dansiga:ooo - kas te par kailsiibaam notiek ;_))))
dansiga:tu saki? ... okk k... dajosh nopietnaas speeliites;-)))
dansiga:lacils, da biedzzzz .... gan jau buus naakamaas kaislibas;-)))
negatIvs:ERA pārradīsies no plenēra, varbūt būs kas sirdi plosoš .... mož ar meduslāci salabt www.youtube.com... ......
dansiga:meduslacis tomeer ir NAIVS;-))))))))
negatIvs:lācīt, kur esi ? ..... www.youtube.com...
dansiga: negatIvs:ERA pārradīsies no plenēra, varbūt būs kas sirdi plosoš .... mož ar meduslāci salabt www.youtube.com... ...... muKKKSsssssssss
negatIvs:draudzēsies ar mani?
cuba666:kurs ta publiski aicina, istos randinus saruna pa kluso
cuba666:un par ko ir runa?
meduslacis: negatIvs:draudzēsies ar mani? a kas maņ par to būūssss?
negatIvs:ERA pārradīsies no plenēra, varbūt būs kas sirdi plosoš ....
ERA: negatIvs:ERA pārradīsies no plenēra, varbūt būs kas sirdi plosoš .... Es jau vēl nekur neesmu aizbraukusi Man plītī melleņu pīrāgs cepas
negatIvs: meduslacis: a kas maņ par to būūssss? uzaicināšu uz koku plenēru .....
meduslacis: a kas maņ par to būūssss?
negatIvs:torte 100 punkti būs, diski var, pa burzmu sajukt, un uzlikties, piemēram www.youtube.com... .....
negatIvs:a kas vainas, man patīk. piemēram Tonijam Blēram mīļākā grupa ......
negatIvs:atkal atnāks Riebīgā, un visu aprīs ....
ERA: negatIvs:atkal atnāks Riebīgā, un visu aprīs .... Šodien neviens nenāks, rīt ņemšu līdzi uz plenēru
meduslacis:ERA,kass parr plenēru klusībāāāā?..a?
ERA: meduslacis:ERA,kass parr plenēru klusībāāāā?..a?Plenērs ar fotogrāfu Andri Eglīti Mani Riebiga uzaicināja pievienoties
meduslacis: negatIvs:a kas vainas, man patīk. piemēram Tonijam Blēram mīļākā grupa ...... lācis naff Tonijs Blērs,,ja neesi pamanījis....ta ko būs draudzība vai kā..?
negatIvs: meduslacis: lācis naff Tonijs Blērs,,ja neesi pamanījis....ta ko būs draudzība vai kā..? kirkorova disks Tev būs, varēsi savā franču mašīnā klausīties ....... manējā kaut kas cits, piemēram www.youtube.com...
meduslacis: lācis naff Tonijs Blērs,,ja neesi pamanījis....ta ko būs draudzība vai kā..?
meduslacis: negatIvs: kirkorova disks Tev būs, varēsi savā franču mašīnā klausīties ....... manējā kaut kas cits, piemēram www.youtube.com... Jehhh..tad draudzējos..tik nepiemirsti ierakstīt Kirkorovu laicīgi,ja ar lāčiem nekad neko nevar zināt..Bladāxš-i nokrīt kā sniegs no zilām debesīmm
negatIvs: kirkorova disks Tev būs, varēsi savā franču mašīnā klausīties ....... manējā kaut kas cits, piemēram www.youtube.com...
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?