forum.gif
Pļenera SPAMUČKA + 318+338+326
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pļenera SPAMUČKA + 318+338+326
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 103
  5. 104
  6. 105
  7. 106
  8. 107
  9. 108
  10. 109
  11. 110
  12. ...
  13. 241
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.11 10:29
 citēt
ja nav pases mainīšanas rauta koordināšu, ir dežūrmuldamais, attiecīgi dievs novicinās ..... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 10:32
 citēt
negatIvs:... attiecīgi dievs novicinās ..... :bad_smile:
:haha:
Publicēts: 29.08.11 10:36
 citēt
negatIvs:ja nav pases mainīšanas rauta koordināšu, ir dežūrmuldamais, attiecīgi dievs novicinās ..... :bad_smile:

i Karlsons par rautu ierunājās..no Tevim pat kiršu kūku nevar nekādi izspiest...:grimace:..Daffai-,ja kādam ir vēlēšanās - tiekamies Double Coffe..Tur ir ļoti garšīga svaigi spiesta greifruktu sula..:face-wink:
Publicēts: 29.08.11 10:47
 citēt
par vēlu..... , Kirkorovs, koordinātes, ardievas ...... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 10:49
 citēt
negatIvs:par vēlu..... , Kirkorovs, koordinātes, ardievas ...... :bad_smile:

Ar dievu Negatīvs...! Gan bez Tevis atradīsies nācēji uz Double Coffe..:big_smile:
Publicēts: 29.08.11 10:55
 citēt
meduslacis:..Daffai-,ja kādam ir vēlēšanās - tiekamies Double Coffe..Tur ir ļoti garšīga svaigi spiesta greifruktu sula..:face-wink:
man ir aizdomas (gana lielas), ka Rīgā nav tikai viens tāds iestādījums, par kuru tieši ir runa? :what:
Publicēts: 29.08.11 10:55
 citēt
meduslacis:
negatIvs:par vēlu..... , Kirkorovs, koordinātes, ardievas ...... :bad_smile:

Ar dievu Negatīvs...! Gan bez Tevis atradīsies nācēji uz Double Coffe..:big_smile:

ja izmaksāsi, haļavšķiku pietiks ....... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 10:56
 citēt
negatIvs:
meduslacis:

Negatīvs..skopais rupucis..:bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 10:57
 citēt
tusne:
meduslacis:..Daffai-,ja kādam ir vēlēšanās - tiekamies Double Coffe..Tur ir ļoti garšīga svaigi spiesta greifruktu sula..:face-wink:
man ir aizdomas (gana lielas), ka Rīgā nav tikai viens tāds iestādījums, par kuru tieši ir runa? :what:

Tusne,da sarunāsim vēlāk..Visi Double Coffe it labā kvalitātē..:big_smile:
Publicēts: 29.08.11 11:05
 citēt
ā.. nu ticēšu uz vārda.. es tādus iestādījumus neapmeklēju, jo kafiju nedzeru.. bet svaigi spiesta greipfrūtu sula ļoti garšo, varētu ievērtēt vai tiešām tik laba, kā Tu saki! :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 11:06
 citēt
tusne:ā.. nu ticēšu uz vārda.. es tādus iestādījumus neapmeklēju, jo kafiju nedzeru.. bet svaigi spiesta greipfrūtu sula ļoti garšo, varētu ievērtēt vai tiešām tik laba, kā Tu saki! :bad_smile:

Domāju ,ka visgaršīgākā visā Rīgā..!!!:grimace:
Publicēts: 29.08.11 14:27
 citēt
ERA:
negatIvs:ERA pārradīsies no plenēra, varbūt būs kas sirdi plosoš .... :bad_smile:

Es jau vēl nekur neesmu aizbraukusi :grimace: Man plītī melleņu pīrāgs cepas :bad_smile:

grasies organizēt my blueberry nights? :)
Publicēts: 29.08.11 20:05
 citēt
meduslacis:
negatIvs:

vai tad es par sevi rakstīju? ..... par maz Tu blogā esi ...., Tev nav ne mazākās nojausmas, par haļavšķiku kustību un redzamākajiem aktīvistiem ...... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 20:33
 citēt
negatIvs:
meduslacis:

vai tad es par sevi rakstīju? ..... par maz Tu blogā esi ...., Tev nav ne mazākās nojausmas, par haļavšķiku kustību un redzamākajiem aktīvistiem ...... :bad_smile:

Da lai kā ar nebūtu-mēs takš jau atvadījāmies..ardievas pateiktas..:cry:
Publicēts: 29.08.11 20:52
 citēt
jums abiem kā meksikāņu seriālos atvadas un šķiršanāš vairāku mēnešu garumā! :D
Publicēts: 29.08.11 20:57
 citēt
Ardievas ieročiem ....... pēc E. Hemingveja ..... www.tubemotion.com... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 20:59
 citēt
tusne:jums abiem kā meksikāņu seriālos atvadas un šķiršanāš vairāku mēnešu garumā! :D

vēl atmiņas, redzes zudumi, pazudušie bērni ....... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 20:59
 citēt
p.s. trešā spēka iejaukšanās .....
Publicēts: 29.08.11 21:40
 citēt
negativs, tu paraak slikti domaa par bloga tautu ..... da nemaz taa nevelkaas haljavshkchiki, ja kassss ......
Publicēts: 29.08.11 21:42
 citēt
dansiga:negativs, tu paraak slikti domaa par bloga tautu ..... da nemaz taa nevelkaas haljavshkchiki, ja kassss ......

