Neesmu pārliecināts par akcijas mērķa sasniegšanu. It sevišķi ar šādiem pastalnieku pantiņiem. Vēl viena lieta: juridiskais aspekts. Kā piemēram akcija "Okupantu autoparka uzskaite", neatceros, kā beidzās, bet odžu midzenis tika izbakstīts, sākās panika un izraisījās diskusija par personas un privātīpašuma neaizskaramību, ka tik šoreiz tas pats neiznāk.
Eltons:Neesmu pārliecināts par akcijas mērķa sasniegšanu. It sevišķi ar šādiem pastalnieku pantiņiem. Vēl viena lieta: juridiskais aspekts. Kā piemēram akcija "Okupantu autoparka uzskaite", neatceros, kā beidzās, bet odžu midzenis tika izbakstīts, sākās panika un izraisījās diskusija par personas un privātīpašuma neaizskaramību, ka tik šoreiz tas pats neiznāk.
Nu redzi , ko es gribu savā vāģī to es karinu, bai krievu vai amerikāņu karogu un šito akciju tiesam bija izdomājuši kaut kādi mīkstie pediņi, ka vot mēs parādīsim kuri ir okupanti, bet ja jav tik braši, tad redzot vāģi ar svešas valssts simbpliku bija jaiet kl''at īpašniekam un jasaka ka šams ir okupants ne vis jabildē pa kluso un japublicē netā.
Eltons:Neesmu pārliecināts par akcijas mērķa sasniegšanu. It sevišķi ar šādiem pastalnieku pantiņiem. Vēl viena lieta: juridiskais aspekts. Kā piemēram akcija "Okupantu autoparka uzskaite", neatceros, kā beidzās, bet odžu midzenis tika izbakstīts, sākās panika un izraisījās diskusija par personas un privātīpašuma neaizskaramību, ka tik šoreiz tas pats neiznāk.
Nu redzi , ko es gribu savā vāģī to es karinu, bai krievu vai amerikāņu karogu un šito akciju tiesam bija izdomājuši kaut kādi mīkstie pediņi, ka vot mēs parādīsim kuri ir okupanti, bet ja jav tik braši, tad redzot vāģi ar svešas valssts simbpliku bija jaiet kl''at īpašniekam un jasaka ka šams ir okupants ne vis jabildē pa kluso un japublicē netā.
...tad došsirdis var dabūt ģīmī un tas nav pieļaujami
Nu ja. Gluži manas domas. Privātīpašuma un personas datu neaizskatamība. Šī iemesla dēļ arī gūgle aplauzās ar savu projektu braukāt pa ielām un visu pēc kārtas filmēt un publicēt. Publiskās vietās tu nedrīksti totalitārisma simbolus reklamēt un tā ir represīvo valsts struktūru kompetence.... bet šis, kā Tu pareizi atzīmē, gļēvais stučīšanas variants... kā lai maigāk izsakās...
kaspars712:Nu ko, iemesli "kāpēc nepiedalīties" ir atrasti, tagad var mierīgi taisīt tālāk katrs savus šedevrus...
Cilvēk mīļais, zelta vārdi, ja LV katrs nodarbotos ar to kas pašam labāk sanāk un to darītu kvalitatīvi un atbildīgi, tad es domāju ka tāds konkurs "kamera apsūdz" pat pašā murgainākajā sapnī nevienam nerādītos. bet kamēr lielākā daļa meklē vainīgos un gaida "laimes lāci" tamēr vis tā ari notiekas.
chukmasoff: Nu redzi , ko es gribu savā vāģī to es karinu, bai krievu vai amerikāņu karogu un šito akciju tiesam bija izdomājuši kaut kādi mīkstie pediņi, ka vot mēs parādīsim kuri ir okupanti, bet ja jav tik braši, tad redzot vāģi ar svešas valssts simbpliku bija jaiet kl''at īpašniekam un jasaka ka šams ir okupants ne vis jabildē pa kluso un japublicē netā.
Tu gribi teikt, ka tas, kurš izkarinājis to zilibaltisarkano karogu, nezin, ka viņš ir okupants un tas viņam vēl speciāli būtu jāizstāsta?
chukmasoff: Nu redzi , ko es gribu savā vāģī to es karinu, bai krievu vai amerikāņu karogu un šito akciju tiesam bija izdomājuši kaut kādi mīkstie pediņi, ka vot mēs parādīsim kuri ir okupanti, bet ja jav tik braši, tad redzot vāģi ar svešas valssts simbpliku bija jaiet kl''at īpašniekam un jasaka ka šams ir okupants ne vis jabildē pa kluso un japublicē netā.
