Sveiki! Fotogrāfēšanā esmu jauniņais, tapēc par visu šo ir tumša bilde un zinu tikai tik cik megapikselis. Iespējams drīz tikšu pie jauna fočika (pašlaik ir ļoti veca ziepene), tapēc vēlos iegādāties spoguļkameru, ar kuru būtu iespējams uzņemt kvalitatīvas bildes. Vairāk vai mazāk tiktu uzņemti auto (sabraucienos utt), kādi dabas skati un ceļojumi arī tiktu iemūžināti (ja nu kādā aizbraukšu)
Ko varat ieteikt līdz latiem 300? Pašlaik skatos Canon EOS 1000D, bet varbūt pa to naudu ir kas labāks? Iesakiet, apskaidrojies kas un kā un kapēc labāk. Protams, vēlams lai cenā ir arī kāds kit's, ne tikai body, jo cik es saprotu ar pašu body fočiku jau maz ko iesāks.
Pirmkārt, draugu, čomu, radu aptauja.... Spogulenēm pričendāļi mainās, un ja kādam radam, draugam ir daudz šamo ar iespēju pa aliņu izīrēt???? TAS noteiks brendu. Tālāk jau pofig nikons vai canons... Pārējie tik galējas pakaļmešanas gadījumā. Lai veicas.
es shovakar redzeeju tieshaam gliitu bildi, kura fotografeeta ar chetrus gadus vecu mobilo telefonu... bilde tieshaam bija gliita, ko arii vajadzeeja pieraadiit
Vavers:es shovakar redzeeju tieshaam gliitu bildi, kura fotografeeta ar chetrus gadus vecu mobilo telefonu... bilde tieshaam bija gliita, ko arii vajadzeeja pieraadiit
Nu jopt***** cik var shitaadas teemas cept. Ja pirkstinji liiki un neprotam parakaaties arhiivos, tad pat vislabaakaa kamera neliidzees, jo nepratiisim atrast instrukciju, nezinasim kaa pareizi bildeet, jo kur gan kamerai atrodas sleedzha poga (?) un kas ir ekspoziicija utt! www.fotoblog.lv...