liidz ar to nav
sanaacis braaljoties un chupoties. varbuut taapeec arii veel neesmu ticis top10 :cry::cry::cry:
Publicēts: 13.05.11 15:19 labots
 citēt
chukmasoff:

Varbūt ne punktu, bet skatījumu skaitu... Teiksim, ja diennaktī bildi neapskatās 150 (brīvi izvēlēts skaitlis) cilvēki, tad bilde ir mazvērtīga/neinteresanta un to var pārvietot uz melnrakstiem :)

Edit: Pēc publikas lūguma nomainīju "dzēst" uz "pārvietot uz melnrakstiem" :)
Publicēts: 13.05.11 15:21
 citēt
Bzh:
chukmasoff:

Varbūt ne punktu, bet skatījumu skaitu... Teiksim, ja diennaktī bildi neapskatās 150 (brīvi izvēlēts skaitlis) cilvēki, tad bilde ir mazvērtīga/neinteresanta un to var dzēst :)
Dzēst:face-grin:ugunsdzēsēji
Publicēts: 13.05.11 15:23
 citēt
Bzh:

Varbūt ne punktu, bet skatījumu skaitu... Teiksim, ja diennaktī bildi neapskatās 150 (brīvi izvēlēts skaitlis) cilvēki, tad bilde ir mazvērtīga/neinteresanta un to var dzēst :)

tas neies cauri.
www.fotoblog.lv...
bilde skatiita nu jau 205 x.
Publicēts: 13.05.11 15:26
 citēt
Blāc!Izlasīju topika nosaukumu par sliktu garastāvokli un nodomāju,ka nu tik varēs pamuldēt par hokeju vai Eirovīziju.:face-wink:Še tev,brālīt,vasarsvētki!Topā atkal sliktās bildes tikušas!Ai,ai,ai...ko nu lai dara?Laikam jau vērtēšanas sistēma jāmaina.Sen nav apspriests kāds jauns variants..:face-grin:Starp citu,kad sāku maisīties pa fotoportāliem(pirms gadiem 7 vai 8)pirmais diskusiju temets ko lasīju ER-foto bija tieši šāds-kāpēc topā tiek sliktās,bet ārpusē paliek labās bildes?:face-grin:
Publicēts: 13.05.11 15:29
 citēt
lkz:
Bzh:

tas neies cauri.
www.fotoblog.lv...

Ja tik daudzi skatās, tātad tajā bildē kaut kas ir. Apskatījos kādas 10 lapas un tikai vienai nebija 150 skatījumu. Tātad bilde nespēj piesaistīt uzmanību, ir kvalificējama kā garlaicīga un to var pārvietot uz melnrakstiem :)

P.S. 150 ir mans brīvi izraudzīts skaitlis.. :) Pieļauju, ka bloga administrācija var apskatīties bilžu aplūkošanas statistiku un atrast citu, daudz piemērotāku skatīšanās daudzumu, par kuru mazāk skatījumu nozīmētu garlaicīgu bildi vidējā bilžu skatītāja izpratnē :D
Publicēts: 13.05.11 15:59 labots
 citēt
dansiga:chomi arii anoniimi zinaas, kam taa bilde!!!!
tas attiecas tikai uz tiem, kam ir "rokraksts" un tiem, kas māk to nolasīt. :P Toties masterpiseriem nebūs iemesls taurēt, ka "del" tiek likts personīgu antipātiju dēļ.
Publicēts: 13.05.11 16:17
 citēt
viecha:Blāc!Izlasīju topika nosaukumu par sliktu garastāvokli un nodomāju,ka nu tik varēs pamuldēt par hokeju vai Eirovīziju.:face-wink:Še tev,brālīt,vasarsvētki!Topā atkal sliktās bildes tikušas!Ai,ai,ai...ko nu lai dara?Laikam jau vērtēšanas sistēma jāmaina.Sen nav apspriests kāds jauns variants..:face-grin:Starp citu,kad sāku maisīties pa fotoportāliem(pirms gadiem 7 vai 8)pirmais diskusiju temets ko lasīju ER-foto bija tieši šāds-kāpēc topā tiek sliktās,bet ārpusē paliek labās bildes?:face-grin:

A vot davai par Jura vīziju. Tikai tur ir tādi paši masterpiseri kā fotoblogā. Vakar neskatījos, jo bija skaidrs, ka kaut kas brūns ietīts konfektes papīrā vienalga paliek kaut kas bŗūns. Šodien dzirdēju atsauksmes, ka viss ir slikti tāpēc, ka sūdīga skaņa esot bijusi - ķipa skaņotāji vainīgi. Nu labi, juutubā atradu un noklausijos. Sākums diezgan cerīgs, bet jo tālāk, jo solistam balss sēžās un dziedājums paliek arvien intonatīvi netīrāks... uz beigām pēc repošanas jau ir konkrēti šķībi.... Nesaprotu, kāda jēga ir startēt konkursā, ja ir problēmas nodziedāt tehniski tīri.
Publicēts: 13.05.11 16:18 labots
 citēt
shodien slikts garastavoklis

joprojām? :face-sad: saprotams, patīkamāk un īpaši saimniecībā noderīgāk, ka augstāks tas reitings. bet kaukas tai sistēmā ir nojūdzies - man jau kuro gadu fotogrāfa reitings sakrīt ar autōra reitingu un salicies, ka ne man vien tā. :grimace:
Publicēts: 13.05.11 16:19 labots
 citēt

man mani s**da mps patiik :D ta luugtums nomainiit saita nosaukumus no fotoblogs uz super-puper-fotograafi.lv
Publicēts: 13.05.11 16:30
 citēt
Visiem dzēšanas faniem var ieteikt galveno pogu "Izdzēst savu profilu", būs mazāk kreņķu, ilgāk dzīvos:)
Publicēts: 13.05.11 16:33
 citēt
Bzh:
chukmasoff:

