negatIvs:
negatIvs:kas te smieklīgs? normāls paziņojums, saprotamā valodā .....
negatIvs:izmisuma nav, viss ieturēts tradicionālajā stilā ......
negatIvs:neesi prasīga, pat sīkumi sagādā prieku ....
dansiga:man gan nemostas;-ppp;-)
tusne: dansiga:man gan nemostas;-ppp;-)tās noteikti ir jau sen pamodušās, jo vakar nakt labi izgulējās!
dansiga:tusne, es tak naktī pēc repas aizbraukšanas atkal aizgāju guēt un nogulēju līdz 8njiem )))
dansiga:negativs, nūū - jūtas jau var būt dažādas;-)))
dansiga:nevis uz dažām netiek atbildēts, bet gan tikai uz dažām TIEK atbildēts;-)
dansiga:nu ta vairkaa vajag radīt tās jūtas - būs lielāka iespēja, ka atbildēs ;-)))
negatIvs:vajag kaķīti, vai sunīti iegādāties, ja nav, tie atbildēs ......
tusne: negatIvs:vajag kaķīti, vai sunīti iegādāties, ja nav, tie atbildēs ...... kaķi man nepatīk.. bet dzīvoklī sunim grūti.. kad būš māja, būs arī suns!
meduslacis:..tagad saprotu kāpēc Dansigas kaķķķis Tev ar līkumu gāja...
tusne: es tā kā vēlējos to vakaru normāli pavadīt, bet nomirt!
smartins: tusne: es tā kā vēlējos to vakaru normāli pavadīt, bet nomirt! Lasu vairākas reizes un nesaprotu - Tu grbēji to vakaru normāli pavadīt, vai nomirt?
smartins:Lasu vairākas reizes un nesaprotu - Tu grbēji to vakaru normāli pavadīt, vai nomirt?
meduslacis:...Pēc mirējas Tusne taj vakarā gan neizskatījās.....
Oliss:tusne - tu esi dzīvnieknemīle.....
tusne: Oliss:tusne - tu esi dzīvnieknemīle.....nu es mīlu savu vīru un meitu.. nez vai dzīvnieki arī jāmīl??? un kaķi man tiešām nepatīk, bet suņi, neņemot vērā alerģiju tik un tā patīk!
Oliss:Alerģija pret kaķiem tas ir kaut kas jauns
tusne: Oliss:Alerģija pret kaķiem tas ir kaut kas jauns Tevi interesē tieši pret kādu akota spalvu, kuru ziedputeksni un smaržu man ir alerģija?? priecājies vien tālāk...
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?