Tu gribi teikt, ka tas, kurš izkarinājis to zilibaltisarkano karogu, nezin, ka viņš ir okupants un tas viņam vēl speciāli būtu jāizstāsta?
zin, protams ka zin, un es ari zinu ka esmu okupants, un nekaunos no savām saknēm, bet kapec gan mani slepus jabildē un jakarina kādā saitā iekšā , ne vis pieiet un man pateikt to acīs? Vis maz es to cilvēku cienīšu kurš man to pateiks acīs un mēs varam padiskut‘et par šo tēmu. A ta gļēvie knipsētāji stučītāji ibio.
Droperidol:"Mēs zinām, ka mūsu valsts, pateicoties valdošā režīma noziedzīgajai bezatbildībai ir ekonomiski sagrauta, taču katrs apgalvojums ir jāpamato."
Nu tad ņem un nopamato, ko tu sauc par "vadošo režīmu" - vai brīvā valstī demokrātisku vēlēšanu rezultātā ievēlēto parlamentu?
Būtu sarīkojis fotokonkursu "Dižena tautu dēla ieguldījums Dzimtenes labklājībā"
O te es piekrītu 100%, tik diemžēl nebš ko sabildēt
Droperidol:"Mēs zinām, ka mūsu valsts, pateicoties valdošā režīma noziedzīgajai bezatbildībai ir ekonomiski sagrauta, taču katrs apgalvojums ir jāpamato."
Nu tad ņem un nopamato, ko tu sauc par "vadošo režīmu" - vai brīvā valstī demokrātisku vēlēšanu rezultātā ievēlēto parlamentu?
Būtu sarīkojis fotokonkursu "Dižena tautu dēla ieguldījums Dzimtenes labklājībā"
Es ieteiktu izlasīt Miezīša grāmatu "Būt latvietim". Tajā radīsi atbildes uz daudziem jautājumiem. Tas nenozīmē, ka Jūsu ieteiktais konkurss ar kādu tam līdzīgu saukli, būtu zemē metams. Varat to noorganizēt. Vai tad kāds liedz.
demokrātiskas vēlēšanas? ... atļauj pasmaidīt. Tu tiešām domā, ka kaut kur demokrātiskajā pasaulē vara pieder tautai?
ja katrs nodarboptos tikai ar to kas pašam patīk un anāk... bez nekādas kolektīvās atbildības... kur tas noved - to it spilgti redzam.
lai nu kā - konkurss notiek. Ja kāds baidās (augstāk izskanēja bažas), ka konkurss tam vien paredzēts lai vēlāk ko0merciāli izmantotu viņu darbus - sabojājiet to (darbu) uzrakstiet virsū ne tikai uzņemšanas vietu un laiku, bet aizliegumu izmantot komerciāliem mērķiem.
Jebkurā politiskā iekārtā vara var piederēt tikai tiem, kas ar to spēj darboties. Vara vienmēr piederēs tautai, nekam citam tā nemaz nevar piederēt. Cita lieta, ka ne visi, kas pieder tautai ir gana apķērīgi un aktīvi, lai to izmantotu. Un tie, kas ir gana aktīvi, lai to izmantotu bieži vien ir pārāk neaptēsti, lai to izmantotu pareizi. Jo apķērības slieksnis, lai pareizi izmantotu varu ir neizsakāmi augstāks par to, kas vnk ļauj to izmantot. Tieši tāpat kā prasmes, kas nepieciešamas, lai uzņemtu foto ir daudzkārt zemākas par tām, kas nepieciešamas, lai spētu uzņemt labu foto.
RudeWolf:Jebkurā politiskā iekārtā vara var piederēt tikai tiem, kas ar to spēj darboties. Vara vienmēr piederēs tautai, nekam citam tā nemaz nevar piederēt. Cita lieta, ka ne visi, kas pieder tautai ir gana apķērīgi un aktīvi, lai to izmantotu. Un tie, kas ir gana aktīvi, lai to izmantotu bieži vien ir pārāk neaptēsti, lai to izmantotu pareizi. Jo apķērības slieksnis, lai pareizi izmantotu varu ir neizsakāmi augstāks par to, kas vnk ļauj to izmantot. Tieši tāpat kā prasmes, kas nepieciešamas, lai uzņemtu foto ir daudzkārt zemākas par tām, kas nepieciešamas, lai spētu uzņemt labu foto.
Vai esi kādreiz mēģinājis ietekmēt politiku virzienā, kas ir pret esošās varas interesēm? Kā izdevās?
