forum.gif
Aparāta meistars
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Aparāta meistars
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.11 23:01
 citēt
Kur un kam var nest Sony ziepju trauku labošanai? Esot objektīvs iesprūdis un nelienot vairs laukā...
Publicēts: 22.05.11 00:35
 citēt
Aizej uz Elkoru un paskaties Canonus:3 problēma jārisina saknē!
Publicēts: 22.05.11 02:06
 citēt
betas-apsargs:Aizej uz Elkoru un paskaties Canonus:3 problēma jārisina saknē!

Vēlējos atbildi uz jautājumu, nevis gudru spriedelēšanu par Canoniem...
Publicēts: 22.05.11 08:42
 citēt
mandrake7:
betas-apsargs:Aizej uz Elkoru un paskaties Canonus:3 problēma jārisina saknē!

Vēlējos atbildi uz jautājumu, nevis gudru spriedelēšanu par Canoniem...

nu bet naturāli besī šitādi komentāri.. vai tiešām nevar normāli atbildēt uz jautājumu..?.
..ir viens labs veikals, kur ņem arī remontā visādas lietas..laikam Tadaiķu ielā 4 tas bija.. ;)
Publicēts: 22.05.11 09:01
 citēt
+ betas apsargs, paldies par homora devu darba svētdienas rītā. :D

Līudzjūtības tiem, kas gūgļē banu dabūjuši. :face-wink:

www.bng.lv...
Publicēts: 22.05.11 09:43
 citēt
var mēģināt te www.1188.lv... , jo var gadīties, ka Latvijā neremontēs, un vienalga sūtīs uz ārzemēm, jo Latvijā diez vai ir parādījusies ofjektīva fokusēšanās regulēšanas iekārta, kura var ievajadzēties objektīva izjaukšanas gadījumā ..... tas viss var izmaksāt tikpat, cik jauns aparāts.
Publicēts: 22.05.11 10:16 labots
 citēt
Varu pateikt uz reiz cena sanāk no 50-80ls par remontu, parasti iesaku izmest un nopirkt jaunu.Tas tieši uz Sony attiecas, Canon izun citi ražotāji remonts sanāk kautkur no 30-50ls.
Publicēts: 22.05.11 10:23
 citēt
mana pieredze, ar Sony ziepi[DSC P 73], ir tāda, ka piedāvāja sūtīt uz Franciju, tas izmaksātu ~ 170Ls..... . finālā sataisīju pats. problēma bija - objektīvs, pēc aparāta ieslēgšanas, darbojās pumpja režīmā. :bad_smile:
Publicēts: 22.05.11 12:26
 citēt
Vai nu smiltis, vai trieciens. Sony vēl bija raksturīgs defekts, plīst flex kabeļi.
amplejs.lv... ja pats mainīsi.
Kalibrēšanu vajag Olympus, Panasonic.
Ir serviss Ģimnastikas ielā(netālu no 2.slimnīcas). Panasonic TZ2 matricas maiņa 35ls.
Vēl esmu devis remontā Baznīcas ielā, pie apļa(Canon ixus70 20ls, trieciens. objektīva detaļu maiņa).
Publicēts: 22.05.11 23:34
 citēt
Sapper:+ betas apsargs, paldies par homora devu darba svētdienas rītā. :D

http://www.bng.lv/foto_remonts

Sapper laikam naivi tic tam, ka ja sākšu interesēties, piemēram, par velo remontu, tad arī to es jautāšu Fotobloga forumā. No citas puses - Sapper laikam liek noprast, ka Fotobloga forumam nav pilnīgi nekādas jēgas. Tipa - ko tu te bezjēgā prāšņā, meklē pats... :anger:
Tomēr Sapperam nav izrādījusies taisnība un esmu saņēmis atbildi uz jautājumiem no cilvēkiem(!). Paldies! :)
P.S.
Tas Sony ziepis nemaz nav mans, pat nezinu kas tam īsti kaiš. Tādēļ jau arī jautāju! :grimace:
Publicēts: 23.05.11 08:31 labots
 citēt
mandrake7:
Sapper:+ betas apsargs, paldies par homora devu darba svētdienas rītā. :D

http://www.bng.lv/foto_remonts

Sapper laikam naivi tic tam, ka ja sākšu interesēties, piemēram, par velo remontu, tad arī to es jautāšu Fotobloga forumā. No citas puses - Sapper laikam liek noprast, ka Fotobloga forumam nav pilnīgi nekādas jēgas. Tipa - ko tu te bezjēgā prāšņā, meklē pats... :anger:
Tomēr Sapperam nav izrādījusies taisnība un esmu saņēmis atbildi uz jautājumiem no cilvēkiem(!). Paldies! :)
P.S.

Tas Sony ziepis nemaz nav mans, pat nezinu kas tam īsti kaiš. Tādēļ jau arī jautāju! :grimace:

Jefiņ, es biju pirmais, kas tev darbnīcas linku iedeva....

fucking-great-advice.ru...
Publicēts: 23.05.11 09:59
 citēt
standarta anamnēze, cilvēka muļķība ir neizsīkstoša ... līdzjūtība Sapper.
Publicēts: 26.05.11 00:49
 citēt
Sapper:

Jefiņ, es biju pirmais, kas tev darbnīcas linku iedeva....

Lūk, tādu atbilžu dēļ man šanī vietnē nākt ir pretīgi. Un tāpat - tajās pašās reizēs mani pamanās nolamāt par jefiņu un ierēkt, ka tipa man, redziet, bans googlē... tipa - meklē pats, jautāt aizliegts! Vēlreiz atkārtoju - es nenācu te, lai meklētu kašķi, bet gan lai uzjautātu vienu jautājumu! paldies Tev, Sapper, par linku, taču es nevaru paciest to, kad kāds grib izrādīties gudrāks, nekā viņš varbūt patiesībā ir - tas man besī visvairāk! un to Tavu pēdējo linku nemaz i netaisos vērt vaļā, lai kas tur arī nebūtu... :anger:
Publicēts: 26.05.11 01:10
 citēt
mandrake., vai kaadaa internetvietnee ir savadaak!?!?!?!? tak visur dziives apbizhotie izradaas!!!! .. laid gar ausiim tos tekstus!!!!
Publicēts: 26.05.11 02:03
 citēt
dansiga:mandrake., vai kaadaa internetvietnee ir savadaak!?!?!?!? tak visur dziives apbizhotie izradaas!!!! .. laid gar ausiim tos tekstus!!!!

Es jau cenšos! Mans cepiens vienkārši ir par to, kas man pietiek reizi pusgadā te iegriezties, kā jau uzreiz jājūtas vainīgam! Un protams, ka citur nav savādāk (labāk)...
Publicēts: 26.05.11 11:46
 citēt
ja aparāts darbojas, bet objektīvs nenāk ārā, tad fiziski iztīri viņu. Man Olympusam SP-310 tā bija, atbīdīju tos plastmasas aizvētrņus priekšā un ar kartona papīriņu iztīrīju vietas kur objektīvam var piekļūt. Laikam kādā pasākumā kāds kaut ko uzpilināja, jo nāca arā kaut kāda zapte. Tiesa gan to katrona papīrīti vajag kādā tīrīšanas šķidrumā pamērcēt.
Ja tas nepalīdz, tad jau jānes uz remontu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):