forum.gif
Henri Cartier Bresson
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Henri Cartier Bresson
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.05.11 19:57
 citēt
Video ar Bresson komentāriem.

www.petapixel.com...
Publicēts: 25.05.11 20:42
 citēt
Ļoti labs video.
Publicēts: 25.05.11 21:11
 citēt
Viens no visu laiku visdižākajiem fotogrāfiem.Fotogrāfijas Džons Lenons pēc vēsturiskā nozīmīguma un atstātā mantojuma.
Publicēts: 25.05.11 21:22
 citēt
jejejejejejejejejejejjejejejeje
Publicēts: 25.05.11 22:41
 citēt
Ja teksti labie , izzinosjie:)
Publicēts: 25.05.11 23:11
 citēt
blokā pusī no bresson biud dapūt dzest.
Publicēts: 25.05.11 23:20
 citēt
bet viņč runa adgatina šic: www.youtube.com...
Publicēts: 26.05.11 02:56
 citēt
biku pa garu, man pacietības pietika minūtēm 3
Publicēts: 26.05.11 14:26
 citēt
susurs:blokā pusī no bresson biud dapūt dzest.

Ja es pareizi sapratu to izloksni, tad pusi no Bressona bildēm šeit nokritizētu līdz ar zemi. Pilnīgi iespējams.
Bet kāpēc? Kāpēc topā ir šķidras kartočkas, bet labas bildes netiek cienītas?
Publicēts: 26.05.11 14:48
 citēt
fottto:

Ja es pareizi sapratu to izloksni, tad pusi no Bressona bildēm šeit nokritizētu līdz ar zemi. Pilnīgi iespējams.
Jo Tu neliec rakstus par vizuālo kultūru.
Publicēts: 26.05.11 14:58
 citēt
blaac:...Jo Tu neliec rakstus par vizuālo kultūru.

Pat ja es ieliktu, tas jau netraucētu citiem bliezt kaķīšus, puķītes u.c. fufeli.
Publicēts: 26.05.11 15:26
 citēt
fottto:

Kas ir laba bilde?
Publicēts: 26.05.11 15:29
 citēt
man vienim ščeit ka fottto mult buļļis kaka?
Publicēts: 26.05.11 15:42
 citēt
fottto:

taapeec ka visi ir paaraak paarliecinaati par savaam speejaam un domaam, nav maaciijushies ne foto, ne maakslu un no taa saprot tikai tik, cik torentos atrodamajaa datorista rokasgraamataa rakstiits!
Publicēts: 26.05.11 15:49
 citēt
fottto:
blaac:...Jo Tu neliec rakstus par vizuālo kultūru.

Pat ja es ieliktu, tas jau netraucētu citiem bliezt kaķīšus, puķītes u.c. fufeli.
Pamēģini! Bliez lekcijas, kurš māk lasīt izlasīs.
Publicēts: 26.05.11 18:08
 citēt
chukmasoff:

Kas ir laba bilde?

Reiz es tev jautāju vai tu atšķir labu bildi no sliktas. Toreiz tu man neatbildēji...
Publicēts: 26.05.11 18:15
 citēt
blaac:Pamēģini! Bliez lekcijas, kurš māk lasīt izlasīs.

Vispār jau savu dienišķo maizīti es pelnu tieši ar lekciju lasīšanu. Bet ja jūti,ka ar fotogrāfisko izpratni un domāšanu tā ir, kā ir, varu ierunāt kursos pie Janaiša, Eglīša vai, teiksim, Lielbrieža.
Publicēts: 26.05.11 18:17
 citēt
fottto:
chukmasoff:

Kas ir laba bilde?

Reiz es tev jautāju vai tu atšķir labu bildi no sliktas. Toreiz tu man neatbildēji...

A tu pats atšķir?

Ja man patīk tad ir laba ja nepatīk tad bilde ir sūds. Tapec ari baidies savas bildes tautai izrādīt ka lielākai daļai nepatiks....
Publicēts: 26.05.11 18:35
 citēt
chukmasoff:

Ja man patīk tad ir laba ja nepatīk tad bilde ir sūds.

Jāāā, tas tevi labi raksturo, kā absolūtās patiesības nesēju. :-) www.fotoblog.lv...

Tapec ari baidies savas bildes tautai izrādīt ka lielākai daļai nepatiks....

Tas jau ir skaidrs, ka tev ļoti gribas redzēt manas bildes, lai varētu rādīt ar pirkstu un mēģināt nosaukt par mēslu. Dari tā! No tā jau uz pasaules nekas nemainīsies.
Publicēts: 26.05.11 20:46
 citēt
fottto:
chukmasoff:

Jāāā, tas tevi labi raksturo, kā absolūtās patiesības nesēju. :-) www.fotoblog.lv...

Tapec ari baidies savas bildes tautai izrādīt ka lielākai daļai nepatiks....