RudeWolf:Jebkurā politiskā iekārtā vara var piederēt tikai tiem, kas ar to spēj darboties. Vara vienmēr piederēs tautai, nekam citam tā nemaz nevar piederēt. Cita lieta, ka ne visi, kas pieder tautai ir gana apķērīgi un aktīvi, lai to izmantotu. Un tie, kas ir gana aktīvi, lai to izmantotu bieži vien ir pārāk neaptēsti, lai to izmantotu pareizi. Jo apķērības slieksnis, lai pareizi izmantotu varu ir neizsakāmi augstāks par to, kas vnk ļauj to izmantot. Tieši tāpat kā prasmes, kas nepieciešamas, lai uzņemtu foto ir daudzkārt zemākas par tām, kas nepieciešamas, lai spētu uzņemt labu foto.
Vai esi kādreiz mēģinājis ietekmēt politiku virzienā, kas ir pret esošās varas interesēm? Kā izdevās?
Es pats esmu tikai piedalījies komisijās par lēmumu pieņemšanu, kas var nebūt izdevīgi esošajai varai, jo izsauktu kašķi ar medijiem. Viegli nebija. Tajā pašā laikā redzu piemērus no lobijistiem, kam sanāk gana labi un bez maksāšanas. Vajag tikai ideju.
chukmasoff:
Es ieteiktu izlasīt Miezīša grāmatu "Būt latvietim". Tajā radīsi atbildes uz daudziem jautājumiem. Tas nenozīmē, ka Jūsu ieteiktais konkurss ar kādu tam līdzīgu saukli, būtu zemē metams. Varat to noorganizēt. Vai tad kāds liedz.
demokrātiskas vēlēšanas? ... atļauj pasmaidīt. Tu tiešām domā, ka kaut kur demokrātiskajā pasaulē vara pieder tautai?
ja katrs nodarboptos tikai ar to kas pašam patīk un anāk... bez nekādas kolektīvās atbildības... kur tas noved - to it spilgti redzam.
lai nu kā - konkurss notiek. Ja kāds baidās (augstāk izskanēja bažas), ka konkurss tam vien paredzēts lai vēlāk ko0merciāli izmantotu viņu darbus - sabojājiet to (darbu) uzrakstiet virsū ne tikai uzņemšanas vietu un laiku, bet aizliegumu izmantot komerciāliem mērķiem.
bus jaizlasa, jo man kā nelatvietim tiešām interesē kas ir būt latvietim, pēdējā laikā lielāko ties latvietis asociējas ar izteicieniem "Būs jav labi" vai "Galvenais ka darbiņš ir"- nav svarīgi cik par to maxā. ka ari asociējas ar mūžīgo pabalstu prasīšanu un neuzņēmību, nodzērtiem ģīmjiem pie lauku bodēm un infantilizmu. Ceru ka šajā grāmatā nav pamācība kā par tādiem kļūt, bet tai pašā laikā tiem kuri sauc sevi par latviešiem diez vai to intereses lasīt....
chukmasoff:Starp citu nelasīšu to grāmatu es 10 latus par grāmatu savā mūžā neesmu maxājis, tādu tikai par brīvu var paņemt palasīt.
Man, protams, ņirdzienu izsauc bāleliņi apsūdzētāji... BET āāāristokrātam kurātur paaudzē gan būtu jāzin, ka ir arī publiskās bibliotēkas... Tiesa, to grāmatu lasīt nav jēgas tā iemesla dēļ, ka neko kardināli jaunu neuzzināsi. tādas grāmatas tagad cep tāpat kā savulaik "mazās zemes" iztirzājumus. Sistēmas nosaukumi mainās, cilvēku vājības paliek tās pašas vecās...
chukmasoff:Starp citu nelasīšu to grāmatu es 10 latus par grāmatu savā mūžā neesmu maxājis, tādu tikai par brīvu var paņemt palasīt.
Man, protams, ņirdzienu izsauc bāleliņi apsūdzētāji... BET āāāristokrātam kurātur paaudzē gan būtu jāzin, ka ir arī publiskās bibliotēkas... Tiesa, to grāmatu lasīt nav jēgas tā iemesla dēļ, ka neko kardināli jaunu neuzzināsi. tādas grāmatas tagad cep tāpat kā savulaik "mazās zemes" iztirzājumus. Sistēmas nosaukumi mainās, cilvēku vājības paliek tās pašas vecās...
bibloteku apmeklēju pēdējo reizi kad karaskolā mācijos, pēc tam neesmu bijis, ja ir ieinteresējusi grāmata tad to elektroniski palasos, bet pēdējā laikā tam laika neatliek.
