forum.gif
shodien slikts garastavoklis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / shodien slikts garastavoklis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.11 13:12 labots
 citēt
Kāds sakars tam cik autors publicē bildes ar viņa vērtību? Katrs var sapublicēt 100 bildes,bet kādas? Kādu laiku foto topā ir tādas bildes, ka kauns skatīties. Fotoblog.lv ir ļoti zaudējis kvalitāti ar jauno vērtēšanas sistēmu un ja jau kopš iepriekšējā šāda mana ieraksta,nekas nav mainījies...
Publicēts: 12.05.11 13:15
 citēt
Tā arī būs, digitālā ēra ar saviem mīnusiem. Take it or leave it!
Publicēts: 12.05.11 13:17
 citēt
Agrāk šeit bija kaut kāda kvalitāte ar retiem izņēmumiem,tagad reti ir kvalitāte.
Publicēts: 12.05.11 13:18
 citēt
Vērtību skala ir cieši saitīta ar draugu būšanu, jo vairāk draugu, jo tie vairāk balso par bildēm jo tās bildes ir vērtīgākas un līdz ar to autors arī ir vērtīgs :face-grin: :grimace: :big_smile:
Publicēts: 12.05.11 13:20 labots
 citēt
Nebeta:Agrāk šeit bija kaut kāda kvalitāte ar retiem izņēmumiem,tagad reti ir kvalitāte.

sāksim ar to, ka kavlitātes definīcija katram atšķiras...
Blogā ir dažādi cilvēki, un ar to, attiecīgi, jārēķinās.
Publicēts: 12.05.11 13:30
 citēt
Es nepretendēju un nekad nepretendēšu uz vārdu fotogrāfs, bet arī atļaušos šo to pateikt - šķiet, ka šī ir vietne ne tikai profesionāļiem, bet cilvēkiem, kas mācās, kam foto ir TIKAI hobijs. Protams, ka izteiktam profesionālim skolnieka un "ļubiķeļa" darbi ir tikai apsmiešanas vērti. Tad varbūt radiet savu ineta vietni, kur pulcējas TIKAI noteiktas kvalitātes kritērijus izgājuši meistari un būs miers - vai arī metiet no šejienes visus diletantus laukā un problēma būs atrisināta:face-wink:
Publicēts: 12.05.11 13:33
 citēt
ZaRA:Tad varbūt radiet savu ineta vietni, kur pulcējas TIKAI noteiktas kvalitātes kritērijus izgājuši meistari

tak ir jau. fomo.lv saucas.
Publicēts: 12.05.11 13:34
 citēt
ZaRA ļoti precīzi pateica. Šeit dzīvojošās tautas līmenis arī parādās bildēs, kas šeit ir.
Publicēts: 12.05.11 13:41
 citēt
UG-photo: Šeit dzīvojošās tautas līmenis arī parādās bildēs, kas šeit ir.
:face-wink: - es nedomāju, ka fotografēšana kā aizraušanās būtu kaut kādā veidā apsmejama vai noniecināma. Kamēr diletants ar saviem jau komercpiedāvājumiem nelaužas profesionāļu lauciņā un nebojā tirgu - ir pat apsveicami, ka cilvēkam ir šāds jauks hobijs:face-glasses:
Publicēts: 12.05.11 13:54
 citēt
...mainās laiki,mainās tikumi.
Publicēts: 12.05.11 13:55 labots
 citēt
klienti, kas ir diliTentiem nebuus speejiigi maksaat profiem.
klienti kas ir profiem, nekad neies pie diliTentiem, jo pikjis shiem nebuus galvenais kriteerijs.
manupraat par to diliTentu jautaajumu ir visai lieki uztraukties un diliTenti var pabojaat
tirgu tikai citiem diliTentiem ar savu cenu piedaavaajumu. :bad_smile:
Publicēts: 12.05.11 14:04
 citēt
UG-photo:ZaRA ļoti precīzi pateica. Šeit dzīvojošās tautas līmenis arī parādās bildēs, kas šeit ir.

