Pavisam necerēti kļuvu par EOS 20D īpašnieku, lieta sekojoša - EFS 18-55 objektīvs dodas līdzi maisiņā - pie kā griezties, lai šo zvērēnu sastutētu atpakaļ? Iepriekšējais saimnieks bija mēģinājis dabūt laukā putekli, kas pielipis starp lēcām, bet neveiksmīgi, atmetis visam ar roku un nu... Ko nu?
Paņem ar visu maisinu un izmet ara pat nedomājot, tādu stiklu var nopirkt pa 25ls, neviens lētāk to nestellēs kopā un bez tam nav garantiju ka tas darbosies.
redz, ja pats būtu jaucis, gan jau ka atpakaļ sastutētu, a te...
Lai neceptu jaunu topiku - fotoaparāts man ir mācību nolūkos, tādēļ interesē tikai pilnīgāka tehnikas apgūšana - kādu lētā gala stiklu sākt meklēt, ja pārsvarā tiek bildēti portreti?
playwriter:redz, ja pats būtu jaucis, gan jau ka atpakaļ sastutētu, a te...
Lai neceptu jaunu topiku - fotoaparāts man ir mācību nolūkos, tādēļ interesē tikai pilnīgāka tehnikas apgūšana - kādu lētā gala stiklu sākt meklēt, ja pārsvarā tiek bildēti portreti?
EF 50mm f1.8 Priekš savas cenas super verķis (50-60 Ls)
Nu ja portretiem tad tiešam 50mm f1.8 ir no leta gala. Bet to stiklu kurš izjaukts diez vai pats saliktu kopā, jo pat servisā stiklus jauc tikai lidz zināmai vietai, jo ja izjauc pa daudz tad bez speciāla aprīkojuma nevar vairs piedabut autofokusu, ka ari visu parejo no vietas izsit, tur attālumi ir uz mikroniem.
Klausi chukmasoff , tads stikls ejošs jau gadiem maksā ~25Ls maksimali tikpat daudz nu varbut pa 5Ls letak maksas savaksana no deteljam , nu ne velti vinss izjaukts sauboss ka bus gajejs. Lidz ar to vari paturet maisnju ka suveniru un apjautaties kadam par EJOSJU tadu pasju Pat man tads ir ejosj varun pa 25Ls skirties