negatIvs:neiet runa par izlakšanu, bet par saiešanu etiķī ......
normāli nevaig saiet etiķī. ja nepareizās sēnītes ņem pārsvaru un uz to iet, a grādi tuvu robežai (±11°), dalej šnabi, bet tas jau tad vairs nav naturāls vīns.
vīna darināšana, smalks process, esmu to darījis, ir izstudētas vairākas grāmatas, arī kaut kas sanāca. no etiķa varianta, veiksmīgi izvairījos, nekāda ilgā izturēšana gan nesanāca ....... bet Aizkrauklē, jau kuro reizi, dziļa ziema img.fotoblog.lv... ...... , tas pašreiz ......
smuki! es gan esmu tikai roku paturējis pie vīna darīšanas, tak reiz draugs piedāvāja etiķi, saka baigi labais, bet nevaig man 40 l. nu, šodien ohūnu naudu maksā - ūberkrutais āboļu etiķis.
priekš izlaistām princesēm, varbūt par prastu, nav arī ar krāsainām etiķetēm rotāts, nav slaveni eksperti izteikušies, nav masu fsihoze pārņēmusi, attiecībā, uz vietējiem vīniem ..... , bet ir viens BET ..... mājas vīns, ir gatavots, no savā dārzā audzētām odziņām, process dabīgs, rezultāts normāls. manā receptē ir jāņogas, upenes ....
tusne:nu ko jūs te ņemās tik un tā mājas apstākļos iekš LV nevar super duper vīnu uztapināt!
var - un LJOTI labu! dabiski tie ir savadaaki nekaa itaaju vai franchu .... meensi apakalj es dabuuju degusteet - pienenju, upenju, kjirshu, beerzu, jaanjogu ))
man reiz gadījās "izturēt" , vairākus gadus ......, sieva bija noslēpusi, un aizmirsusi....., atradu fazendas pagrabā, kad to kārtoju ...... , kas to dzēra, teica, ka ļoti labs .......