forum.gif
Pļenera SPAMUČKA + 318+338+326
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pļenera SPAMUČKA + 318+338+326
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 67
  5. 68
  6. 69
  7. 70
  8. 71
  9. 72
  10. 73
  11. 74
  12. ...
  13. 241
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.11 21:28
 citēt
dansiga:tusne, da tu aplauziisies ... ildeejot ar filmaam, kuraam terminjs 1999tajaa beidzies un domaasi ka tev liikas rocinjas;-))))

runa jau bija par filmu pieķēzīšanu...., 1999 gada termiņš, nav tik graujošs, kā darbības šopā ..... :bad_smile:
Publicēts: 06.08.11 21:28
 citēt
negatIvs:
tusne:u tad jau Tu man vari iedāvāt tās filmiņas! :bad_smile:

varu, ārā negribās mest, šodien vienā dzīļā plauktā atradu ..... :bad_smile:

negatīvs,a Negatīvs..mosh man pameklēt kaut kur kaut kādā šķūnī no 1995 gada..bij kaut kādos ruļļos filmas..zin ,cik daudz sanāks,ka notīs..:face-grin::grimace:
Publicēts: 06.08.11 21:30
 citēt
dansiga:lacis, nu ja - jaataisa naakamais - nopietnais vakarssss;-))))

A es ta par ko..tā vokrug i okolo mēgjinu riņķot..:face-grin::grimace:
Publicēts: 06.08.11 21:36
 citēt
jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām ........., ja būtu bezcers, izmestu, un nevienam nepiedāvātu. es jau nemēģinu iesmērēt, neprasu naudu, piedāvāju, kam ir poņa un vēlēšanās pamēģināt .....
Publicēts: 06.08.11 21:38 labots
 citēt
meduslacis:
dansiga:lacis, nu ja - jaataisa naakamais - nopietnais vakarssss;-))))

nopietns vakars sanāktu, ja meduslācis atbrauktu, uz Aizkraukli mazgāties, cits nopietnais vakars, nevelk tālāk par vecmeitu ballīti .....
Publicēts: 06.08.11 21:38
 citēt
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām ........., ja būtu bezcers, izmestu, un nevienam nepiedāvātu. es jau nemēģinu iesmērēt, neprasu naudu, piedāvāju, kam ir poņa un vēlēšanās pamēģināt .....

Tik nesadomā vēl arī Tu apvainoties..!..čatā jau sanāca pavisam nejauši salaist puikas ragos..pavisam negribētii..:face-sad:
Publicēts: 06.08.11 21:40
 citēt
meduslacis:
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām ........., ja būtu bezcers, izmestu, un nevienam nepiedāvātu. es jau nemēģinu iesmērēt, neprasu naudu, piedāvāju, kam ir poņa un vēlēšanās pamēģināt .....

Tik nesadomā vēl arī Tu apvainoties..!..čatā jau sanāca pavisam nejauši salaist puikas ragos..pavisam negribētii..:face-sad:

mani izsist no līdzsvara, vismaz netā, nevar, kur nu vēl apvainoties ..... :bad_smile:
Publicēts: 06.08.11 21:41
 citēt
negatIvs:
meduslacis:

nopietns vakars sanāktu, ja meduslācis atbrauktu, uz Aizkraukli mazgāties, cits nopietnais vakars, nevelk tālāk par vecmeitu ballīti .....

Ai,Negatīvs..ai Negatīvs...A kurš Tev teica,ka kāds no mums vēlās vilkt tālāk par vecmeitu ballīti..a? nu kurš ,kurš Tev to teica?:big_smile:
Publicēts: 06.08.11 21:41
 citēt
negatIvs:
meduslacis:

mani izsist no līdzsvara, vismaz netā, nevar, kur nu vēl apvainoties ..... :bad_smile:

Tas labii..:face-smile:
Publicēts: 06.08.11 21:50
 citēt
meduslacis:
negatIvs:

