tā speciāli, jau pirmīt neaizlaidos. man nedēļas divas tāds dīvains projektu grafiks sanāk. līdz ~ 16.00 pa Olaini, tad no 17.00 - 01.00 pa Kalnciemu, tad atgriežos, bišķiņ, līdz kādiem 3, ar kapeikām pie kompja, tad bišķiņ paguļu, un viss no sākuma .....
meduslacis:Dansiga..Gribu Tava ezera ūdeni..Pilnīgi nopietni. Nekādus matu šampūnus pēc viņa nevajag!!! Tu taču varētu exportēt man uz UK..?
Saki , ka jātaisa bizness?;-))))
Hehhh..Iztikšu ar UK lietus ūdeni..Izmēgjināju - perfekti-matiņi spīdīgi,mīksti..Kāds man var pateikt ,kāda kaķa pēc vajadzīgi n-tie matu mīkstinātāji,maskas u.t.t.,ja ir tāda pastāvīga vērtība kā lietus ūdens?????
Hehhh..Iztikšu ar UK lietus ūdeni..Izmēgjināju - perfekti-matiņi spīdīgi,mīksti..Kāds man var pateikt ,kāda kaķa pēc vajadzīgi n-tie matu mīkstinātāji,maskas u.t.t.,ja ir tāda pastāvīga vērtība kā lietus ūdens?????
... agrāk mani mati bija sausi un nedzīvi. Tagdad tie ir trekni un kustās. Variācija par reklāmu.
... agrāk mani mati bija sausi un nedzīvi. Tagdad tie ir trekni un kustās. Variācija par reklāmu.