tusne:man jau šodien bij jāiet, bet tā miegs nāca!
Man arī tā nāca, tā nāca, ka no mājām izgāju tikai kādas 5-10min pirms laika, kad jau darbā bija jābūt Sūtīju kolēģei sms, ka esmu aizgulējusies, bet beigās birojā tāpat pirmā un izrādās, ka mana sms kolēģi pamodināja
tusne:man jau šodien bij jāiet, bet tā miegs nāca!
Man arī tā nāca, tā nāca, ka no mājām izgāju tikai kādas 5-10min pirms laika, kad jau darbā bija jābūt Sūtīju kolēģei sms, ka esmu aizgulējusies, bet beigās birojā tāpat pirmā un izrādās, ka mana sms kolēģi pamodināja
Neko jau darba noteikumi Latvijā! šeit minūti nevar nokavēt-roka tiek noskanēta..i ta brīnās tauta ,ka LV algas nemaksā..
Nu ko..mini čatā esam vienojušies ka marcc septembrī ies pa pliko peldēt jūrā i lācis šamo bildēs..Mosh vēl kāds grib pievienoties..? Ar Dansigu jāsarunā ,lai uz jūru aizved....a pārējie,kam ir vēlēšanās braukt ir tikai viens nopteikums-jāpeld tāpat kā marccc..
lacis, es jau maxajau godiigi .... tik paris reizes taa sanaca ;_)) /... bet taas soda naudas beigaas ... rrrrr ..... bet beigaas vienojasmies, ka samaksaaju vienkarshi par 3 meenshiem ij bez soda naudaam shkjiramies ;_)
meduslacis:Neko jau darba noteikumi Latvijā! šeit minūti nevar nokavēt-roka tiek noskanēta..i ta brīnās tauta ,ka LV algas nemaksā..
Nu, īsti jau noteikumiem tas neatbilst. Ja priekšniecība grib, pie apsardzes var pārbaudīt, cikos kurš ieradies Toties, ja daudz darba, palieku pēc 18, un pusdienlaikam atvēlēto stundu reti kad izmantoju pilnībā. Pārsvarā tikai 30min.
dansiga:lacis, es jau maxajau godiigi .... tik paris reizes taa sanaca ;_)) /... bet taas soda naudas beigaas ... rrrrr ..... bet beigaas vienojasmies, ka samaksaaju vienkarshi par 3 meenshiem ij bez soda naudaam shkjiramies ;_)
jā,es jau ar parasti godīgi maxāju..nu ieskrēju auzās..
meduslacis:Nu ko..mini čatā esam vienojušies ka marcc septembrī ies pa pliko peldēt jūrā i lācis šamo bildēs..Mosh vēl kāds grib pievienoties..? Ar Dansigu jāsarunā ,lai uz jūru aizved....a pārējie,kam ir vēlēšanās braukt ir tikai viens nopteikums-jāpeld tāpat kā marccc..
Nē, es pa pliko peldos tikai tumsā un tad, ja neviens nefotografē
meduslacis:Neko jau darba noteikumi Latvijā! šeit minūti nevar nokavēt-roka tiek noskanēta..i ta brīnās tauta ,ka LV algas nemaksā..
Nu, īsti jau noteikumiem tas neatbilst. Ja priekšniecība grib, pie apsardzes var pārbaudīt, cikos kurš ieradies Toties, ja daudz darba, palieku pēc 18, un pusdienlaikam atvēlēto stundu reti kad izmantoju pilnībā. Pārsvarā tikai 30min.
Tas ,ka Tu izmanto savu pusdienlaiku,nav Tavā darba kontraktā un tad vvisiem ir pie kājas..To Tu drīksti nedarīt..BET,ja priekšnieks gribēs kādu atlaist,tad pārbaudīs ..i pirmo ko atlaidīs-kavētājus..
a šamo līdzi pie reizes....i laižam uz jūru.. es gan maz ticu,ka marcc pildīs solijumus,bet ar ko velns reizēm nejoko..mosh vēl Negatīvs piesakās..nejaušhi..
dansiga:ERA, kji kji kji ))) kad uzzinaasi ... buusi varbut parsteigta, a varbuut nee .... espatiesiibaa iisit parsteigta ne biju, kad ivnjsh tam piekrita ;-)
dansiga:ERA, kji kji kji ))) kad uzzinaasi ... buusi varbut parsteigta, a varbuut nee .... espatiesiibaa iisit parsteigta ne biju, kad ivnjsh tam piekrita ;-)
Hi hi, nu pirmās aizdomas man jau ir radušās, ja šis nav dūšīgs
meduslacis:Tas ,ka Tu izmanto savu pusdienlaiku,nav Tavā darba kontraktā un tad vvisiem ir pie kājas..To Tu drīksti nedarīt..BET,ja priekšnieks gribēs kādu atlaist,tad pārbaudīs ..i pirmo ko atlaidīs-kavētājus..
A man tas pie kājas, jo man nav beztermiņa darba līgums, un vispār gribu prom no šejienes, tik redz, ka nelaiž neviens Drīz gan mainīsies mana dislokācijas vieta un darba pienākumi, redzēs kā ies