Varbūt ne punktu, bet skatījumu skaitu... Teiksim, ja diennaktī bildi neapskatās 150 (brīvi izvēlēts skaitlis) cilvēki, tad bilde ir mazvērtīga/neinteresanta un to var pārvietot uz melnrakstiem :)

Tas arī nav prātīgi, jo nevisi katru dienu apskata visas bildes. Tas nozīmē ka siltā saulainā sestdienā (vasarā) bildes var nelikt iekšā, jo nepaspēs 150 gab apskatīt......
Te blogā ir tādi fotogrāfi, kuri par tavām bildēm balso tikai tad ja tu esi par viņējām nobalsoji :D
Publicēts: 13.05.11 16:44 labots
 citēt
Oliss:
Bzh:

Tas arī nav prātīgi, jo nevisi katru dienu apskata visas bildes. Tas nozīmē ka siltā saulainā sestdienā (vasarā) bildes var nelikt iekšā, jo nepaspēs 150 gab apskatīt......
Te blogā ir tādi fotogrāfi, kuri par tavām bildēm balso tikai tad ja tu esi par viņējām nobalsoji :D

Runa nav par 150 skatījumiem 24h laikā vai par 1000 skatījumiem gada laikā... :) Vnk princips un ideja kā tāda. Domāju, ka bloga administrācija ir pietiekami prātīga (prātīgāka kā es :D), lai pareizi noteiktu skatījumu skaitu noteiktā laika periodā, kas apmierinātu pat pašus piekasīgākos sony lietotājus :D
Publicēts: 13.05.11 16:48
 citēt
un kuri ir tie piekasīgākie sony lietotāji??? :amazing:
Publicēts: 13.05.11 16:48
 citēt
Jolan:
chukmasoff:

kāpēc??

Skataties uz MPS ar iekšējo redzi un sapratīsit ka tajā visā kaut kas ir...
Publicēts: 13.05.11 17:29
 citēt
Saper.Varētu jau arī par Jurovīziju.Kāpēc ne?Es jau to neskatījos un kas tur sēžas man nav ne jēgas,bet parunāt es varu gan...:face-smile:
Publicēts: 13.05.11 22:15 labots
 citēt
Nebeta:Kāds sakars tam cik autors publicē bildes ar viņa vērtību? Katrs var sapublicēt 100 bildes,bet kādas? Kādu laiku foto topā ir tādas bildes, ka kauns skatīties. Fotoblog.lv ir ļoti zaudējis kvalitāti ar jauno vērtēšanas sistēmu un ja jau kopš iepriekšējā šāda mana ieraksta,nekas nav mainījies...

vispār jau primāri vajadzētu rūpēties un uztraukties par savu līmeni un izaugsmi, pārējiem, ja tie arī nedavelk līdz iedomātajai latiņai, tomēr atstājot vietu dzīves telpai.....

Jo turpinājumā visus gaumei, rasei un parametriem neatbilstošos jāsaliek koncnometnē, lai netraucē ar savu skatu baudīt dzīvi.

Blogs ir vieta fotomīļiem, nevis pašieceltiem promāsteriem, ar visām no tā izrietošajām konsekvencēm.

Pēdejiem ieteiktu publicēties prestižos izdevumos un par pieklājīgu honorāru, un ja te kas nepatīk - vienkārši neskatīties.

Protams, zinot mazohistisko latvieša dabu, tas ir grūti realizējams ieteikums.

Nu un no otras puses - tizlā masa ir perfekts fons lai izceltos :face-kiss:
Publicēts: 13.05.11 22:28
 citēt
NilsS:[

Blogs ir vieta fotomīļiem, nevis pašieceltiem promāsteriem, ar visām no tā izrietošajām konsekvencēm.

Drīkst melni pajokot? Ar ko pedofīli atšķiras no skolotājiem????? Ar to, ka pedofīli tiešām mīl bērnus. :D

Ar ko atšķiras masterpiseri no fotogrāfiem??? Ar to ka masterpiseri tiešām mīl fotografēt..... :D

personīgi mani fotomīļi galīgi nesatrauc... pats jau ne ar ko labāks neesmu.... kaut gan jau krietnu laiku vados pēc principa - bildēju tikai tad, kad nevar nebildēt. :)
Publicēts: 13.05.11 22:38
 citēt
lkz:
tas neies cauri.
www.fotoblog.lv...
206x :D :D :D
Publicēts: 13.05.11 22:59
 citēt
Sapper:
A vot davai par Jura vīziju. Tikai tur ir tādi paši masterpiseri kā fotoblogā. Vakar neskatījos, jo bija skaidrs, ka kaut kas brūns ietīts konfektes papīrā vienalga paliek kaut kas bŗūns. Šodien dzirdēju atsauksmes, ka viss ir slikti tāpēc, ka sūdīga skaņa esot bijusi - ķipa skaņotāji vainīgi. Nu labi, juutubā atradu un noklausijos. Sākums diezgan cerīgs, bet jo tālāk, jo solistam balss sēžās un dziedājums paliek arvien intonatīvi netīrāks... uz beigām pēc repošanas jau ir konkrēti šķībi.... Nesaprotu, kāda jēga ir startēt konkursā, ja ir problēmas nodziedāt tehniski tīri.
Tikai nesaki, ka Jura vīziju no sākuma līdz beigām noskatījies :D Man, personīgi, pietiek ar to, ka apskatos ziņās, kurā vietā ir LV un kas ir uzvarētāji :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas