2 kontrolpunkti, pārgājiens no Nr.1 uz Nr.2 un atpakaļ pa tukšu pilsētu, tusiņš uz balkona, tukšā pagalmā lidinās kādam izbirušas papīra lapiņas, suņi diedelē sieru..... mazliet sirreālas sajūtas, bet man patika
d_a:2 kontrolpunkti, pārgājiens no Nr.1 uz Nr.2 un atpakaļ pa tukšu pilsētu, tusiņš uz balkona, tukšā pagalmā lidinās kādam izbirušas papīra lapiņas, suņi diedelē sieru..... mazliet sirreālas sajūtas, bet man patika
laimīgie, kuriem izskaņa ..... man virtuvē, būtne vāra olas, un kartupeļus rosolam ..... , kad likās, ka viss jau laimīgi garām, pieteicās slaisti, kuriem nevar atteikt .....
Zvejniekciemā arī nebija ne vainas - vakar lietus nelija, tikai vējš paliels Jāņi tādi prātīgi sanāca, pat bez papardes zieda meklēšanas, toties ar ugunskuru, dejām, dziesmām un lāpu gājienu līdz jūrai Un rīts bija viegls
negatIvs:laimīgie, kuriem izskaņa ..... man virtuvē, būtne vāra olas, un kartupeļus rosolam ..... , kad likās, ka viss jau laimīgi garām, pieteicās slaisti, kuriem nevar atteikt .....