Man domāt ka līmenis vairāk parādās komentāros:face-wink:
Publicēts: 12.05.11 14:07
 citēt
zombycop:
UG-photo:ZaRA ļoti precīzi pateica. Šeit dzīvojošās tautas līmenis arī parādās bildēs, kas šeit ir.

Man domāt ka līmenis vairāk parādās komentāros:face-wink:

nu reizeem gan taa ir, ka par autoru, spriezhot peec bildeem, rodaas viens priekshtats,
bet kad shamais saak klabinaat pa klavieri, rezumee ir pavisam cits :big_smile:
Publicēts: 12.05.11 14:51
 citēt
versatile: tak ir jau. fomo.lv saucas.

mēneša citāts :D :D :D
Publicēts: 12.05.11 14:59
 citēt
Nebeta:Agrāk šeit bija kaut kāda kvalitāte ar retiem izņēmumiem,tagad reti ir kvalitāte.

Nu nekad te nav bijusi kvalitāte, jeb precīzāk kvalitāte ir joprojām, tikai baigi negribas rakāties pa miskasti lai kaut ko ēdamu atrastu. Un vispār, kam interesē tie reitingi?
p.s. es esmu 579 vietā un ceru tikt uz 534 tuvākā mēneša laikā! :face-kiss:
Publicēts: 12.05.11 17:13 labots
 citēt
Nebeta:Kāds sakars tam cik autors publicē bildes ar viņa vērtību? Katrs var sapublicēt 100 bildes,bet kādas? Kādu laiku foto topā ir tādas bildes, ka kauns skatīties. Fotoblog.lv ir ļoti zaudējis kvalitāti ar jauno vērtēšanas sistēmu un ja jau kopš iepriekšējā šāda mana ieraksta,nekas nav mainījies...

Ko Tu meit satraucijies, man piemēram patīk vis kas te tagad taisāms un liekams MPS tas ir super, es piemēram reti kaut ko tādu spēju uzbildēt!!!
Blogs šobrīd pārtop par botāniņu un entamologu radošo lauciņu, protams ne visai labā kvalitātē , bet nu ka nu sanāca tā ir labi, FOTOGRĀFIJU MASSĀM!!!!
Publicēts: 12.05.11 18:18
 citēt
lkz:klienti, kas ir dilidentiem nebuus speejiigi maksaat profiem.
klienti kas ir profiem, nekad neies pie dilidentiem, jo pikjis shiem nebuus galvenais kriteerijs.
manupraat par to dilidentu jautaajumu ir visai lieki uztraukties un dilidenti var pabojaat
tirgu tikai citiem dilidentiem ar savu cenu piedaavaajumu. :bad_smile:

pareizi ir dileTanti, ne diledandi.
vispār degradējušās ne tikai fočenes, bet arī forums ir tapis pilnīgi garlaicīgs, tas mani kremš daudz vairāk.
Jo raugi labas fočenes jau var atrast viskautkur, abet mūsmēlē lasāms čats ir tikai pāris saitos
Publicēts: 12.05.11 18:59
 citēt
Bildējam gliemežu apkakātu puķi ar zibspuldzi un dabūsim seši!:3
Publicēts: 12.05.11 19:05
 citēt
NilsS:
*labots uz T :bad_smile:
Publicēts: 12.05.11 19:09
 citēt
a kas ir dilitenti? tad jau dilidendi labaak skanejaa;-)))) (ja jau nav diletanti) ;-ppp;-)
Publicēts: 12.05.11 19:14 labots
 citēt
dansiga:a kas ir dilitenti? tad jau dilidendi labaak skanejaa;-)))) (ja jau nav diletanti) ;-ppp;-)