Ai,Negatīvs..ai Negatīvs...A kurš Tev teica,ka kāds no mums vēlās vilkt tālāk par vecmeitu ballīti..a? nu kurš ,kurš Tev to teica?:big_smile:

laikam kādam laiciņam jāpaiet, lai Tu pierastu pie stila ....... :bad_smile: vajag tak vienreiz kaut ko skaistu sarīkot, garie galdi, rosols,<Apvedceļa> jaunākie ieraksti, dejas .... :bad_smile:
Publicēts: 06.08.11 21:51
 citēt
negatIvs:
meduslacis:

laikam kādam laiciņam jāpaiet, lai Tu pierastu pie stila ....... :bad_smile: vajag tak vienreiz kaut ko skaistu sarīkot, garie galdi, rosols,<Apvedceļa> jaunākie ieraksti, dejas .... :bad_smile:

Soryy,draudziņ..garie galdi bez manis..:grimace: paliksi bešā-tāds Tev liktens..:grimace:
Publicēts: 06.08.11 21:54
 citēt
:bad_smile: ...... visas manas darbības, vismaz šeit, ir vērstas uz - palikšanu bešā - ...... :haha:
Publicēts: 06.08.11 21:55
 citēt
negatIvs::bad_smile: ...... visas manas darbības, vismaz šeit, ir vērstas uz - palikšanu bešā - ...... :haha:

...:grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 06.08.11 21:55 labots
 citēt
negatIvs:nosvīst varu tikai uz Birzgali .....
nākamo nedēļas nogali būšu Birzgalē! :) tad varētu atsvīst līdz turienei, māju jau Tu zini! :bad_smile:

dansiga:tusne, da tu aplauziisies ... ildeejot ar filmaam, kuraam terminjs 1999tajaa beidzies un domaasi ka tev liikas rocinjas;-))))
tad Tu saki, ka nemaz tik līkas man tās rokas nav? :face-grin:
Publicēts: 06.08.11 22:01
 citēt
meduslacis:
negatIvs::bad_smile: ...... visas manas darbības, vismaz šeit, ir vērstas uz - palikšanu bešā - ...... :haha:

...:grimace::grimace::grimace:

vispār, kas Tev pret garajiem galdiem? te garais, līkais galds img.fotoblog.lv... , kaut kāds kodiens fazendā ....... :bad_smile:
Publicēts: 06.08.11 22:04
 citēt
tusne:
negatIvs:nosvīst varu tikai uz Birzgali .....
nākamo nedēļas nogali būšu Birzgalē! :) tad varētu atsvīst līdz turienei, māju jau Tu zini! :bad_smile:

tad Tu saki, ka nemaz tik līkas man tās rokas nav? :face-grin:

garām Birzgalei braukšu, kaut kad nākamo piektdienu, ap 2-3 naktī. sestdien, svētdien galīgi nebūs laika...., sestdien pilna māja cilvēku, svētdien kaut kas jāpadara fazendā, ziema nāk virsū, besedka vēl nav gatava :bad_smile:
Publicēts: 06.08.11 22:07
 citēt
un tagad sāksies stāsts kā meduslavis ceļoja uz amēriku :haha: :haha:
Publicēts: 06.08.11 22:10
 citēt
Oliss:un tagad sāksies stāsts kā meduslavis ceļoja uz amēriku :haha: :haha:

Vēl nekur nav aizceļojis..:big_smile:
Publicēts: 06.08.11 22:12
 citēt
viens mazs meduslācis
ceļoja uz Angliju
.........................
:big_smile:
Publicēts: 06.08.11 22:14
 citēt
negatIvs:viens mazs meduslācis
ceļoja uz Angliju

:grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 06.08.11 22:17
 citēt
negativs, nu tak to ari isaku - ka ar TADAAM filmaam jaamaak apieties!!!!

tusne, domaaju, ka attieciibaa uz shiim filmaam tev buus liikas rokas ...... :-( ..... pat es nenjemots ar taadaam ko dariit ....
Publicēts: 06.08.11 22:20
 citēt
dansiga:negativs, nu tak to ari isaku - ka ar TADAAM filmaam jaamaak apieties!!!!

tusne, domaaju, ka attieciibaa uz shiim filmaam tev buus liikas rokas ...... :-( ..... pat es nenjemots ar taadaam ko dariit ....

labas filmas, profesionālās ......
Publicēts: 06.08.11 22:20
 citēt
negatIvs:
dansiga:negativs, nu tak to ari isaku - ka ar TADAAM filmaam jaamaak apieties!!!!

labas filmas, profesionālās ......

