ļoti labs paņēmiens uztaisīt niku ka vaards, un pat gudrā googļatante neko neparādīs, konkretais gļēvo tirliņu gājiens kuri grib sist papēdi pie krūtīm virtuālajā vidē kā krutie veči, bet realitātē kaut ari it kā nopietni darbojoties foto jomā saulainajā tēvzemē un reizēm ari ne tikai ,baidās ka kāds šamos sazīmēs...
chukmasoff:ļoti labs paņēmiens uztaisīt niku ka vaards, un pat gudrā googļatante neko neparādīs, konkretais gļēvo tirliņu gājiens kuri grib sist papēdi pie krūtīm virtuālajā vidē kā krutie veči, bet realitātē kaut ari it kā nopietni darbojoties foto jomā saulainajā tēvzemē un reizēm ari ne tikai ,baidās ka kāds šamos sazīmēs...
Nu šoreiz šauj garām - pat es, īpaši nemeklējot un personīgi nepazīstot, zinu kas ir Vaards.
chukmasoff:ļoti labs paņēmiens uztaisīt niku ka vaards, un pat gudrā googļatante neko neparādīs, konkretais gļēvo tirliņu gājiens kuri grib sist papēdi pie krūtīm virtuālajā vidē kā krutie veči, bet realitātē kaut ari it kā nopietni darbojoties foto jomā saulainajā tēvzemē un reizēm ari ne tikai ,baidās ka kāds šamos sazīmēs...
Nu šoreiz šauj garām - pat es, īpaši nemeklējot un personīgi nepazīstot, zinu kas ir Vaards.
Es tikai viņu zinu ka bezpersonisku niku bloga, protams blogs ir vienīgais saits kur es LV forumos apgrozos.Citus LV resursus izmantoju tikai ja kads linku iedod, a ta neinterese īpaši neta dzīve.
Es tikai viņu zinu ka bezpersonisku niku bloga, protams blogs ir vienīgais saits kur es LV forumos apgrozos.Citus LV resursus izmantoju tikai ja kads linku iedod, a ta neinterese īpaši neta dzīve.
Nekā personīga, bet uz pieprasījuma "Chukmassoofff" (utt., utml.) ne Google , ne krievu Yandex arī neko vērā ņemamu un respektējamu (vismaz foto jomā) neuzrāda...))
chukmasoff:
Nekā personīga, bet uz pieprasījuma "Chukmassoofff" (utt., utml.) ne Google , ne krievu Yandex arī neko vērā ņemamu un respektējamu (vismaz foto jomā) neuzrāda...))
nu nu pāršāvi par strīpu jo raxtiji ar 3 f galā, ieejot googla chukmasoff uzrādas vis maz 20 vietnes, bija cilvēks kurš pacentās to izdarīt lai brendu popularizētu un darbojas ari tagad reģistrējoties dažādos resursos un liekot bildes. Tas līgumā ta norunāts lai chukmasoff varetu izmantot kā zīmolu.
Zīmola galvenais mērķis tomēr nav foto, un orientēts tas vis nav uz vietējo un rietumu tirgu, visa darbība pamatā notiekas krievijā ar pārstāvniecību Pēterburgā,es esmu atļāvis fīrmai izmantot zīmolu uz abpusēji izdevīgiem noteikumiem.
Redzi,[/url] es pats tur neko īpaši nevaru mainīt, jo esmu tikai pa daļai saimnieks un mana daļa šajā pasācienā ir mazākumā.Kad līdzīpašnieki un vadība izlems ko likt un kā likt tad ari būs, un tas kas tur būs nebūt nebūs portfolio, jo to man likt kategoriski aizliedza.
Redzi, es pats tur neko īpaši nevaru mainīt, jo esmu tikai pa daļai saimnieks un mana daļa šajā pasācienā ir mazākumā.Kad līdzīpašnieki un vadība izlems ko likt un kā likt tad ari būs, un tas kas tur būs nebūt nebūs portfolio, jo to man likt kategoriski aizliedza.
Pagrūti loģiku atrast.... No vienas puses, katru bildi, ko Tu liec blogā ir obligāti jārotā tieši tādam parakstam - ķipa, Tavam logo (pats man reiz tā teici), bet no otras puses, savā lapā Tu kategoriski nevari likt savu portfolio. Es neesmu mārketinga speciālists, tomēr pat visstulbākajā kampaņā spēju kaut kādu, kaut stulbu, bet ideju atrast, bet tajā ko Tu stāsti, racionālu pamatu neatrodu. Acīmredzot, ar savām prāta spējām nespēju pavilkt.
Redzi, es pats tur neko īpaši nevaru mainīt, jo esmu tikai pa daļai saimnieks un mana daļa šajā pasācienā ir mazākumā.Kad līdzīpašnieki un vadība izlems ko likt un kā likt tad ari būs, un tas kas tur būs nebūt nebūs portfolio, jo to man likt kategoriski aizliedza.