tie, kuri dikti cenšās un grib, bet nesanāk. Tipa impotenti māxlās.
Taču savu prieciņu no augšminētā sasmeļ šā kā tā
Publicēts: 12.05.11 19:15
 citēt
nu zee bee. neesmu valodnieks un dzimtaas meeles gramatika arii attaalinaas liidz ar gadiem sveshumaa dziivojot :what:
Publicēts: 12.05.11 19:21
 citēt
Paldies ... ceru, ka tuvāko divu nedēļu laikā notirgot tēta tehniku un to mazumiņu, ko sev esmu sagādājusi un tad nospiest te savam profilam delete - par vienu idiotu - diletantu būs mazāk.
Lai Jums visiem dižgariem veicas!
Publicēts: 12.05.11 19:22
 citēt
tradzhik :cry:
Publicēts: 12.05.11 19:35 labots
 citēt
Par ko kreņķītis ? Vispar jau bilzju intresantums ir gajis mazuna praktiskji VOSOS projektos kurus zinu . Evolucija bija apmeram tada SAKUMA kad paradijas digitala tehnika blieza visi un visu , BIJA intresanti jo "Kakas" un to razjotajus visi aprēca , tada augot masveidibai KAKAS kļuva par normu TOLERANTA ikdiena kakucju razotaji cjupojas un dibinaja savus 100% kaku izradisjanas vietas , tad sie ar saka garlaikoties sekoja nakamais posms TEHNIKI ugstvertiga nevainojami nsotardaata kaka tehniskais perfekcionisms KAKASJANA publika sacentas kurs uzrazjos pec iespejas tupaku kaku PERFEKTA poligrafijas razosjanai piemeraota kvalitate. Tad tas ari saka iet mazuma , kakulju razojitaji saka pamazam pieversties kam citam SLAVA / APBRĪNA / MEITENJU APBRINA ka cereēts nenaca jo ta vareja visi vai tikpat ka visi VIENADI / GARLAICIGI / NEINTRESANTI un automata tas kluva neaktuali paslaik sji posma finisja stadija. Skantos kas notiek pasaule un viss ka predzeju notiek pa spirali , no Azijas nak ieksja cilveki kuri perrfekti labas kolas apguvuskji RADOSJAS lietas komplekta ar tehnikajam , atgriezjas PERFEKTA KLASISKA BILDE laikmets , es par to tik priecajos , tiejsi tas pats ir ari Glezniecina un citas mekslas joma:) Vienkarsjii KARTEJAIS par 90% pseletaju nomainjas posms , man tas vienmer ir paticis :) Taka neker krenkji , buss nekas nepazud tik iet uz rinkji ar ~20-30 gadus ciklu:)
Publicēts: 12.05.11 20:29
 citēt
ZaRA:Paldies ... ceru, ka tuvāko divu nedēļu laikā notirgot tēta tehniku un to mazumiņu, ko sev esmu sagādājusi un tad nospiest te savam profilam delete - par vienu idiotu - diletantu būs mazāk.
Lai Jums visiem dižgariem veicas!

Dajošs tēta pārdodamās tehnikas sarakstu studijā!
Tētis arī zin???:face-grin:
Publicēts: 12.05.11 21:00
 citēt
www.fotoblog.lv...
... un tētis 20 gadus jau ir kapos ....
Publicēts: 12.05.11 21:26 labots
 citēt
Nebeta:shodien slikts garastavoklis ...

samaitā kādam sūdabrālim - tici vecākam (bet tādēļ ne uzreiz gudrākam!) :grimace: cilvēkam! - uzlabosies! :face-kiss:
Publicēts: 12.05.11 21:31
 citēt

Ai, nu ko var ņemties un mēģināt karot ar fundamentāliem dabas likumiem.

Pasaulē ir ļoti daudz nabagu, mazāk vidusslāņa, vēl mazāk miljonāru un pavisam maz miljardieru un to skaita attiecības veido matemātisku proporciju. Mazi asteroīdi debesīs parādīsies biežāk nekā lieli, zagļi maciņus zags biežāk, nekā Rolsroisus, Mazas katastrofas būs daudz biežāk kā liels, utt....

