forum.gif
kāds zin lētāku HDMI monitoru?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kāds zin lētāku HDMI monitoru?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.11 13:59
 citēt
par šo?

www.bhphotovideo.com...

cik saprotu šis verķis dažādās pasaules malās andelējas zem dažādiem nosaukumiem

varbūt kādam ir nācies šo lietot un var padalīties vai nav traki briesmīgs?
Publicēts: 21.05.11 14:09
 citēt
opā!

www.chinavasion.com...

tik jābaro no 12v :/
Publicēts: 21.05.11 14:12 labots
 citēt
Cik saprotu vairumu razjo viens kantoris GoodWell , Vcan Technology Co., Ltd. :) Pasuti partiju sie salime kadas birkas vaig un tirgo:face-wink::face-grin: www.vcan.cc
Publicēts: 21.05.11 14:13
 citēt
Ja krāsu reprodukcija un skata leņķi nav pārāk svarīgi, tad derēs bezmavai jebkurš. Iespējams, ka tiešām jāskatās pie šķūninga spečukiem, kas visādus monitorus bāž sēdekļos un vēl nez kur.
Publicēts: 21.05.11 14:15
 citēt
o kuļībini :D

www.youtube.com...
Publicēts: 21.05.11 14:18
 citēt
RudeWolf:Ja krāsu reprodukcija un skata leņķi nav pārāk svarīgi, tad derēs bezmavai jebkurš. Iespējams, ka tiešām jāskatās pie šķūninga spečukiem, kas visādus monitorus bāž sēdekļos un vēl nez kur.

nu nē riņķī jau liekās ēnojamā šahta un leņķī paskatīties nav iespējams - tikai tik cik kadrējuma un fokusa kontrole - bet ir gadījies filmēt ar vga monīšiem kur ņifiga nevar saprast...
Publicēts: 21.05.11 14:20 labots
 citēt
Reku razotaja WEBs www.vcan.cc

Maris:o kuļībini :D

www.youtube.com...

Tie jau gandriz ka Jurka ar tam panejošām trepem ka "Kranu" www.youtube.com...
Publicēts: 21.05.11 14:26
 citēt
Aizraksti moš Traidās Reinim. Viņš jau tajās filmēšanas lietās labāk zinās par vairumu. Un uz info jautājumiem viņš gana atsaucīgs.
Publicēts: 21.05.11 14:31
 citēt
Maris:o kuļībini :D

[url=http://www.youtube.com/watch?v=dzLmtgphXf0&feature=player_embedded#at=268

Tie]http://www.youtube.com/watch?v=dzLmtgphXf0&feature=player_embedded#at=268

Tie[/url] nav kuļibini, bet tehniskais onānisms, ne ko īpaši kvalitatīvu tā izdabūt nevar , tas kas tur sanāk ir nedaudz augstāka līmeņa kā ar dažu labu mobilku safilmētais pseido HD.

Vis pirms tie visi monitori neder filmēšanai viena iemesla dēļ , ka viņiem ir neliela aizture un to ko redzam monitora ir ar nokavējumu, un es vispār nerunāju par paša attēla kvalitāti un tā uzvedību saules gaismā.

Ja izmantot tad ko līdzīgu šamajam

www.engadget.com...

Protams cena kaut kur no 400-500$, bet tas nav dargi.
Publicēts: 21.05.11 14:41
 citēt
vells kāpēc Rīgā šitādu nav - varētu piespraust novērtēt šausmu pakāpi:

cgi.ebay.com...

par šitiem skaidrs, bet, ka hdmi tiem 7collu kavētu un sony nekavētu... čota nav iemesla... pati bilde var būt nekrāsā, švakā leņķī vai citādi pretīga a kavēt nevajadzētu :/
Publicēts: 21.05.11 14:46 labots
 citēt
Cik atminja nevilj Reinis pavisam nesen fanoja par sjitadu SmallHD DP6 verkji www.youtube.com... , sjitais jau pavisam krutais www.youtube.com...
Publicēts: 21.05.11 14:57
 citēt
Maris:
RudeWolf:Ja krāsu reprodukcija un skata leņķi nav pārāk svarīgi, tad derēs bezmavai jebkurš. Iespējams, ka tiešām jāskatās pie šķūninga spečukiem, kas visādus monitorus bāž sēdekļos un vēl nez kur.

