forum.gif
Izstādes modelis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izstādes modelis
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.11 15:47
 citēt
kā to saprast izstādes modelis ?
un kā domājat ir vērts ņemt pa attiecīgo summu ?
www.ss.lv...
Publicēts: 24.05.11 15:51
 citēt
Tā arī jāsaprot. Kādā izstādē, kur Canon produkciju prezentēja, šitais kameras exemplārs bij uzskates līdzeklis.
Publicēts: 24.05.11 16:49
 citēt
cena praktiski tada ka jaunam, jauns maxa 235ls
Publicēts: 24.05.11 16:52
 citēt
Elmarss:Tā arī jāsaprot. Kādā izstādē, kur Canon produkciju prezentēja, šitais kameras exemplārs bij uzskates līdzeklis.

Vai veikalā
Publicēts: 24.05.11 19:27
 citēt
Nu nedaudz izskatās kā metēju kompānijs! :face-wink:
Publicēts: 24.05.11 19:44
 citēt
Tipa demo modelis. Kā likums- demo modelim ir vismaz 20% cenas nometums.
Publicēts: 24.05.11 21:24
 citēt
izstādes modelis - daudz visādi purni uz viņu blenzuši un ņēmuši rokās :D
Publicēts: 24.05.11 22:34
 citēt
ADStudio:izstādes modelis - daudz visādi purni uz viņu blenzuši un ņēmuši rokās :D
... un laiduši pa aplīti :D
Publicēts: 24.05.11 22:56
 citēt
smartins:
ADStudio:izstādes modelis - daudz visādi purni uz viņu blenzuši un ņēmuši rokās :D
... un laiduši pa aplīti :D

Vispār laikam labāk jau tomēr būtu piemaksāt tos 30ls un dabūt pilnīgi jaunu ar 2gadu garantiju un vēl ja labi pameklē, tad veikals vēl mazliet atmiņas uzdāvinās :)
Publicēts: 25.05.11 01:06 labots
 citēt
kāadas muljkjiibas .. KAS vainas demo modelim?!?!?!?! nu KO var saskaadeet prezentaacijaa tam aparātam/ objektiivam/ zibspuldzei!?!??!

AD studio - nezin poar Canon ... bewt NIkon demo modeljiem dod to pashu garantijiu ......
Publicēts: 25.05.11 07:32
 citēt
dansiga:kāadas muljkjiibas .. KAS vainas demo modelim?!?!?!?! nu KO var saskaadeet prezentaacijaa tam aparātam/ objektiivam/ zibspuldzei!?!??!

AD studio - nezin poar Canon ... bewt NIkon demo modeljiem dod to pashu garantijiu ......

Ja TO tirgo pati firma, pat ļoti OK, BET paskatieties KO vēl tas cilvēciņš un kādās cenās tirgo...:face-grin:
Publicēts: 25.05.11 13:42
 citēt
Hmm.. viedokļi ļoti dažādi :what:
vnk gribās iekļauties max mazā budžetā jo ar to naudiņu ir kā ir :(
Šķiet ka esmu daudzmaz izaudzis no ziepīša un derētu kādu spogulīti.. un arī ziepitim jūtai pēdējie kadri :(
Publicēts: 25.05.11 14:25
 citēt
nu es deļ 30 latiem nežmiegtos un nopirktu pilnīgi jaunu.
Publicēts: 25.05.11 14:41
 citēt
ak gribas kaadu spoguliiti... nu spoguliishi leeti drogaas nopeerkami da tirdzinjaa...
Publicēts: 25.05.11 14:58
 citēt
Elmarss:
dansiga:kāadas muljkjiibas .. KAS vainas demo modelim?!?!?!?! nu KO var saskaadeet prezentaacijaa tam aparātam/ objektiivam/ zibspuldzei!?!??!

Ja TO tirgo pati firma, pat ļoti OK, BET paskatieties KO vēl tas cilvēciņš un kādās cenās tirgo...:face-grin:

Šitam demo modelim dod 1 gada garantiju, bet pērkot veikalā ir 2 gadi... papildus 1 gads bez sirmiem matiem ir vērā ņemams faktors :exciting:
Publicēts: 25.05.11 16:52
 citēt
chukmasoff:nu es deļ 30 latiem nežmiegtos un nopirktu pilnīgi jaunu.

jā es ar tādu domu sāku apsvērt
kā domā cik es varētu dabūt par Samsung pro 815 ar 2gb karti un somu ? 3 gadi lietots taču viss strādā :)
Publicēts: 25.05.11 16:58 labots
 citēt
werwolf:
chukmasoff:nu es deļ 30 latiem nežmiegtos un nopirktu pilnīgi jaunu.

jā es ar tādu domu sāku apsvērt
kā domā cik es varētu dabūt par Samsung pro 815 ar 2gb karti un somu ? 3 gadi lietots taču viss strādā :)

grūti pateikt kaut kur kādi 150ls aptuveni būtu maximālais ko varetu dabūt, jo Sony R1 tiko bija pa 130ls manīts tirgojams.Un tas kā ne kā ir nedaudz augstāka klase. Ta tas Samsungs nav slikts, es sava laikā uz viņu aci metu,m tikai baigi dargs toreiz bija kad parādijās, a tagad it ka ne visai aktuāli, bet varētu padomāt par iegādi par saprātīgu cenu jūnija sākumā.:
Publicēts: 25.05.11 17:13
 citēt
Izskatas diezgan īpatnējs modelis nebiju manījis lidz šim tādu
tad jau pa kadi 150-100Ls jāmēģina notirgot
Pats ko varu pateikt par samsungu ka ļoti ērts profesionālā pielietojumā nenonjemot no acs ātri var nomainit diafragmu, akspoziciju...
Publicēts: 25.05.11 17:21
 citēt
werwolf:Izskatas diezgan īpatnējs modelis nebiju manījis lidz šim tādu
Pats ko varu pateikt par samsungu ka ļoti ērts profesionālā pielietojumā nenonjemot no acs ātri var nomainit diafragmu, akspoziciju...

Nu neņoņemot aci jeb kurai spogulenei var visu mainīt. Man ir it ka vajadzīgs tads ka CANON PRO1, macro bildēšanai, līdz ar to apsveru variantus.
Publicēts: 25.05.11 17:29
 citēt
chukmasoff:
werwolf:Izskatas diezgan īpatnējs modelis nebiju manījis lidz šim tādu

Nu neņoņemot aci jeb kurai spogulenei var visu mainīt. Man ir it ka vajadzīgs tads ka CANON PRO1, macro bildēšanai, līdz ar to apsveru variantus.

Jā taču lieta tāda ka tā nav spogulene :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):