Tieši tāpat vienmēr visvairāk būs sliktu bilžu, ne tik daudz labāku, krietni maz ļoti labu un pavisam maz ģeniālu. :face-wink:
Publicēts: 12.05.11 21:49
 citēt
īstais laiks < sakarīgiem > fotogrāfiem likt < labas > bildes, izcelsies ...... :bad_smile:
Publicēts: 12.05.11 22:44
 citēt
oho izrādās kāds fotoblogu izmanto bilžu publicēšanai... es visu laiku domāju šī tāda bezjēdzīga spamošanas vieta
Publicēts: 12.05.11 22:49
 citēt
nepatik man tadi topiki - shitas slikti, tas slikti, maize darga un gaiss kadreiz bija tiraks. es saprotu, gribas paraudaat un pasudzeties, tikai neaizrajieties.

un atcerieties, vienmer varat lugt adminiem jus atbrivot no shejienes, mums tie ir paris klikshkji, tiktisham nav gruuti ;)
Publicēts: 12.05.11 22:50 labots
 citēt
Luxferre:oho izrādās kāds fotoblogu izmanto bilžu publicēšanai... es visu laiku domāju šī tāda bezjēdzīga spamošanas vieta

spama nekad nav gana
Publicēts: 12.05.11 23:08
 citēt
man jau ar liekas, ka tik tāda pavasara depresija...
bet parunāt par kaut ko un neko vienmēr var.
Publicēts: 12.05.11 23:56
 citēt
Shadow:
un atcerieties, vienmer varat lugt adminiem jus atbrivot no shejienes, mums tie ir paris klikshkji, tiktisham nav gruuti ;)

Aņuks ar bārdu, bet jaunā interpretācijā.

Mazohists saka sadistam: "izdzēs mani no bloga, nu izdzēs!!!" a sadists atbild: "Neeeee, nedzēsīšu!!!!! " :face-grin::face-
grin::face-grin:
Publicēts: 12.05.11 23:59 labots
 citēt
Būt lūzeriem bez fantazijas , neko nneprast vairs nav kruta ka vel pavisam nese! Spirele nu ir nakamajā vijumā taga nak mode pareizāk sakot atgriežas citas vērtibas un prasmesmju līmenis.

Publicēts: 13.05.11 09:33
 citēt
Nu baigi smukiņa tā Nebeta !
bet Fotobloga kvalitāte ir tieši tāda, kādu mēs ar saviem darbiem to radam ... gan Tu, gan es nu neesam spečuki, bet ko lai dara... :face-smile:
Publicēts: 13.05.11 09:38
 citēt
Lunim pa kaklu vajaga par tik lielas bildes ielikšanu :beaten:
Publicēts: 13.05.11 09:38
 citēt
Nedomāju,ka tas, ka publicē, atvainojiet sū*us, norāda uz to, ka te var likt bildes arī "mirstīgie cilvēki". Šādi wanna be fotogrāfi nemācās - tikai liek vienu aiz otra tādas "lieliskas" bildes. Ja grib mācīties,iet uz kursiem vai lasa un skatās -mācās. Šī brīža vērtēšanas sistēma ļauj draņķigi fotografēt un tikt topā. :face-grin:
Publicēts: 13.05.11 10:10 labots
 citēt
Nebeta:Nedomāju,ka tas, ka publicē, atvainojiet sū*us, norāda uz to, ka te var likt bildes arī "mirstīgie cilvēki". Šādi wanna be fotogrāfi nemācās - tikai liek vienu aiz otra tādas "lieliskas" bildes. Ja grib mācīties,iet uz kursiem vai lasa un skatās -mācās. Šī brīža vērtēšanas sistēma ļauj draņķigi fotografēt un tikt topā. :face-grin:

A kam Tev topsī jatiek, man piemēram pofig , esmu topsī vai neesmu, lieku to kas man patīk un ari pofig, vai tas patīk citiem vai nepatīk.Un tā dara visi, nevajag tak tā tuiekties pēc popularitātes, zvaigžņu serga nava laba lieta, atnāks laiks un pati to sapratīsi. MPS rullē, un tas ir forši!!
Netaisos ne no viena mācīties un ari īpaši necenšos citus mācit tieši saitos,mācu prīvātnodarbībās un meistarklasēs, katrs atīstās pec savām snmadzeņu iespējām un vajadzībām.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas