Kāda atšķirība ir starp šiem modeļiem neskaitot zoom? Un kuru labāk būtu iegādāties. Fuji finepix s2950 un fuji finepix s4000 Neko daudz nesaprotu no tehnikas un pašas fotogrāfēšanas, bet vēlos sāk ko nedaudz apgūt.
Neapvainojies, bet Tev labāk iegādāties tosteri, lai to lietotu nav daudz jādomā, bet domāt Tev pašam, kā redzams, nav vēlēšanās, jo tagad gaidi, ka visi metīsies cīņā rakstīt googlē tos zieptrauku nosaukumus, meklēs specenes un review saitus, visu info apkopos, salīdzinās un ziņos Tev par rezultātiem????? A pašam interneta nav???
neprasu lai iet un meklē kaut kadas atsauksmes. Varbūt šeit pat kādam tāds ir un gribu tik noskaidrot ar ko viņi atšķiras, jo es neko gandrīz nesaprotu no tehnikas, ka tu to nesaproti. cik es sapratu skatoties tad viņiem atšķiras tikai zoom, bet carbūt ta nav un es vēlos uzzināt kā ir īsti. Un cenas viņiem atšķiras apmēram pa 50ls un tikai dēļ zuuma nevēlos maksāt 50ls vairāk, jo tāpat tik liels zuums nebūs man nepieciešams ceru ka saprati
Sapper:Neapvainojies, bet Tev labāk iegādāties tosteri, lai to lietotu nav daudz jādomā, bet domāt Tev pašam, kā redzams, nav vēlēšanās, jo tagad gaidi, ka visi metīsies cīņā rakstīt googlē tos zieptrauku nosaukumus, meklēs specenes un review saitus, visu info apkopos, salīdzinās un ziņos Tev par rezultātiem????? A pašam interneta nav???
reizēm rodas iespaids ka cilvēce nepārtraukti degradējas
alnitos:Kāda atšķirība ir starp šiem modeļiem neskaitot zoom? Un kuru labāk būtu iegādāties. Fuji finepix s2950 un fuji finepix s4000 Neko daudz nesaprotu no tehnikas un pašas fotogrāfēšanas, bet vēlos sāk ko nedaudz apgūt.
Sapper:Neapvainojies, bet Tev labāk iegādāties tosteri, lai to lietotu nav daudz jādomā, bet domāt Tev pašam, kā redzams, nav vēlēšanās, jo tagad gaidi, ka visi metīsies cīņā rakstīt googlē tos zieptrauku nosaukumus, meklēs specenes un review saitus, visu info apkopos, salīdzinās un ziņos Tev par rezultātiem????? A pašam interneta nav???
reizēm rodas iespaids ka cilvēce nepārtraukti degradējas
Tas ir dabīgs blakus efekts ceļā uz tehnoloģisko singularitāti.
es kā reizi pērku uzreiz divus līdzīgus ziepjus no viena ražotāja, bet kā par nelaimi šoreiz nopirkās no Samsunga, nekas pacieties nākamos nopirkšu šos, tad varēšu izstāstīt par atšķirībām
normāls jautājums cilvēkam, kurš no foto neko nesapprot, kā pats raksta!!!! It kā jūs visi būtu piedzimuši ar fotoaparātu kaklā!!!!!.. (tik vaēji uz abiem modeļiem iedto linkus, lai atbildētājiem nav jāmekl''''e)
400tajam plataaks lenķis (24mm), lielāks ekrāns un kā pats rakstīji - zūms
dansiga:normāls jautājums cilvēkam, kurš no foto neko nesapprot, kā pats raksta!!!! It kā jūs visi būtu piedzimuši ar fotoaparātu kaklā!!!!!.. (tik vaēji uz abiem modeļiem iedto linkus, lai atbildētājiem nav jāmekl''''e)
400tajam plataaks lenķis (24mm), lielāks ekrāns un kā pats rakstīji - zūms
Cienītā, beidziet lūdzu dezinformēt jaunatni par:
a)patstāvīgas domāšanas un informācijas meklēšanas iemaņu apgūšanas kaitīgumu uz nenobriedušu organismu,
b) par tehniskajiem raksturlielumiem: ekrāni ir pēc izmēra vienādi, s4000. ir 2x lielāka ekrāna izšķirtspēja.
P.S. snapsort.com... ja avotina atbilde bija par sarežģītu. :P