nu nē riņķī jau liekās ēnojamā šahta un leņķī paskatīties nav iespējams - tikai tik cik kadrējuma un fokusa kontrole - bet ir gadījies filmēt ar vga monīšiem kur ņifiga nevar saprast...

varbūt es kaut ko jaucu, bet man likās, ka filmētāji parasti lieto HD SDI ieeju monītorus. :) HDMI - tas jau risinājums mājas vajadzībām, nav domāts regulāri štepselēt klāt un nost. :)
Publicēts: 21.05.11 15:02 labots
 citēt
SDI moņi man ir divi, bet man ir arī kamera kas nedod SDI signālu ārā + mazais monis ir 3x lielāks par kameru, lielākais 17'' :)

tie ir kontrolmoņi (režisoram, stilistam utt) operātoram jau zuhers nepiedzenās no SDI
Publicēts: 21.05.11 15:11
 citēt
o šis šķiet ir mājas dslr video verķis :

www.coollcd.com...

tik nevar iebraukt vai lādētājs un bačene ir komplektā :)
Publicēts: 21.05.11 15:22
 citēt
pieleca... nav viņam bačas komplektā - bača ir kārtīgs papildkrāms:

www.coollcd.com...
Publicēts: 21.05.11 15:25
 citēt
Ja kādreiz rodas vaidzība pēc kāda no šī klāsta, dod ziņu, atsūtīšu cenas. www.tvone.com...
Publicēts: 21.05.11 15:31
 citēt
re ku šitas tāc lētāks no pro gala www.datavideo.us...

Nav baile no lētajiem consūmerķīniešiem?? Man ir bijusi saskare ar lētajiem 7'' lcd, kas apgriež kadru un līdz ar to kadrēšanai nav izmantojami, tiesa gan tie bija ar CV ieejām.
Publicēts: 21.05.11 15:41 labots
 citēt
Sapper:re ku šitas tāc lētāks no pro gala www.datavideo.us...

Nav baile no lētajiem consūmerķīniešiem?? Man ir bijusi saskare ar lētajiem 7'' lcd, kas apgriež kadru un līdz ar to kadrēšanai nav izmantojami, tiesa gan tie bija ar CV ieejām.

ira :D

bet šķiet šis ir līdzīgs Tevis piedāvātajam tik ar amputētu SDI (štekeri tik palikuši - čerez perehodņik pa component paliek) smadzeni:

www.coollcd.com...

tā pati izšķirtspēja, 5x lētāks .... + vieglāks stipri

šķiet te vairāk tēma par to vai vispār caur HDMI kas sakarīgs iespējams
Publicēts: 21.05.11 15:41 labots
 citēt
ideāli jau būtu uzmest aci ja LV kāds ar tādu jau skraidītu

tā jau ķīnīzeri veikli - ražo priekš glaunajiem un pa vakariem uz tā paša paneļa naglo vienkāršotas versijas :D
Publicēts: 21.05.11 17:05 labots
 citēt
HDMI jau nekā slikta nava. tehniski tas ir DVI ar skaņu. SDI man dikti patīk ar to, ka varu 100m HD video izvilkt pa vienu labu koaksiāli ar bnc galā. Bet tas jau vairāk dzīvajiem eventiem ar video ierakstu/translāciju/projekcijām ir aktuāli.

Jebkurā gadījumā, ja to lēto moni nopirksi, atraksties, kā šamējais "matraci" parāda. :D

Par ķīniešu ražošanu runājot. Man šitā čoms iedeva uz kalniem slēpot līdzi baigi labās ķīniešu rācijas, ko pa dienu šamie taisa kaut kādam kenvudam vai motorolai, bet pa vakariem ar palielinātu raidīšanas jaudu zem sava nosaukuma. :) velk stipri tālāk, maxā 2x lētāk. :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):