tusne, tu jau pamaniiji manaa maajaa zaljo teju izveeli .. es mello nedzeru gadus .. hmm ....... 7 vismaz .... ti viena mellaa teeja cieminjiem , taapat kaa cukurs ;-))))
dansiga:tusne, tu jau pamaniiji manaa maajaa zaljo teju izveeli .. es mello nedzeru gadus .. hmm ....... 7 vismaz .... ti viena mellaa teeja cieminjiem , taapat kaa cukurs ;-))))
jā pamanīju gan... un Tev ir nevis vienkārša, bet ļoti laba zaļo tēju izvēle! .. nu es melno tēju tikai nesen nedzeru un jāsaka, ka man tas patīk... tik pieļauju, ka atkal būš problēmas šur tur, kad tautai nav ko piedāvāt bez mellās paciņu tējas, jo "visi" tak dzer kafiju... un kā var būt, ka es nedzeru kafiju.. un tēju ar vēl bez cukura vajag...
ar interesi izlasīju, bet tā arī nesapratu, zaļā tēja, tas skaidrs, bet vai tusne, ar cukuru, vai bez dzer, to neizlobiju ....., jautājums aktuāls .....
negatIvs:.... bet vai tusne, ar cukuru, vai bez dzer, to neizlobiju ....., jautājums aktuāls .....
bez cukura... es cukuru no desmit gadu vecuma nelietoju pie dzērieniem (tējas/kafijas).. tik vien kādā ēdienā/saldajā, citādi man cukurs nav vajadzīgs.. un viesiem ar mēdzu aizmirst piedāvāt, jo pati to nelietoju!
negatIvs:es arī bez, kopš dienesta Uzbekijā, laikiem ....., bet uz galda uzlikt neaizmirstu .....
nu Tu jau dikti labs un pieklājīgs! par mani draugi mēdz smiet, kad es galdu klāju.. cenšos visu salikt, piedāvāt ij tā.. ij uzlieku cukuru, priecīga, ka viss labi.. bet karotītes redz neiedodu, jo par tām arī mēdzu aizmirst, jo tās ar nav vajadzīgas, ja nav kūkas!
negatIvs:es arī bez, kopš dienesta Uzbekijā, laikiem ....., bet uz galda uzlikt neaizmirstu .....
nu Tu jau dikti labs un pieklājīgs! par mani draugi mēdz smiet, kad es galdu klāju.. cenšos visu salikt, piedāvāt ij tā.. ij uzlieku cukuru, priecīga, ka viss labi.. bet karotītes redz neiedodu, jo par tām arī mēdzu aizmirst, jo tās ar nav vajadzīgas, ja nav kūkas!
kas tas par servējumu, ja nav kūkas/tortes? ......
pirms dažiem gadiem cirks sanāca ..... pieņēmām darbā elektriķi[ kodējs], tas kādā trešajā dienā bija prasījis vienam, pa kluso - kas te visi zilie, ka tortes ēd ........