jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām ........., ja būtu bezcers, izmestu, un nevienam nepiedāvātu. es jau nemēģinu iesmērēt, neprasu naudu, piedāvāju, kam ir poņa un vēlēšanās pamēģināt .....
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām ........., ja būtu bezcers, izmestu, un nevienam nepiedāvātu. es jau nemēģinu iesmērēt, neprasu naudu, piedāvāju, kam ir poņa un vēlēšanās pamēģināt .....
Tik nesadomā vēl arī Tu apvainoties..!..čatā jau sanāca pavisam nejauši salaist puikas ragos..pavisam negribētii..
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām ........., ja būtu bezcers, izmestu, un nevienam nepiedāvātu. es jau nemēģinu iesmērēt, neprasu naudu, piedāvāju, kam ir poņa un vēlēšanās pamēģināt .....
Tik nesadomā vēl arī Tu apvainoties..!..čatā jau sanāca pavisam nejauši salaist puikas ragos..pavisam negribētii..
mani izsist no līdzsvara, vismaz netā, nevar, kur nu vēl apvainoties .....
negatIvs: nopietns vakars sanāktu, ja meduslācis atbrauktu, uz Aizkraukli mazgāties, cits nopietnais vakars, nevelk tālāk par vecmeitu ballīti .....
Ai,Negatīvs..ai Negatīvs...A kurš Tev teica,ka kāds no mums vēlās vilkt tālāk par vecmeitu ballīti..a? nu kurš ,kurš Tev to teica?
laikam kādam laiciņam jāpaiet, lai Tu pierastu pie stila ....... vajag tak vienreiz kaut ko skaistu sarīkot, garie galdi, rosols,<Apvedceļa> jaunākie ieraksti, dejas ....
meduslacis:
Ai,Negatīvs..ai Negatīvs...A kurš Tev teica,ka kāds no mums vēlās vilkt tālāk par vecmeitu ballīti..a? nu kurš ,kurš Tev to teica?
laikam kādam laiciņam jāpaiet, lai Tu pierastu pie stila ....... vajag tak vienreiz kaut ko skaistu sarīkot, garie galdi, rosols,<Apvedceļa> jaunākie ieraksti, dejas ....
Soryy,draudziņ..garie galdi bez manis.. paliksi bešā-tāds Tev liktens..
nākamo nedēļas nogali būšu Birzgalē! tad varētu atsvīst līdz turienei, māju jau Tu zini!
dansiga:tusne, da tu aplauziisies ... ildeejot ar filmaam, kuraam terminjs 1999tajaa beidzies un domaasi ka tev liikas rocinjas;-))))
tad Tu saki, ka nemaz tik līkas man tās rokas nav?
garām Birzgalei braukšu, kaut kad nākamo piektdienu, ap 2-3 naktī. sestdien, svētdien galīgi nebūs laika...., sestdien pilna māja cilvēku, svētdien kaut kas jāpadara fazendā, ziema nāk virsū, besedka vēl nav gatava
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām .....
es gan ne meitene, es jaunietis - bet no ļoti vecām taisa dimovfuškas, vecas eksponē ½ - ¾ robu vairāk un procesējot grūž benzotriazolu klāt pie zupes.
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām .....
es gan ne meitene, es jaunietis - bet no ļoti vecām taisa dimovfuškas, vecas eksponē ½ - ¾ robu vairāk un procesējot grūž benzotriazolu klāt pie zupes.
harald - dimovuškas labāk sanāk no cita veida ķīmijas nekā no filmiņām
dansiga:haralds, shito luudzu 3x leenaak tusnei pas taasti .. jo domaaju ka vinjai nav nekadas jeegas no filmu eksponeshanas un attiistiishanas;-ppp;-)
Dans..nu apvainosies taču..Tu ar kā ar āmuru pa pieri..