negatIvs:kas par klusumu? Dansigas balvas apmazgā vai? .....
Tu tieci biki ignorēts-atkritējs....ja apkārtējai videi tiktu kaut karote īstā medus no Tevīm,varētu domāt cik vērts esi patiesība-a tagad tik totāli tukša muldēšana..kam teorētiski nevajadzētu kļūt par prioritāti..
Tusne..lācis blandoties pa plašo pasauli reāli uzķetno realitāti..BET ceru,ka Negatīvs textus uztvers tieši tāpat kā jāuztver viņējie..tb-tukša muldēšana..
negatIvs: pašai lūpas sakrāsotas? ja nemaldos, tad šodien iemesls Tevi apsveikt .....
man jau no paša rīta sakrāsotas! tā lai droši paru pieņemt no sveicējiem!
dansiga:kji kji kji )))) jaasaak ar nagu grieshanu kaajaam ;-))))
es nevarēju atcerēties kas ar tām kājām jādara! bij doma, ka kautkas ar nagiem jādara, man likās, jālako, bet nebiju droša, tādēļ rakstīju ko droši atcerējos!
negatIvs:kas par klusumu? Dansigas balvas apmazgā vai? .....
Tu tieci biki ignorēts-atkritējs....ja apkārtējai videi tiktu kaut karote īstā medus no Tevīm,varētu domāt cik vērts esi patiesība-a tagad tik totāli tukša muldēšana..kam teorētiski nevajadzētu kļūt par prioritāti..
šis topiks pirmsākumos, vari paskatīties pirmo lapu, aizsākās kā ņirgāšanās [vismaz no manas puses], par kopējiem fotografēšanas pasākumiem, arī tusiņiem........ tā kā ieturu līniju, un "tukša " muldēšana arī pieder pie lietas.....
meduslacis:
šis topiks pirmsākumos, vari paskatīties pirmo lapu, aizsākās kā ņirgāšanās [vismaz no manas puses], par kopējiem fotografēšanas pasākumiem, arī tusiņiem........ tā kā ieturu līniju, un "tukša " muldēšana arī pieder pie lietas.....
..Tukša muldēšana padara cilvēku krietni vieglāku..un kaut kādu īsu brīdi ir uzturama,BET..cilvēki bez svara paliekās garlaicīgi..OI..nu solījos tač to kompi izslēgt...re-tāds ir rezultāts ,ja lāci par daudz nodarbina darba..
negatIvs: šis topiks pirmsākumos, vari paskatīties pirmo lapu, aizsākās kā ņirgāšanās [vismaz no manas puses], par kopējiem fotografēšanas pasākumiem, arī tusiņiem........ tā kā ieturu līniju, un "tukša " muldēšana arī pieder pie lietas.....
..Tukša muldēšana padara cilvēku krietni vieglāku..un kaut kādu īsu brīdi ir uzturama,BET..cilvēki bez svara paliekās garlaicīgi..OI..nu solījos tač to kompi izslēgt...re-tāds ir rezultāts ,ja lāci par daudz nodarbina darba..
ja pa burzmu gadās palasīt Tavu spamu bloga pirmās lapas labajā augšējā stūrī, arī šeit, tad jāatzīst, ka neko saturīgāku sen neesmu lasījis ......, bet par mani, nu jā, te jau visiem sen viss skaidrs[ visticamāk, nekas nav skaidrs]
meduslacis:
ja pa burzmu gadās palasīt Tavu spamu bloga pirmās lapas labajā augšējā stūrī, arī šeit, tad jāatzīst, ka neko saturīgāku sen neesmu lasījis ......, bet par mani, nu jā, te jau visiem sen viss skaidrs[ visticamāk, nekas nav skaidrs]
Negatīvs..es te ākstos i šitai spamā i augsējā stūrī/garlaicības pēc../..izņemot pāris reizes,kad Luni dabeidzu ne pa jokam i pa nopietno..ceru,ka neapvainojās..BET tas nenozīmē,ka ilgi ākstīšos..UN..dodu priekšroku realitātei,bet tikai tādai,kuru uzskatu par pieļaujamu i vajadzīgu....TAčU-lācis ir lācis un lāčojas līdz zināmai robežai..