forum.gif
Gribētos būt profesionālam fotogrāfam, bet...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Gribētos būt profesionālam fotogrāfam, bet...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.11 01:28
 citēt
zināma nekaunība ir vajdzīga dajebkurā profesijā ..... ja tādas nav - šodiens apstākļos tad esi pelēka pele .... vai miris ezis .....
Publicēts: 26.06.11 00:38
 citēt
"pēc noklusējuma" pieņemu, ka professionāls fotogrāfs ar bildēšanu vai vismaz pārsvarā ar bildēšanu pelna vai mēģina nopelnīt dzīvošanu.
ir bijuši tie godi. štatā ne dikti daudzus gadus.
Publicēts: 26.06.11 08:17
 citēt
Nu uz mani pilnībā attiecas "e" variants! Visu mūžu maizi pelnu ar to kas redzams manā profilbildē, bet tad pēkšņi vecuma dīvainība - uzrodas hobijs - fotografēšana!!! Profesionālai darbībai vienkārši laika par maz. Tāpēc novēlu jaunajiem - uz priekšu!!!
Publicēts: 26.06.11 11:09
 citēt
Profesionāls fotogrāfs ir arī onkulis (tante), kas visu dienu bildē svešus ģīmjus dokumentiem. Tad jau labāk grāvjus rakt vai rūpnīcā šeibes štancēt...:)
Mana fotogrāfa "karjera" vismaz nebija tik rutīnas pilna- kriminālistikas foto un notikumu vietas (CSI). Bieži vien skati bija drausmīgi, bet vismaz par garlaicību nevarēja sūdzēties...:face-wink:
Tagad gan penzijā tā fotografēšana jau bik "piegriezusies" un pārsvarā ietver ceļojumu bildes un mazbērnu bildēšanu. Mākslinieka aicinājumu sevī nejūtu un tādēļ galerija tāda patukša...:)
Publicēts: 26.06.11 11:14
 citēt
dansiga:zināma nekaunība ir vajdzīga dajebkurā profesijā ..... ja tādas nav - šodiens apstākļos tad esi pelēka pele .... vai miris ezis .....

kad nekaunība sasniegusi nepieciešamos apmērus, var sākt rīkot izstādes, apmēram pēc desmitās, var sākt sevi uzskatīt par profesionāli ..... :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):