Bzh:Naudas man nav nemaz, toties laika man ir 6 mēneši. Man ar sirsnīgi ieteiksi sameklēt kādu fotogrāfu ar bārdu, kuram jāatpelna tehnikas izdevumi? P.S. Speciāli Lunim atkārtošu vēlreiz, ka naudas nav vispār. Nekādas. Necik
Kada problema , cakarejies cik tik tik , kads VIENS nacejs neko nemaina , tie kas nodarbojas ar REPRO laba limeni parasti strada uz galerijam vai Tipografijam , viniem nemaz "No ielas" klienti nenak Esmu ieverojis ka tie kam "Laika gana menesjiem" tie visu dara pasji tapec ar laiks ir menesjiem ka neko isti bet "Kautko no visa"
Bzh:Naudas man nav nemaz, toties laika man ir 6 mēneši. Man ar sirsnīgi ieteiksi sameklēt kādu fotogrāfu ar bārdu, kuram jāatpelna tehnikas izdevumi? P.S. Speciāli Lunim atkārtošu vēlreiz, ka naudas nav vispār. Nekādas. Necik
Kada problema , cakarejies cik tik tik , kads VIENS nacejs neko nemaina , tie kas nodarbojas ar REPRO laba limeni parasti strada uz galerijam vai Tipografijam , viniem nemaz "No ielas" klienti nenak Esmu ieverojis ka tie kam "Laika gana menesjiem" tie visu dara pasji tapec ar laiks ir menesjiem ka neko isti bet "Kautko no visa"
Par to jau nav runa, ka sanāks sliktāk. Pirmo reizi. Arī otro un desmito. Bet divdesmit trešajā jau sanāks ciešami un trīsdesmitastotajā sanāks pavisam labi Katram kaut kā ir jāsāk un, ja reiz, citēju: "kads VIENS nacejs neko nemaina , tie kas nodarbojas ar REPRO laba limeni parasti strada uz galerijam vai Tipografijam , viniem nemaz "No ielas" klienti nenak", tad kur problēma pastāstīt pamatus, ar kuriem vajadzētu sākt? Konkurentu tak šitā neizaudzēsi..
P.S. Atvainojos, ka spamoju ne pa tēmu. Bet vai man vienīgajam liekas, ka jebkuru jautājumu, kurš sākas ar "Kā", Lunis aizsūta pie kāda profesionāla fotogrāfa.. Tas, protams, nav slikti, bet kāpēc laupīt cilvēkam prieku "pačakarēties" pašam?
Bzh:P.S. Atvainojos, ka spamoju ne pa tēmu. Bet vai man vienīgajam liekas, ka jebkuru jautājumu, kurš sākas ar "Kā", Lunis aizsūta pie kāda profesionāla fotogrāfa.. Tas, protams, nav slikti, bet kāpēc laupīt cilvēkam prieku "pačakarēties" pašam?
IEMACITIES ja ir smazdens nav problemu PROBLEMA buss visai dargais un specifiskais aprikojums ko IKDIENA neizmanto cillveku bildesjana , var proatms "Pacakaresjanas" pec nopirkt kartigu reprostiklu flasmetr krasu sablonus un vel so to , katrs izklaidejas ka vinam liekas racionali Redzot ar ko cilveki nodarbojas ikdiena man liekas ka "Kas cits" ir neracionals lidzkeli tereinsj Man kadreiz pirma sievasmate kas bija Luku tente teica "Aizej uzroc darzu uzcel skjuni" e sai teicu , niligsti tepat vietejos sauloesbraljus lai uzcelj es samakslasju , sjis saka NE jacelj tev lai VISI REDZ ka tu vari , es teicu CEL PATI es tev samaksajsu ja uzcelsi es daru citus darbus par kuriem man maaksa gana labi lai nebutu jatere laiks un jacarerejas LOTI specifiskai un galigi man neinteresejisjai lietai. Repro darbi ir tiri LOTI PRECIZS tehniks darbs , ja velme cakareties un IEGULDIT LIDZEKLUS lieta kas jums diez vai biezji buss vajadziega ta ir neracionala laika un naudas skiesjana. Vinils gana labs CITU LIETU bildetajs lai velti neteretu gana ilgu laiku ar lietam kas nav vinja laucinsj Nu ja nav ko darit un lieka nauda tad jau drosji. Man briva laika nav un REGULARI apgadaju ar drabiem kurus PATS negribus darit kolegjus , lai kas ari tas butu . Jaspej racionali teret savu laiku un naudu tad parejos darbus kuri PADODAS / PATIK atliks daudz vairak laika tos vares padarit labak Tiem kas neko nav radusji darit KARTIGI vienmer visas lietas liekas "A viss vienkarsji" , skukjus bildet VIENKARSJI , reportazjas VIENKARSJI , reprenes un sportu TAPAT , tik paskaties un teicami redzams ka REZULTATS visas jomas ir VIENKARSJI SUDIGS kas skukji kas reportazjas kas REPRO toties visu pasji un "Viss vienkarsji"
Man laulene atveda no vieniem UK fotoseminariem DVD ur izdots USA kas saucas "Pelnit ar fotografiju tas ir vienkarji" skatijos muti valja godig sakpot panemieni tiesjam VIENKARSJI tacju vispavairak parsteidza rezultats tas bij VIENKARSJI ATBAIDOSJ sudigs , to atzina ari pats aturs tascju piemetinaja TOTIES LETI UN ATRI pats savam rokam !