forum.gif
Izvēle
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Izvēle
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.05.11 02:41 labots
 citēt
Sveiki,esmu šeit ,lai vaicātu jūsu padomu,par kameras iegādi(pirmo). Varbūt kādam jau apriebušies tādi,kā es ,bet nu varbūt kāds palīdzēs.
Tad nu tā,esmu jau kādu laiku apskatījies dažādus variantus,un tieku līdz Nikon D3100,Nikon D5000,Pentax k-x.
Starp šiem man ir tā izvēle,bet varbūt esmu ko palaidis garām,tāpēc varbūt iesakiet kādu citu ,šajā cenas kategorijā.Varbūt varat arī piedāvāt,piemēram par tiem objektīviem,nopirkt lētāku body,bet labāku objektīvu vai kā.
Esmu lasījis review`us un visādus apskatus,taču domas dalās un vaicāju šeit.
Šī kamera ir domāta entry-level,iesākšanai fotogrāfēšanai,un kā ģimenes kamera. Fotogrāfēšu būtībā visu,nav noteikti fotogrāfijas veidi.
Publicēts: 25.05.11 02:54
 citēt
www.fotoblog.lv...
Šī ir baigi labā fīča! Iesaku izmēģināt:face-wink:
Publicēts: 25.05.11 03:58
 citēt
kadaa summā???
Publicēts: 25.05.11 09:27 labots
 citēt
Chew:...Varbūt varat arī piedāvāt,piemēram par tiem objektīviem,nopirkt lētāku body,bet labāku kameru vai kā.
a ko Tu ar šo teksta daļu domāji? ar ko atšķiras "body" no "kameras"?
Publicēts: 25.05.11 10:10
 citēt
tusne:
Chew:...Varbūt varat arī piedāvāt,piemēram par tiem objektīviem,nopirkt lētāku body,bet labāku kameru vai kā.

kā ar ko atšķiras????? Galīgi dažādas leitas imho.

bodi - www.mami.lv...

kamera - www.postdivorcechronicles.com...
Publicēts: 25.05.11 10:14
 citēt
ņem nikon d5100 ar 18-105VR un būsi laimīgs kā zilonis. :D
Publicēts: 25.05.11 10:16 labots
 citēt
tusne:

Domāju,varbūt nopirkt lētāku body,bet objektīvu kautkādu labāku piemeklēt nevis to kitenieku. Sajaucu,nevis kameru,bet objektīvu.

Ap,virs nedaudz 300ls,ir tā summa,. Par Nikon D5000,iedomājos, jo ir viens piedāvājums par 300ls. www.ss.lv...
Publicēts: 25.05.11 10:31
 citēt
meklē forumā. pēdējo 2-4ned laikā ir pāris šādas tēmas uzkrājušās
Publicēts: 25.05.11 15:03
 citēt
gribētas,tad VISMAZ dzirdēt jūsu domas ,par kādu no manis nosauktajiem aparātiem..
Publicēts: 25.05.11 15:54
 citēt
Chew:gribētas,tad VISMAZ dzirdēt jūsu domas ,par kādu no manis nosauktajiem aparātiem..

...visi huiņas, iekšas kā advancētajam ziepim, tikai ar lētu pudeļdibenu kitā, kuru ātri nomainīsi uz citi(-iem), sākotnējo ieguldījumu sareizinot ar 3.

Atvainojos, ja kādu lietotāju aizvainoju ;)

Nopērc canon IS vai nikon coolpix kādu no pēdējiem modeļiem un dzīvo cepuri kuldams:D
Publicēts: 25.05.11 15:58 labots
 citēt
... pagājušojā sestdienā patestēju divas kameras sony nex ar maināmo objektīvu un leicu ar superzoomu...IDEĀLI :)
Publicēts: 26.05.11 16:40
 citēt
pacelt gribētos,šoreiz tādi neatsaucīgi..
Publicēts: 26.05.11 17:35
 citēt
imgfoto:
Chew:gribētas,tad VISMAZ dzirdēt jūsu domas ,par kādu no manis nosauktajiem aparātiem..

...visi huiņas, iekšas kā advancētajam ziepim, tikai ar lētu pudeļdibenu kitā, kuru ātri nomainīsi uz citi(-iem), sākotnējo ieguldījumu sareizinot ar 3.

Atvainojos, ja kādu lietotāju aizvainoju ;)

Nopērc canon IS vai nikon coolpix kādu no pēdējiem modeļiem un dzīvo cepuri kuldams:D

Nuja, pareizi tu saki, vot canon 1ds mark IV jau ir normālāka kamera, vispār arī sūds, bet iztikt var, vaine?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):