forum.gif
Varbūt kāds vēlas pabildēt vecmeitu ballīti?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Varbūt kāds vēlas pabildēt vecmeitu ballīti?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.11 13:03
 citēt
Sveiki!

Situācija tāda, viens meitiets palūdza sabildēt vecmeitu ballīti, bet pats tajos datumos netieku. Tad nu jautājums pārējiem, kurš vēlas uzņemties šo godu. Atlīdzības naudas ziņā nav paredzētas, bet iespēja tikt pie kāda šampīša, patrenēties fotojomā un izbaudīt to ko izbauda meitenes šādās ballītēs. :) Protams, šis neattiecas uz fotogrāfiem ar pieredzi (bet ja ļoti grib, tad var sarunāt), bet vairāk uz jauniem censoņiem, kuri grib iemēģināt nobildēt kādu pasākumu (lūdzu, neapspriedīsim pasākuma jēgu, foršumu un lietderīgumu).

Datums: 17.06.2011.

Ja ir kādam reāla interese, lūdzu rakstiet zemāk šai pašā diskusijā.
P.S. Būtu labi, ja varētu redzēt arī kādu Jūsu bildīti.
Publicēts: 23.05.11 13:15
 citēt
kurā vietā tas notiek..?. telpā, vai ārā.?.
Publicēts: 23.05.11 13:18
 citēt
Sorry, aizmiru to piebilst. Vieta - Rīga (pagaidām doma Andrejsalā), pārsvarā ārā un bildēšana ne ilgāka par 1-2h.
Publicēts: 23.05.11 13:20
 citēt
... vecmeitu ballīte, 1 stundu... :face-wink:
Publicēts: 23.05.11 13:22
 citēt
UldisS:... vecmeitu ballīte, 1 stundu... :face-wink:

Bildēšana 1h, ballīte gan jau, ka ilgāk ies, domāju, ka ja būs fotogrāfam vēlme, varēs arī ilgāk pabildēs. :)
Publicēts: 23.05.11 13:49 labots
 citēt
Nu savus 50ls var jav atrast par to stundu.
Publicēts: 23.05.11 13:55
 citēt
Chukmasoff, paliec līdz beigām ar visu čippendeilu šovu...
Publicēts: 23.05.11 13:55
 citēt
chukmasoff:Nu savus 50ls var jav atrast par to stundu.

laikam jau neatradīs, tāpēc arī ir šāds lūgums/iespēja jaunajiem.
Ja jau naudas jautājums nebūtu problēma, tad jau ko sarunātu arī ar Tevi. :) Bet līdz ar to nav arī tik pat kā nekādu prasību no fotogrāfa puses un jaunajiem iespēja patrenēties.
Publicēts: 23.05.11 13:57
 citēt
Pag, kam bija tā foršā vecmeitu ballīte sabildēta savulaik?
Aipeijai, vai?
Publicēts: 23.05.11 14:04
 citēt
Eltons:Pag, kam bija tā foršā vecmeitu ballīte sabildēta savulaik?
Aipeijai, vai?

Līgai? Viņa tak neskries no Liepājas pa šampi bildēt. :)) Kaut gan jautāt jau var. :)
Publicēts: 23.05.11 14:09
 citēt
Hmmm... Vidusskolu izlaidumu diena, pagrūti būs fotogrāfu atrast...
Publicēts: 23.05.11 14:09 labots
 citēt
JaanisM:
Eltons:Pag, kam bija tā foršā vecmeitu ballīte sabildēta savulaik?
Aipeijai, vai?

Līgai? Viņa tak neskries no Liepājas pa šampi bildēt. :)) Kaut gan jautāt jau var. :)

Viņai bija (pēdējā laikā arī kāzas lieliskas) super iejūtīgi un tai pat laikā interesanti un atraktīvi kadri.
Patiesībā man šķiet, ka vislabāk šādu pasākumu tieši sieviete spēj pienācīgi nobildēt.
Un kāds jaunais nepieredzējis "māceklis" tikai izbojās pasākumu.
Publicēts: 23.05.11 14:14
 citēt
Eltons:
JaanisM: Līgai? Viņa tak neskries no Liepājas pa šampi bildēt. :)) Kaut gan jautāt jau var. :)

Viņai bija (pēdējā laikā arī kāzas lieliskas) super iejūtīgi un tai pat laikā interesanti un atraktīvi kadri.
Patiesībā man šķiet, ka vislabāk šādu pasākumu tieši sieviete spēj pienācīgi nobildēt.
Un kāds jaunais nepieredzējis "māceklis" tikai izbojās pasākumu.

