Nepar šito gadījumu, bet vispārīgi aizdomājos....... Cilvēks-mākslinieks sasniedzis noteiktu vecumu sāk rīkot izstādes, jaunībā retais rīko izstādes, bet vecumā lielais vairums. Tas ir vecumā paškritika pasliktinās vai nekaunība palielinās????? Tiem māksliniekiem kuriem paškritika ir augsta, to darbus izstādā pēc viņu nāves..... Esmu runājis ar dažiem talantīgiem jauniem māksliniekiem, kāpēc viņi izstādes nerīko??? parasti atbildes ir vai nu viņi vēl nav bērna prātā vai arī kādreiz pensijā uzrīkošot Kā tad riktīgi ir?????
Oliss:Nepar šito gadījumu, bet vispārīgi aizdomājos....... Cilvēks-mākslinieks sasniedzis noteiktu vecumu sāk rīkot izstādes, jaunībā retais rīko izstādes, bet vecumā lielais vairums. Tas ir vecumā paškritika pasliktinās vai nekaunība palielinās????? Tiem māksliniekiem kuriem paškritika ir augsta, to darbus izstādā pēc viņu nāves..... Esmu runājis ar dažiem talantīgiem jauniem māksliniekiem, kāpēc viņi izstādes nerīko??? parasti atbildes ir vai nu viņi vēl nav bērna prātā vai arī kādreiz pensijā uzrīkošot Kā tad riktīgi ir?????
Tev tāds Brežņeva vispārinājums sanāca
un nepamatots ar - jā protams ir paralēles ar paškritiku, bet sadaļas ir daudz vairāk - tie nedaudzie kas pārtiek no radošas darbības ir spiesti izstādes rīkot ļoti regulāri (nu ņemam kautvai labāko kas nu ir - Gints Gabrāns) un, lai do augstāki spēki paškritiskajiem kaut vai pa 100km pietuvoties šiem donkihotiem. Tad seko vnk aktīvi, enerģiski ļaudis kam tas vnk patīk - un šajos šovos ir gan šausmas, gan sakarīgas lietas, tad seko PRšķiki kuri pārdod stāstu/leģendu un tiem vajag ķeksi pofig ar kas un kā tiek izstādīts un vēl ir arī vnk kārtīgi cilvēki (nu piemēram kā vidzemnieki kas močī uz visiem kapusvētkiem) tiem vnk gēnos ierakstīts: *atskaitei ir jābūt* un jamie pa godu savai 35 gadu jubilejai vai kaķa nāves dienai, no visas sirds sarīko pasākumu/atskaiti (tādi parasti arī rīko jubilejas a nummurētiem kliņģeriem utt.
un vēl ir vnk patīkami cilvēki kuriem kādā kaktā stāv daudz noformētu darbu - tie ir visu slinko muzejnieku un galeristu glābiņš - kā rodas grafikā *caurums* tā zvana šiem korķiem - baigi daudz nianses ir izstāžu lietās
Oliss: Tiem māksliniekiem kuriem paškritika ir augsta, to darbus izstādā pēc viņu nāves.....
Redzi, ja Klods nerīkotu andrgraunda izstādes, tad Luiss Lerojs nekad nerdzētu Impression, Sunrise, un nebūtu uzrakstījis savā avīzē ķengu raksteli, kā ar izdomājis, viņaprāt, mālētāju šaikai ironisko apzīmējumu "impresionisti"
Mazāk kategorisku apgalvojumu un "narod k ķebe poķaņitsa!"
Sapper,da ko njemies ar Olisss ..... cilveeks zinaamam lokam/liimenim ..... MUMS neshitm ...... NU UN? Tak lai dara ko grib .. U - tas ka vinjsh man uzknabj - tas man piedod tikai zinaamu smiekla devu brrrriesmiigajai lidostas ikdienai ;_)))