Sveiki,esmu šeit ,lai vaicātu jūsu padomu,par kameras iegādi(pirmo). Varbūt kādam jau apriebušies tādi,kā es ,bet nu varbūt kāds palīdzēs. Tad nu tā,esmu jau kādu laiku apskatījies dažādus variantus,un tieku līdz Nikon D3100,Nikon D5000,Pentax k-x. Starp šiem man ir tā izvēle,bet varbūt esmu ko palaidis garām,tāpēc varbūt iesakiet kādu citu ,šajā cenas kategorijā.Varbūt varat arī piedāvāt,piemēram par tiem objektīviem,nopirkt lētāku body,bet labāku objektīvu vai kā. Esmu lasījis review`us un visādus apskatus,taču domas dalās un vaicāju šeit. Šī kamera ir domāta entry-level,iesākšanai fotogrāfēšanai,un kā ģimenes kamera. Fotogrāfēšu būtībā visu,nav noteikti fotogrāfijas veidi.
Chew:gribētas,tad VISMAZ dzirdēt jūsu domas ,par kādu no manis nosauktajiem aparātiem..
...visi huiņas, iekšas kā advancētajam ziepim, tikai ar lētu pudeļdibenu kitā, kuru ātri nomainīsi uz citi(-iem), sākotnējo ieguldījumu sareizinot ar 3.
Atvainojos, ja kādu lietotāju aizvainoju
Nopērc canon IS vai nikon coolpix kādu no pēdējiem modeļiem un dzīvo cepuri kuldams
Chew:gribētas,tad VISMAZ dzirdēt jūsu domas ,par kādu no manis nosauktajiem aparātiem..
...visi huiņas, iekšas kā advancētajam ziepim, tikai ar lētu pudeļdibenu kitā, kuru ātri nomainīsi uz citi(-iem), sākotnējo ieguldījumu sareizinot ar 3.
Atvainojos, ja kādu lietotāju aizvainoju
Nopērc canon IS vai nikon coolpix kādu no pēdējiem modeļiem un dzīvo cepuri kuldams
Nuja, pareizi tu saki, vot canon 1ds mark IV jau ir normālāka kamera, vispār arī sūds, bet iztikt var, vaine?