............iekaapt trolljukaa ir ljotiii aatri....
tusne:
meduslacis:....mmmm..labs reports sanaaktu....
pie labas ziemas un sniega, esmu ar mieru būt par Tavu modeli! Šādas izklaides man patīk.. galvenais, lai ir pareizs apģērbs un nesalts, tad var ņemties pa sniegu!
TAAA--VISI DZIRDEEJA..?Tusne pieasakaas par sniega karalieni ziemas priekos...hehh..ta jau buus jaabrauc bildeet...!!!
- nē... viņa vienkārši zina bik vairāk, ne kā šeit klātesošie.. - (c) tusne ...... es atkal b. nojaušu, ka pag. ned., ņemot vērā dažus tekstus ir kaut kas bijis, garīgo pasliktinoš ........
meduslacis: TAAA--VISI DZIRDEEJA..?Tusne pieasakaas par sniega karalieni ziemas priekos...hehh..ta jau buus jaabrauc bildeet...!!!
jā! es apstiprinu, es piesakos! Lai tik ir ziema, sniegs un labs garastāvoklis!
Par daudz priekšnoteikumi...... ziema būs, sniegs būs, ripinoties nesalsi, garstāvoklis skatītājiem uzlabosies kad tu ripinoties ik pa brīdim palēksies uz kāda ciņa
tusne:ā! es apstiprinu, es piesakos! Lai tik ir ziema, sniegs un labs garastāvoklis!
Par daudz priekšnoteikumi...... ziema būs, sniegs būs, ripinoties nesalsi, garstāvoklis skatītājiem uzlabosies kad tu ripinoties ik pa brīdim palēksies uz kāda ciņa
Oliss:
reports..reports,,galvenais spociigs reports...
ko priecājies pate līdz ausēm būsi sniegā, tā kā varēsi reportēt no sniega apakšas
negatIvs:štrunts par zemenēm, ka tik kāds pīrāgs galdā img.fotoblog.lv... ....
atkal kārdini, ja??
..Negatiivs..ko meerdee badaaTusni...soliiji pleneerot Aizkrauklee ar mazo Tusneenu..ij ko..kurrrr reports par notikusho..notiekosho..ij to ,kas vél bús..?
meduslacis:..Negatiivs..ko meerdee badaaTusni...soliiji pleneerot Aizkrauklee ar mazo Tusneenu..ij ko..kurrrr reports par notikusho..notiekosho..ij to ,kas vél bús..?
nē, nē.. es nez vai gribu uz Aizkraukli braukt.. vakar pa TeVe stāstīja, tur kaut kādi burlaki staigā, sasien vārgas sievietes un laupa.. ja nu negatIvs uz kādu koku aizskatās.. ņems vēl kāds un laupīt sāks.. ne, ne.. man Rīgā drošāk!
meduslacis:..Negatiivs..ko meerdee badaaTusni...soliiji pleneerot Aizkrauklee ar mazo Tusneenu..ij ko..kurrrr reports par notikusho..notiekosho..ij to ,kas vél bús..?
nē, nē.. es nez vai gribu uz Aizkraukli braukt.. vakar pa TeVe stāstīja, tur kaut kādi burlaki staigā, sasien vārgas sievietes un laupa.. ja nu negatIvs uz kādu koku aizskatās.. ņems vēl kāds un laupīt sāks.. ne, ne.. man Rīgā drošāk!
dansiga jāsūta pie holandiešiem, vairāk laika kārtot būs P.s. tusnei jāstrādā nav? vakar vēl ap vieniem naktī, blogā manīju, šodien kā štiks, no rīta jau klāt .....
negatIvs: P.s. tusnei jāstrādā nav? vakar vēl ap vieniem naktī, blogā manīju, šodien kā štiks, no rīta jau klāt .....
Tu mani izseko?? man darbs pusdeviņos, tad nu arī rosos.. tagad sēžu gaidu ierodamies klientus, un tikmēr niekojos ar mazumiņu, jo lielos darbus uzsākt negribu, nepaspēšu pabeigt!