dansiga:ERA, da jau augstaak rakstiju ..... jams ir taa kaa parastie paliktnji zem shkjiviejim - tb taadi plaani palstamasas ..... tb viegli, peec grieshanas saruleejami vajadizigajaa tuutaa lai var iebeert jebkuraa traukaa sagriezto .... Tu jau pie manis neesi pamaniijusi to, ka man tur staav virtuvee ;-) tas taad sjau stipri palietots un neizksatiigs bija ;-) (be znozheelas izmetu vakar miskastee) ;-)))
negatIvs:kāpēc nedabon, dabon, un ne vienu vien, bet reti kurš ir gana labs ..... , jo ir tak saraksts, ir scenārijs ......
prinči vai nu ir vai nav,,, tie nevar būt nepietiekoši labi, tad tie nav prinči..
viss atkarīgs no vēlmju saraksta, un vai princis darbojās pēc princeses galviņā izstrādātā scenārija ..... tas saraksts, un scenārijs var būt tāds, kas nevienam nav pa spēkam, jeb princis to vispār piekāš, kā bezjēdzīgu ......
prinči vai nu ir vai nav,,, tie nevar būt nepietiekoši labi, tad tie nav prinči..
viss atkarīgs no vēlmju saraksta, un vai princis darbojās pēc princeses galviņā izstrādātā scenārija ..... tas saraksts, un scenārijs var būt tāds, kas nevienam nav pa spēkam, jeb princis to vispār piekāš, kā bezjēdzīgu ......
stings, CIK daudz laika!?!?!??!?! garaam ejot kaadreiz veikalaa, uzmest skatu deeljiem!!?!? ko domaa - es 3 gadus katru dienu vazaajos pa veikaliem un izmisiigi mekleeju!?!??! tad jau sen buutu atradusi .... bet taa kaa man riebj veikali - tad ari pagaaja 3 gadi ....
dansiga:stings, CIK daudz laika!?!?!??!?! garaam ejot kaadreiz veikalaa, uzmest skatu deeljiem!!?!? ko domaa - es 3 gadus katru dienu vazaajos pa veikaliem un izmisiigi mekleeju!?!??! tad jau sen buutu atradusi .... bet taa kaa man riebj veikali - tad ari pagaaja 3 gadi ....
njifiga .... saraksti ir ari imiilamajiem .. un tas pat atvieglo dziivi .... manas mieias jorpojam raksta smukas vestuliites ZS veciitim .... un liidz ar to man nav probleemu daavanu iegaadee, BET vinjas jau nezin, KO es no taa saraksta izveeleshos u parstieguma moments ir taapt ... ;_)
tusne:negatIvs, pa TeVe ziņo, ka tie baltie skaistie tārpi, kas ēd Tavas zemenes ir maijvaboļu kāpuri! rūpīgāk ir jāapstrādā zeme, vot.. tā ziņo pa TeVe!
to es jau trīs gadus zinu, kas ēd .... un pretlīdzekļus arī zinu, bet pa kādam izsprūk, nākamgad jau tai ziņā visam vajadzētu būt mierīgi .....