negatIvs:ja nav pases mainīšanas rauta koordināšu, ir dežūrmuldamais, attiecīgi dievs novicinās .....
i Karlsons par rautu ierunājās..no Tevim pat kiršu kūku nevar nekādi izspiest.....Daffai-,ja kādam ir vēlēšanās - tiekamies Double Coffe..Tur ir ļoti garšīga svaigi spiesta greifruktu sula..
ā.. nu ticēšu uz vārda.. es tādus iestādījumus neapmeklēju, jo kafiju nedzeru.. bet svaigi spiesta greipfrūtu sula ļoti garšo, varētu ievērtēt vai tiešām tik laba, kā Tu saki!
tusne:ā.. nu ticēšu uz vārda.. es tādus iestādījumus neapmeklēju, jo kafiju nedzeru.. bet svaigi spiesta greipfrūtu sula ļoti garšo, varētu ievērtēt vai tiešām tik laba, kā Tu saki!
negatIvs: ja izmaksāsi, haļavšķiku pietiks .......
Negatīvs..skopais rupucis..
vai tad es par sevi rakstīju? ..... par maz Tu blogā esi ...., Tev nav ne mazākās nojausmas, par haļavšķiku kustību un redzamākajiem aktīvistiem ......
vai tad es par sevi rakstīju? ..... par maz Tu blogā esi ...., Tev nav ne mazākās nojausmas, par haļavšķiku kustību un redzamākajiem aktīvistiem ......
Da lai kā ar nebūtu-mēs takš jau atvadījāmies..ardievas pateiktas..
nav obligāti visur jābūt ....., lai izdarītu kaut kādus secinājumus, un kaut ko uzrakstītu ..... piemēram, Žils Verns, nekur nebija ceļojis, bet tas viņam netraucēja uzrakstīt lērumu darbu ......
negatIvs:nav obligāti visur jābūt ....., lai izdarītu kaut kādus secinājumus, un kaut ko uzrakstītu ..... piemēram, Žils Verns, nekur nebija ceļojis, bet tas viņam netraucēja uzrakstīt lērumu darbu ......
njaaa ... re kaa negativs atklaaja savu iisto dabu ... ;-(((( ..... ar dazhu labu gan taa neatljaujas izrunaties ....... VISSSS ...... mani pedeejie miilestiibas krikuminji pret negativu nu ir sapliisushi ;-(( .... ekkk ....
Nu Negatīvs-lācis ar ir vīlies ...kā ar āmuru pa pieri..tā ir ar tiem runčiem..trīs runči kādā krogā..par savu dzīvi spriež..tā ir Tev var sanākt,ja neproti uzvesties pieklājīgi..labu veiksmi kaķismā..
lacis, es taa klusaam veeroju negatiiva attieskmi pret vienu/otru/xxx ..... un izradaas tas attieksmes ir ljooti fleksibla ..... LJOTI!!!!!! un TAAAAA var just jamaa iistaas juutas ... juhuuuuu ;-))))
dansiga:lacis, es taa klusaam veeroju negatiiva attieskmi pret vienu/otru/xxx ..... un izradaas tas attieksmes ir ljooti fleksibla ..... LJOTI!!!!!! un TAAAAA var just jamaa iistaas juutas ... juhuuuuu ;-))))
Dans,da daleca..lācim palēnām dalec...BET..kad dalec,tad paīsto i pa visam..