tusne, da bez taa deguna - bidles shuupolees ij taaaa ... smeeju aizguutneem .... juusu tandeem ir vienkarshi fantastisks - zhel ka taja abriidi biju kaut kur citur ;-)
kontrolēta rādīšanās/nerādīšanās, jau nav nekas peļams, vismaz nevienam nevar piegriezties ...... , tas, ka neesi tādā, vai citādā pasākumā, kurā it kā "visi " ir, nenozīmē, ka tevis nav .....
nu tas, ka Tu mani esi redzējis tikai uz bildēm, nenozīmē, ka es tautās neizeju! redz, dansiga mani labi zina.. ij pat lācis mani ne tikai ir redzējis, bet arī nodevīgi bildē, un tad piedraud publiskot!
nu tas, ka Tu mani esi redzējis tikai uz bildēm, nenozīmē, ka es tautās neizeju! redz, dansiga mani labi zina.. ij pat lācis mani ne tikai ir redzējis, bet arī nodevīgi bildē, un tad piedraud publiskot!
...Khmm..mm..lācis Tusni jau otro reizi bildē..ij turpinājums sekos mezhā ar virvēm pie kokiem....kaut kad ,kaut kur... lācis nepiedraud,,tik ieliek pa reportelim shad i tad......baiggg pateicīgais modelītis /abas divas/....Tusne...
meduslacis:
Dans..O..redzi,ko Negatīvs raxta-normāli..Kur Tu iebāztu tādu lāci,kurš mūždien plātītos..a???..hmm..mosh izsvītrot šamo no robežpārkāpeju saraxta....
dansigai pofig visādi tur robežpārkāpēji ..... , viņai skafandra, ptu, bieza āda .....
...lācis jau par Tevi.....iedomājās..ne par Dansi..