negatIvs:pašreiz nemaz negribu iedomāties, pēc vakardienas vēeeeeeeeee ......
negatIvs:neA, Staburadze, gadījumos, kad esmu ārpus Aizkraukles ........
negatIvs:a es, ja vien ir vēlēšanās, varu riktīgu lauku torti uzcept .........
smartins: negatIvs:a es, ja vien ir vēlēšanās, varu riktīgu lauku torti uzcept ......... Interesanti... tortes tikai uz vēlēšanām cep?
meduslacis: smartins:nteresanti... tortes tikai uz vēlēšanām cep? Negatīvs jau i vēlēt neiet ..
smartins:nteresanti... tortes tikai uz vēlēšanām cep?
meduslacis:gi,gi-nu ko es teicu..visi sen jau čuc,jāiet ar lāčam..
negatIvs: meduslacis:gi,gi-nu ko es teicu..visi sen jau čuc,jāiet ar lāčam.. mīkstā ....
meduslacis: negatIvs: mīkstā .... Ohh-kas ta nu ? i kāpēc?
negatIvs: mīkstā ....
meduslacis:da pēc 4 diennieka i vēl šorīt negulēta naktcc-3 cēlos,vedu ļautiņus uz lidostu..
negatIvs: meduslacis:da pēc 4 diennieka i vēl šorīt negulēta naktcc-3 cēlos,vedu ļautiņus uz lidostu.. tad saldus sapņus www.dailymotion.com...
Oliss: meduslacis:da pēc 4 diennieka i vēl šorīt negulēta naktcc-3 cēlos,vedu ļautiņus uz lidostu..šorīt negulēta naktc
meduslacis:-jabrauc akal -uz Kembridžu tauta jāved..
negatIvs:Kembridžā viss mierīgi? smerdeļi neārdās?
tusne: meduslacis:-jabrauc akal -uz Kembridžu tauta jāved..Tu tur UK par taksistu piestrādā?
Oliss: tusne:u tur UK par taksistu piestrādā? gan jau par kaut ko citu piestrādā................
tusne:u tur UK par taksistu piestrādā?
negatIvs:par leduslāci .......
meduslacis: negatIvs:par leduslāci ....... ot šitādu profesiju nezinaju ..līdz šim..
negatIvs:...auksta kā saldētava .....
negatIvs:uz ko tad vēl?
negatIvs:www.youtube.com... ....
Oliss: negatIvs:www.youtube.com... ....ārprāc ko tu klausies..... neesi apslimis
negatIvs:nē, labāk taisīt MPS, un arī galerijā pavērot .....
Oliss: negatIvs:nē, labāk taisīt MPS, un arī galerijā pavērot ..... vajadzētu ieviest MPSu mēnesi, ka visi vienu mēnesi liek tikai MPSus
meduslacis: Oliss: vajadzētu ieviest MPSu mēnesi, ka visi vienu mēnesi liek tikai MPSus Sanāktu Nordicmēnesis
Oliss: vajadzētu ieviest MPSu mēnesi, ka visi vienu mēnesi liek tikai MPSus
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?