Es Tev piekrītu, Līgai tiešām labi sanāk viss kam viņa pieķerās. Uzjautāšu viņai, bet diez vai viņa ņems bildēšanu par šampi, tomēr viņu var droši likt pie FOTOGRĀFU kategorijas.

Jaunie varētu mēģināt, jo nav jau tas pasākums tik nozīmīgs, ja sanāks kaut 5 labas bildes, tas jau būs daudz. :)
Publicēts: 23.05.11 14:30
 citēt
pret sesku varitu
Publicēts: 23.05.11 14:36
 citēt
susurs:pret sesku varitu

ar visām vecmeitām uzreiz :D
Publicēts: 23.05.11 14:41
 citēt
chukmasoff:

Kārumnieki... To es galvot diemžēl nevaru. :)
Publicēts: 23.05.11 15:01
 citēt
chukmasoff:

tad i pimaxat varēdu
Publicēts: 23.05.11 16:14
 citēt
Cik tad lielam jābūt portfolio, lai būtu labs diezgan pabildēt šo pasākumu? ;)
Bet anyway, 1 stundā sabildēt spiedzošas un aurojošas metienes?? Tas ir reāli???? ;) Andrejosta gan ir laba kā fons, tas jāatzīst...
Publicēts: 23.05.11 16:24
 citēt
Riebiga:Cik tad lielam jābūt portfolio, lai būtu labs diezgan pabildēt šo pasākumu? ;)
Bet anyway, 1 stundā sabildēt spiedzošas un aurojošas metienes?? Tas ir reāli???? ;) Andrejosta gan ir laba kā fons, tas jāatzīst...

Es tak nerakstīju, ka jābūt baaaiiiigam portfolio, bet ieskatam kāda derētu, vismaz lai redz, vai nav pilnīgas auzas. :face-smile:
Un ir reāli, ne visas ir spiedzošas :face-grin: Un vairāk jau vajag tādu kā reportāžiņu par pasākumu un kādu kopbildīti.
Publicēts: 23.05.11 16:58
 citēt
Skan samērā interesanti... :)) MAn jau jautrība patīk... ;)
Publicēts: 23.05.11 17:37
 citēt
Riebīgā noteikti derēs, jo pate ir vecmaita :D un viņa labi saprot pārējo vecmaitu domu gājienus :D
Publicēts: 23.05.11 18:02 labots
 citēt
Oliss:Riebīgā noteikti derēs, jo pate ir vecmaita :D un viņa labi saprot pārējo vecmaitu domu gājienus :D
:) Ļoti šaubos, vai tev tagad ir par vienu draudzeni vairāk nekā tev bija pirms stundas... :D
Publicēts: 23.05.11 18:04
 citēt
chukmasoff:Nu savus 50ls var jav atrast par to stundu.
Nejauc, lai tu tur tiktu tuvumā, 50 Ls tev nebūs jāmaksā, tikai 1 stundu jāpabildē... :)
Publicēts: 23.05.11 18:37
 citēt
UldisS:
Oliss:Riebīgā noteikti derēs, jo pate ir vecmaita :D un viņa labi saprot pārējo vecmaitu domu gājienus :D
:) Ļoti šaubos, vai tev tagad ir par vienu draudzeni vairāk nekā tev bija pirms stundas... :D

man arī pirms stundas nebija :grimace:
Publicēts: 23.05.11 19:26
 citēt
Oliss:
UldisS:) Ļoti šaubos, vai tev tagad ir par vienu draudzeni vairāk nekā tev bija pirms stundas... :D

man arī pirms stundas nebija :grimace:

Un tā arī nebūs... :face-devil-grin: :grimace:
Publicēts: 23.05.11 20:05
 citēt
Riebiga:
Oliss: man arī pirms stundas nebija :grimace:

un arī nevajaga :grimace:
Publicēts: 23.05.11 21:37
 citēt
Oliss:
Riebiga:

un arī nevajaga :grimace:
nu, nu puis... nekad nevajag spļaut akā, no kuras..... ;)
Publicēts: 23.05.11 21:43
 citēt
Vismaz viens gudrinieks mums te ira... ;)
Publicēts: 24.05.11 09:14
 citēt
Njā, interesanta diskusija Jums te izvērtās... :)
Publicēts: 24.05.11 09:25
 citēt
ES ne par ko nešaubos... ;) Un esmu gudriniece! ;)
Publicēts: 24.05.11 09:28
 citēt
Riebiga:ES ne par ko nešaubos... ;) Un esmu gudriniece! ;)