Elmarss:
bibloteku apmeklēju pēdējo reizi kad karaskolā mācijos, pēc tam neesmu bijis, ja ir ieinteresējusi grāmata tad to elektroniski palasos, bet pēdējā laikā tam laika neatliek.
Pat aristokrātiem nekas cilvēciskais nav svešs.... Es jau TO zināju....
Man gan no elektroniski acis tek ārā. Tā jau pie kompja baigi daudz laika jāpavada, tāpēc, ja varu, tad cenšos sadabūt papīra grāmatu. Plus vēl pēdējā laikā dažādi interesanti darbi mazā pieprasījuma dēļ pārdodas par smieklīgām cenām. Iesaku paķemmēt Zvaigznes autletus, Intelektuālo grāmatu un Polaris grāmatnīcas.
RudeWolf:Man gan no elektroniski acis tek ārā. Tā jau pie kompja baigi daudz laika jāpavada, tāpēc, ja varu, tad cenšos sadabūt papīra grāmatu. Plus vēl pēdējā laikā dažādi interesanti darbi mazā pieprasījuma dēļ pārdodas par smieklīgām cenām. Iesaku paķemmēt Zvaigznes autletus, Intelektuālo grāmatu un Polaris grāmatnīcas.
cilvēk mīļais, nav problēma nopirkt grāmatu pofig ar vai bez atlaides... problēma ir vai saturs ir to vērts, lai šamo glabātu mājās... Un tērētu laiku lasīšanai... Saproti, taču, ka lai izdotu grāmatu vajag TIKAI ap 50Ls... Te www.unibook.com...
RudeWolf:Man gan no elektroniski acis tek ārā. Tā jau pie kompja baigi daudz laika jāpavada, tāpēc, ja varu, tad cenšos sadabūt papīra grāmatu. Plus vēl pēdējā laikā dažādi interesanti darbi mazā pieprasījuma dēļ pārdodas par smieklīgām cenām. Iesaku paķemmēt Zvaigznes autletus, Intelektuālo grāmatu un Polaris grāmatnīcas.
Redz, es pie kompja nosēžu praktiski 12 stundas dienā un ar acīm vis ok, tapec ka normāli monitori man es savas acis taupu un netaupu naudu uz monitoriem
Hm. Dažam uzskats apmēram tāds: Neesmu lasījis, bet zinu, ka sūds. nez kā to var uzzināt ... nelasot? P.S. Elektroniski tā grāmata ir par brīvu. bet vispār - šis forums diezgan atgādina Delfi komentārus - ka tik kādam uzdirst. Ja nevēlies - nepiedalies. Ja labāk gribētu savādāku - noorganizē pats. Bet nē - labāk nories otru, kā pats ko izdarīs. Un vēl atļaujas ko nicīgu par citiem teikt.
kaspars712:Hm. Dažam uzskats apmēram tāds: Neesmu lasījis, bet zinu, ka sūds. nez kā to var uzzināt ... nelasot? P.S. Elektroniski tā grāmata ir par brīvu. bet vispār - šis forums diezgan atgādina Delfi komentārus - ka tik kādam uzdirst. Ja nevēlies - nepiedalies. Ja labāk gribētu savādāku - noorganizē pats. Bet nē - labāk nories otru, kā pats ko izdarīs. Un vēl atļaujas ko nicīgu par citiem teikt.
Vot iedod man elektronisko adresi un palasīšos, un tad būs ari objektīvs viedoklis
Atradu elektronisi un palasijos... Tās bioja velti patērētas 2 stundas . Visa grāmata ir domāta vai nu mazgadīgajiem vai dauņiem kuri nezin kas ir labi un kas ir sklikti un vis tur ir skaidrojams ka priekš blondīnēm un praporsčikiem. bez tam autors aiziet pilnīgās pretrunās pats ar sevi textos kur iet runa par personīgo brīvību, un pēc tam par tikumību. Var būt ka tas palīdz kādam infantīlajam samierināties ar savu likteni, bet vis kas tur raxtīts , nekādi nemudina uz pašatīstību un progesu ka ari nemaina cilvēka domāšanu, un nevirza to uz cīņu. Ir lasītas visādas demagoģijas tad šamā ir viena no prastākajām.
Eltons:Kaspar, vai, izņemot Tavu frizētavu, Pļaviņu bij.publ. tualeti un Ropažu drupu loga ainu, vēl ir redzamas kādas aktivitātes, kas ko apsūdz?