Negatīvs..nekruķī Tusnei galvu..:grimace:
Publicēts: 06.08.11 22:24
 citēt

Publicēts: 06.08.11 22:25
 citēt
negatIvs:

Joprojām kruķī..:face-grin:
Publicēts: 06.08.11 22:30
 citēt
meduslācim arī vajag pakruķīt?
Publicēts: 06.08.11 22:31
 citēt
o jeeee .. da veel 1600 ;-)))))
Publicēts: 06.08.11 22:32 labots
 citēt
negatIvs: garām Birzgalei braukšu, kaut kad nākamo piektdienu, ap 2-3 naktī. ...
ja tas ir domāts naktī no piektdienas uz sestdienu, tad varētu patiešām ko sarunāt! :face-wink:

dansiga:tusne, domaaju, ka attieciibaa uz shiim filmaam tev buus liikas rokas ...... :-( ..... pat es nenjemots ar taadaam ko dariit ....
bet izklaidēties tak var! :D

dansiga:o jeeee .. da veel 1600 ;-)))))
oj, zinu kas spiegtu no laimes, to 1600 ieraugot! :haha:
Publicēts: 06.08.11 22:33
 citēt
tas ir domāts no piektdienas uz sestdienu, es ap vieniem izbraukšu no Kalnciema
Publicēts: 06.08.11 22:44
 citēt
negatIvs:meduslācim arī vajag pakruķīt?

Meduslācim ir pagrūti pārkruķīt..:face-grin::grimace:
Publicēts: 06.08.11 22:45
 citēt
negativs - tev šitādas nemētājās??? www.google.lv...
Publicēts: 06.08.11 22:53
 citēt
negatIvs:tas ir domāts no piektdienas uz sestdienu, es ap vieniem izbraukšu no Kalnciema
oki, njemshu veeraa! :bad_smile:
Publicēts: 06.08.11 22:58
 citēt
tusne:
negatIvs:tas ir domāts no piektdienas uz sestdienu, es ap vieniem izbraukšu no Kalnciema
oki, njemshu veeraa! :bad_smile:

tikai negatīvs neteica kura gada kurā mēnesī.........:bad_smile:
Publicēts: 06.08.11 22:59
 citēt
Oliss:
tusne:ki, njemshu veeraa! :bad_smile:

tikai negatīvs neteica kura gada kurā mēnesī.........:bad_smile:
Tu nejaucies iekšā.. mums savas djelas ar viņu! :grimace:
Publicēts: 06.08.11 23:00
 citēt
tusne:
Oliss: tikai negatīvs neteica kura gada kurā mēnesī.........:bad_smile:
Tu nejaucies iekšā.. mums savas djelas ar viņu! :grimace:

Jā ..Olissss..ļauj taču cilvēkiem aprunāties..:grimace:
Publicēts: 06.08.11 23:04
 citēt
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām .....
es gan ne meitene, es jaunietis - bet no ļoti vecām taisa dimovfuškas, vecas eksponē ½ - ¾ robu vairāk un procesējot grūž benzotriazolu klāt pie zupes. :grimace:
Publicēts: 06.08.11 23:14
 citēt
haralds:
negatIvs:jums, meitenes, nav ne mazākās nojausmas, ko, un kā dara ar vecām filmām .....
es gan ne meitene, es jaunietis - bet no ļoti vecām taisa dimovfuškas, vecas eksponē ½ - ¾ robu vairāk un procesējot grūž benzotriazolu klāt pie zupes. :grimace:

harald - dimovuškas labāk sanāk no cita veida ķīmijas nekā no filmiņām :face-grin: :grimace:
Publicēts: 06.08.11 23:15
 citēt
haralds, shito luudzu 3x leenaak tusnei pas taasti .. jo domaaju ka vinjai nav nekadas jeegas no filmu eksponeshanas un attiistiishanas;-ppp;-)
Publicēts: 06.08.11 23:17
 citēt
dansiga:haralds, shito luudzu 3x leenaak tusnei pas taasti .. jo domaaju ka vinjai nav nekadas jeegas no filmu eksponeshanas un attiistiishanas;-ppp;-)

Dans..nu apvainosies taču..Tu ar kā ar āmuru pa pieri..:grimace:
Publicēts: 06.08.11 23:20
 citēt
lacis, da beidz - tusne nav no taam, kas aatri apvainojas;-)))0 un ir logjiska un saprotosha buutne ;_)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 67
  5. 68
  6. 69
  7. 70
  8. 71
  9. 72
  10. 73