Esi, esi, to neapšaubu. :)
Publicēts: 24.05.11 09:50 labots
 citēt
:face-grin:

vai vairākiem, ja labas :face-kiss::face-grin:
Publicēts: 24.05.11 09:51
 citēt
Kārtējo reizi jāsecina, ka šādi tiek degradēts fotopakalpojumu tirgus. Kaut gan ir teiciens, skopais maksā divreiz.
Publicēts: 24.05.11 10:04
 citēt
Romis:Kārtējo reizi jāsecina, ka šādi tiek degradēts fotopakalpojumu tirgus. Kaut gan ir teiciens, skopais maksā divreiz.

F-foto precīzi uzrakstīja. Pilnīgi viņam piekrītu. :)
Publicēts: 24.05.11 10:09
 citēt
Romis:Kārtējo reizi jāsecina, ka šādi tiek degradēts fotopakalpojumu tirgus.

Fototirgus tika degradēts jau 20 gadus atpakaļ, kad ieviesās digitālais foto un pāris gadus atpakaļ, kad ieviesās MPS :) Tākā vairāk degradēt nav iespējams;)
Publicēts: 24.05.11 10:23
 citēt
Oliss:
Romis:Kārtējo reizi jāsecina, ka šādi tiek degradēts fotopakalpojumu tirgus.

Fototirgus tika degradēts jau 20 gadus atpakaļ, kad ieviesās digitālais foto un pāris gadus atpakaļ, kad ieviesās MPS :) Tākā vairāk degradēt nav iespējams;)

+ 1'000'000'000
Publicēts: 24.05.11 11:12
 citēt
Nopirku Opeli un tagad grauju pasažieru pārvadātaju tirgu..:face-grin:
nafig tos tramvajus, autobusus un vilcienus - šie spiesti pacelt biļešu cenas un prasīt no valsts dotācijas.. (varbūt to prasīt arī īstenajiem fotogrāfiem??)..:face-grin:
esmu tik bezkaunīgs, ka reizem pat paņemu pa ceļam stopētājus, pavizinu čomus un paziņas
tiesa gan - nākas atbalstīt degvielas, rezerves daļu tirgotājus, autoservisus, apdrošinātājus, TA uc..:face-grin: :face-grin:
Publicēts: 24.05.11 14:48
 citēt
f-foto, amerikā ietu pie "lietpratēja." Eiropā mazāk. Dārgi, ja "lietpratējs" maksā visus nodokļus. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc daudzi izmanto pašu vai radu un draugu palīdzību. Pa lielam sanāk, ka no tā ko "lietpratējam" samaksā ~ 50-60% patur valsts. Turklāt fotogrāfija, atšķirībā no santehnikas, piemēram, ir tik interesanta nodarbe, ka daudzi ar to nodarbojas savam priekam.

Būtu jaunāks - ar varbūt piekristu pabildēt bez maksas kādu vecmeitu balli, ja dalībnieces un topošā sieva smukas. Un man būtu vienalga, ka kā kāds "profesionālis" nenopelnītu 10 Ls.
Publicēts: 24.05.11 15:07
 citēt
ak34:
Būtu jaunāks - ar varbūt piekristu pabildēt bez maksas kādu vecmeitu balli, ja dalībnieces un topošā sieva smukas. Un man būtu vienalga, ka kā kāds "profesionālis" nenopelnītu 10 Ls.

Ha, būtu jaunāks?? Nu gan vecītis atradies... :D :D :D
Publicēts: 24.05.11 15:35
 citēt
Riebiga:
ak34:

Ha, būtu jaunāks?? Nu gan vecītis atradies... :D :D :D

He, he... tieši vakar rādīja filmu (neatceros nosauk.) ar Maiklu Keinu par pārdzīvojumiem, kas radies pēc mīlas dēkas ar jaunu skuķi... iedomājies, varonim nedaudz pāri 40, bet iztēlo baisāko traģēdiju, ka šis tik vecs... smieklīgi...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):