Pagrūti loģiku atrast.... No vienas puses, katru bildi, ko Tu liec blogā ir obligāti jārotā tieši tādam parakstam - ķipa, Tavam logo (pats man reiz tā teici), bet no otras puses, savā lapā Tu kategoriski nevari likt savu portfolio. Es neesmu mārketinga speciālists, tomēr pat visstulbākajā kampaņā spēju kaut kādu, kaut stulbu, bet ideju atrast, bet tajā ko Tu stāsti, racionālu pamatu neatrodu. Acīmredzot, ar savām prāta spējām nespēju pavilkt.
lapa, ir domāta ļoti minimāli saistīta ar foto, tur nāks liels visāda veida darbību klāsts ko piedāvā Chukmasoff fīrma.Ne jav es viens taja visa esmu, un vis ticamāk drīzumā uz bildēm nāksies pārtrsukt likt savu logo, sakarā ar līgumsaistībām un galveno Chukmasoff īpašnieku noteikumiem.
No vienas puses, katru bildi, ko Tu liec blogā ir obligāti jārotā tieši tādam parakstam - ķipa, Tavam logo (pats man reiz tā teici), bet no otras puses, savā lapā Tu kategoriski nevari likt savu portfolio. Es neesmu mārketinga speciālists, tomēr pat visstulbākajā kampaņā spēju kaut kādu, kaut stulbu, bet ideju atrast, bet tajā ko Tu stāsti, racionālu pamatu neatrodu. Acīmredzot, ar savām prāta spējām nespēju pavilkt.
Mums ir vel orģinālāki noteikumi jau no seniem laikiem gadus 20+ vismaz, kuri ietverti ari ligumos ar praktiski visiem pasutitajiem. Saistiba ar darbu nekad nepieminet ta konkretu autoru , liguma punkts kurš paredz ka autors netiek nekur uzradits , vienigais ko uzrada tas ir "Ražotājs / Pasūtītītājs" pirmais variants no tiem laiiem kad masveida un exskluzivi tirgojam darbus "Slavas kariem individiem" izvelies , samaksa un PARAKSTIES zem bildes ka savas , savulaikm daudzi to izmantoja dazjadas macibu iestades un konkursos , pat vesels isstades tasija un stajas "Savienibas" ar darbiem ko isteniba biju razojis es vai mani kolegji skolotaji , loti izdevigs bizness. Pasutitajam savukart tapec lai varetu stradat uz NESKAITAMIEM konkurejosjiem klientiem. Atskiriba no Goldberga mes izvelejamies netasit 5 kantorus bet VIENU ANONIMU kurs sanceja ar VISIEM lidzigi ka "Kiniesju razotaji" kur viena rupnica razjo VISIEM brendiem Nekad nekur nefigure neviens MANS / MUSU komercials ražojums kas ir bezmaz 10 gadus bijusi mana Ikdiena šancejot reklamas kantoros , razosanai mana uzskata nav neka kopeja ar KAUTO RADOSJU truls rutins loti standartizets ierobezots nosacijumos darbs ka "Fommografiem" zjavas uzdzen Nekad nesmu sapratis tos kas velas staradt "Mode Reklama" tas nozime norakstit sevi RADOSJI ka individualu autoru. . Tiesji tapec NEKOMERCIALU / FREE / Artmulkjibam izmantoju pseidonumu jau 15gaduss , zem ta varu atlauties darit visu kas ienak prata bez kadas sastibas ar DARBU , to daudzi nesaprit ka BIZNES / PASISPAUSMES zem viena VARDA nav savienojamas lietas PRINCIPA.
Tie kuri velas but SLAVENI izteniba MULD jo vins velas klut BAGATS neviss SLAVENS , slavei utt ir loti daudzas tumsas puses viena no galvenajam NEVAR DARIT KO GRIB bet tikai to ko "Publika / Klients" velas Es vienmer esmu tiecies DARIT KO GRIB kaa grib un kad grib un nedarit KO NEGRIB. Tapec man sjis shemas loti patik DARU ka sienak prata un nav jadoma KO KLIENTS / PUBLIKA man par to teiks , esmu gana labi parupejeis lai BIZNES un IZKLAIDES nekada veida nevaretu sasistit ar VIENU personu
ImkaSm:simto reizi es Šeit atkārtoju: domāt vajag, kad katru reizi ejat balsot par vieniem un tiem pašiem, tikai citā sviestpapīrā....
domāju, vismaz cenšos. es nepabalstu balsot maz "mazāko" ļaunumu. tad nu rezultātā vismaz 2 reizes mana balss aizgājusi pa 3.14-pelēm - palika mani elektorējamie zem %-u sliekšņa.
Lunis:BIZNES / PASISPAUSMES zem viena VARDA nav savienojamas lietas PRINCIPA.
man domāt, ir savienojamas, ja tev pašam kāposta diezgan, lai kruķītu businesu, kurš ne ienes, bet iznes!