Frizētava ir krutā , bija vis maz 70 gadus atpakaļ, un kāds sakars tai ar PSRS režīmiem vai tagad pastāvošo iekartu, ne jav tie to likvidēja, neviens pat nezin tās frizētavas vēsturi, vot ja būtu raxts kur visa vēsture apraxtīta un tieši pierādīts kad kas notikās varetu ari kādu apsūdzēt.
Apsūdzība: M.Frunzes ielas frizētava kopš 1949.gada tikusi ekspropriēta valsts vajadzībām sakarā ar īpašnieka ilgstošu atrašanos Izraēlā un pārveidota par komunālo dzīvokļu kompleksu padomju darbaļaužu, kuri ierodas no brālīgajām padomju republikām, izmitināšani. Sakarā ar modernu dzīvojamo kvartālu celtniecību augšminētie padomju pilsoņi tikuši pārvietoti uz tiem, bet atbrīvotās telpas nodotas valsts sociāljam fondam. Kopš 1990 gada M.Frunzes iela pārdēvēta pēc nabagmājas nosaukuma Sadovņikova vārdā un bijusī frizētava atdota Izraēlas pilsoņa radiniekiem, kuri par savu īpašumu rūpējas vēl šo baltu dienu.... kaut kā tā...
Eltons:Apsūdzība: M.Frunzes ielas frizētava kopš 1949.gada tikusi ekspropriēta valsts vajadzībām sakarā ar īpašnieka ilgstošu atrašanos Izraēlā un pārveidota par komunālo dzīvokļu kompleksu padomju darbaļaužu, kuri ierodas no brālīgajām padomju republikām, izmitināšani. Sakarā ar modernu dzīvojamo kvartālu celtniecību augšminētie padomju pilsoņi tikuši pārvietoti uz tiem, bet atbrīvotās telpas nodotas valsts sociāljam fondam. Kopš 1990 gada M.Frunzes iela pārdēvēta pēc nabagmājas nosaukuma Sadovņikova vārdā un bijusī frizētava atdota Izraēlas pilsoņa radiniekiem, kuri par savu īpašumu rūpējas vēl šo baltu dienu.... kaut kā tā...
O johaidī, kādas vēstures zināšanas. Tikai ko ta lai apsūdz šajā gadijumā expopriātorus it kā nav par ko, a tagadējie īp[ašnieki it kā pie patrēizējās iekārtas ari nav vainīgi, a tas ka tur nav sakopts, tad te jav ne valdības vai režīmus javaino bet pašus namīpašniekus, un javaino ari par to ka frizētavu nav atvēruši
kaspars712:Dažiem tā arī nav pielecis... Neko darīt.
Zini, es nelasīju to visu uz ko tu aicini vai kādas domas izpaud,(pietika izlasīt dažus, no konteksta izrautus teikumus) un secinājums ir tāds, ka tu nēesi nekas orģināls ar savu muldēšanu un itkā lielajām vēstures zināšanām. Labāk aizej pastrādā, sakop piemājas zālienu, būs noderīgāk..
Zini, es nelasīju to visu uz ko tu aicini vai kādas domas izpaud,(pietika izlasīt dažus, no konteksta izrautus teikumus) un secinājums ir tāds, ka tu nēesi nekas orģināls ar savu muldēšanu un itkā lielajām vēstures zināšanām. Labāk aizej pastrādā, sakop piemājas zālienu, būs noderīgāk..
Trakais!!!! 21. gadsimta iļjičam tādus sū... piedāvāt. Cilvēks VĒSTURI taisa, un tu par tādiem sīkumiem.
Kāpēc domā, ka manējais nav sakopts? Jeb Tev galvenais, ka tik uzd...st. Un nav svarīgi - par tēmu, vai ārpus tās.... varbūt pilnīgi bez....
bet vispār - šis forums diezgan atgādina Delfi komentārus - ka tik kādam uzdirst. Ja nevēlies - nepiedalies. Ja labāk gribētu savādāku - noorganizē pats. Bet nē - labāk nories otru, kā pats ko izdarīs. Un vēl atļaujas ko nicīgu par citiem teikt.
Cik dzēlīgs pašraksturojums! Jaunieti - tu esi atnācis pareizajā vietā, mēs tevi labprāt nodrisīsim par tavu vēlmi nodirst citus, apzīmētus ar mitoloģisko valsti un režīmu, jo mēs esam šīs mitoloģiskās valsts mazie zobratiņi.