Gi,gi,gi-Negatīvu kaktā ielika..:bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 21:43
 citēt
meduslacis:
dansiga:negativs, tu paraak slikti domaa par bloga tautu ..... da nemaz taa nevelkaas haljavshkchiki, ja kassss ......

tak jams tikai no nosatastiem kaut ko fantazee - ne pac kur bijis nekaa ... kur buutu taadi haljavschiki ... ;-)
Publicēts: 29.08.11 21:43 labots
 citēt
ja nevelkās, tad jau kaut kur aizvilkušies .... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 21:47
 citēt
dansiga:
meduslacis:

tak jams tikai no nosatastiem kaut ko fantazee - ne pac kur bijis nekaa ... kur buutu taadi haljavschiki ... ;-)

Takš es saku..i ķiršu kūku no šamā nevar ,,izspiets,,-nosvīst kā zivs ūdenī..:grimace:
I nevajg ar..pašām būs meduslāča ķiršu kūkspieteikta ir..:grimace:
Publicēts: 29.08.11 21:49
 citēt
nav obligāti visur jābūt ....., lai izdarītu kaut kādus secinājumus, un kaut ko uzrakstītu ..... piemēram, Žils Verns, nekur nebija ceļojis, bet tas viņam netraucēja uzrakstīt lērumu darbu ...... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 21:50
 citēt
ies te visādām pindzelēm kūkas pirkt .... :bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 21:51
 citēt
negatIvs:nav obligāti visur jābūt ....., lai izdarītu kaut kādus secinājumus, un kaut ko uzrakstītu ..... piemēram, Žils Verns, nekur nebija ceļojis, bet tas viņam netraucēja uzrakstīt lērumu darbu ...... :bad_smile:

ha-ha-ha-BALAMUTE..:bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 21:52
 citēt
pati tāda .... :grimace:
Publicēts: 29.08.11 21:52
 citēt
negatIvs:ies te visādām pindzelēm kūkas pirkt .... :bad_smile:

Da neviens jau no Tevīm neko negaida..mieru tik mieru..:amazing:..šitā iznesot cauri re kas atklājās..:face-grin:
Publicēts: 29.08.11 21:53
 citēt
negatIvs:pati tāda .... :grimace:

lācis par bazaru atbild...ja kasss..:face-wink:
 citēt
nekur neesmu aiznests, tepat vien sēžu .... :bad_smile:
 citēt
meduslacis:
negatIvs:pati tāda .... :grimace:

es arī
Publicēts: 29.08.11 21:54
 citēt
negatIvs:
meduslacis:

es arī

da Tu jau līdz bazaram pat netiec-nosvīsti kā rīta rasa..:face-grin:
Publicēts: 29.08.11 21:56
 citēt
njaaa ... re kaa negativs atklaaja savu iisto dabu ... ;-(((( ..... ar dazhu labu gan taa neatljaujas izrunaties ....... VISSSS ...... mani pedeejie miilestiibas krikuminji pret negativu nu ir sapliisushi ;-(( .... ekkk ....
Publicēts: 29.08.11 21:58
 citēt
:big_smile:
Publicēts: 29.08.11 21:59
 citēt
meduslacis:
negatIvs:
es arī

da Tu jau līdz bazaram pat netiec-nosvīsti kā rīta rasa..:face-grin:

hi, hi , netrāpīji .......
Publicēts: 29.08.11 22:02
 citēt
Nu Negatīvs-lācis ar ir vīlies ...kā ar āmuru pa pieri..tā ir ar tiem runčiem.:face-grin:.trīs runči kādā krogā..par savu dzīvi spriež..tā ir Tev var sanākt,ja neproti uzvesties pieklājīgi..:amazing:labu veiksmi kaķismā..:big_smile:
Publicēts: 29.08.11 22:09
 citēt
lacis, es taa klusaam veeroju negatiiva attieskmi pret vienu/otru/xxx ..... un izradaas tas attieksmes ir ljooti fleksibla ..... LJOTI!!!!!! un TAAAAA var just jamaa iistaas juutas ... juhuuuuu ;-))))
Publicēts: 29.08.11 22:11
 citēt
paldies, uzvedība man vienmēr līmenī ....:bad_smile:
Publicēts: 29.08.11 22:11
 citēt
dansiga:lacis, es taa klusaam veeroju negatiiva attieskmi pret vienu/otru/xxx ..... un izradaas tas attieksmes ir ljooti fleksibla ..... LJOTI!!!!!! un TAAAAA var just jamaa iistaas juutas ... juhuuuuu ;-))))

Dans,da daleca..lācim palēnām dalec...BET..kad dalec,tad paīsto i pa visam..:face-smile:
Publicēts: 29.08.11 22:12
 citēt
jā, jūtām nepavēlēsi ...... :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 103
  5. 104
  6. 105
  7. 106