Es domāju ,ka bateriju potenciāls netiek pilnībā izmantots. Fočiks uzskata (pēc kādām ~300 bildēm), ka baterijas tukšas un norāda ka jāmaina elementi. Tajā pašā laikā lādejamais uzrāda ka elementi ir diezgan pilni, ja tā var teikt.
Pārdomas.
Orģinālais aķis 7.4V 720MAh Li-ion (reāli pilna uzrāda 8.3V) Bāčiņas lādejamās 1.2V 1700mAh X 6 = 7.2V (reāli apm. 1.35 x 6 = 8.1 V) Bačiņas vidējas cenu kategorijas, tiesa pirktas diezgan pasen. Domāju ka bačiņām spriegums nokrītas par daudz zemu un fočiks uzskata ka tās ir tukšas. Sametot pēc teorētiskā pa cipariem pēc ietilpības, bačiņām vajadzētu iet ilgāk nekā aķim. Reāli bača tur praktiski 2x ilgāk.
Risinājums.
AA NiZn 1.6v ??? Mods ar 2x1.2 AAA vienas AA vietā ??? Varbūt kas cits?
Jautājums.
Varbūt kādam ir specene no canon 400D un varētu mani apgaismot kāds ir max drošs V diapazons. Ņemot vērā ka ir paredzēts arī AA 1.5 v, tad sanāk ka līdz 9V var laist droši?
killer13:Garš bazars lai šeit uzrakstitu elektrotehnikas pamatus. Vajag pareizi uzlādet,testet un trenet pussprāgušos elementus.
Varēji jau arī šajos divos teikumos ko prātīgu pateikt. Kā tad šie jātestē? Zem slodzes? Kāda tad ir tā pareizā uzlādēšana? Citās ierīcēs elementi , pēc lietošanas gripā, darbojas nevainojami, līdz ir pilnībā tukši. Ja negribās parunāties, vai uzskatat mani par čaiņiku, tad var jau arī paklusēt, vai pamācīt ar ko prātīgu.
Pēc vakardienas linka, uzgāju uz pareizā googles ceļa. Dažādas problēmas un simpomi ar gripu un aķīšiem, diskusijas, prātošana, bet īsti risinājumu nav neviens meklējis. Laikam jau tāpēc ka mazāks čakars ir ar defaultajiem aķiem. Man pa cik jau bija to aķīšu čupa pirms gripa, tad vismaz nav loms ka būtu speciāli pircis.