Tas jau ir skaidrs, ka tev ļoti gribas redzēt manas bildes, lai varētu rādīt ar pirkstu un mēģināt nosaukt par mēslu. Dari tā! No tā jau uz pasaules nekas nemainīsies.

Gribi teikt ka tas ir sūds, nu ok lai tā būtu, bet parādi ko pats vari:D slabo, var redzēt ka tā ir tā naceonālās mentalitātes pamatpazīme, gļēvums. Redzi es varu pat savas bildes nosaukt ka tās ņekas nav a lielākā daļa katru savu knipsējumu uzskata par lielu veikumu, nerunājot par lielāko dalu nedaudz apvēlušos metru, kuri uzskata ka ir izdarijuši lielu ieguldijumu foto vēsturē ar vienkaršas herņas bildēšanu.
Publicēts: 26.05.11 21:17
 citēt
chukmasoff:... bet parādi ko pats vari:D slabo, var redzēt ka tā ir tā naceonālās mentalitātes pamatpazīme, gļēvums.

Atkārtošos vēlreiz - ari provokators tu esi švaks. :-)
Publicēts: 26.05.11 21:25
 citēt
fottto:
chukmasoff:... bet parādi ko pats vari:D slabo, var redzēt ka tā ir tā naceonālās mentalitātes pamatpazīme, gļēvums.

Atkārtošos vēlreiz - ari provokators tu esi švaks. :-)

Esmu tā audzināts ka par bazaru jaatbild, ja iet runa par kautko tad ari parasti pierādu ne tikai ar vardiem bet ar darbiem, tikai pēdēja laikā esmu pamanijis ka lielākā daļa tikai tukšu muld. Normāli veči ja ir kādas domstarpības parasti izdauza viens otram purnu untad piedzerās reizē un ir vis ok, a tagad visi tikai ar mēli kuļ un par bazaru atbildēt nemaz netaisās...
Publicēts: 26.05.11 21:36
 citēt
chukmasoff:... tagad visi tikai ar mēli kuļ un par bazaru atbildēt nemaz netaisās...

Es ne pārāk saprotu zagļu žargonu, bet esi tik mīļš un pastāsti kuri ir tie vārdi, par kuriem man vajadzētu atbildēt. Tikai pamatoti - kurā vietā, kad un ko es būtu apgalvojis (foruma topiks, datums/laiks un citāts).
Ja ne, tad tavu pļurkstēšanu vērtēsim kā nacionālo īpašību, kā vēlamā uzdošanu par esamo.
Publicēts: 26.05.11 22:07
 citēt
Nu re, padalies ar ko it kā vērtīgu, cerot rosināt pieaugušu cilvēku sarunu, un tad atkal atvelkās bērni ar savām lāpstiņām un spainīšiem un sāk smilšu kūkas cept.
Publicēts: 26.05.11 22:19 labots
 citēt
Maigonis:Nu re, padalies ar ko it kā vērtīgu...

Domā, ka skatīties bildes YouTube video ir kaut kāda vērtība? Ideālā variantā tās ir jāskatās pie sienas piekarinātas, bet ja nesanāk ar to sienu kā gribēts, tad prasītos vismaz savā īpašumā iegūt labi nodrukātu grāmatu. Un tomēr, man likās, ka man ir laba Saudeka grāmata, bet kad ieraudzīju bildes pie sienas.... :-(
Publicēts: 26.05.11 22:25
 citēt
Pie kam tur bildes, stāsts ir par Bressona runu. Viņa darbus ir lielākā daļa redzējusi, bet ar viņa viedokli reti kurš ir iepazinies.
Publicēts: 26.05.11 22:39
 citēt
Maigonis:Pie kam tur bildes, stāsts ir par Bressona runu. Viņa darbus ir lielākā daļa redzējusi, bet ar viņa viedokli reti kurš ir iepazinies.

Nav tik ļauni - ir pietiekoši daudz DVD ar intervijām, bildēm etc. Gribētājam ir liela izvēles iespēja.
Publicēts: 26.05.11 22:54
 citēt
fottto:
chukmasoff:... tagad visi tikai ar mēli kuļ un par bazaru atbildēt nemaz netaisās...

Es ne pārāk saprotu zagļu žargonu, bet esi tik mīļš un pastāsti kuri ir tie vārdi, par kuriem man vajadzētu atbildēt. Tikai pamatoti - kurā vietā, kad un ko es būtu apgalvojis (foruma topiks, datums/laiks un citāts).
Ja ne, tad tavu pļurkstēšanu vērtēsim kā nacionālo īpašību, kā vēlamā uzdošanu par esamo.

не знаю что такое зыргон, но я ничего не украл и вором меня нечего обзывать, а насчот левого базара то если Ты высказывыаеш критику к моим работам, то покажи и свои, не мандражуй, а то маза какаяа то у Тебя гнилая.
Publicēts: 26.05.11 22:58
 citēt
chukamsoff, tu gan esi iecikleejies ... nu KAAPEEC cilveeks bez bildeem ne var buut labs kritikjis!?!!??!
Publicēts: 26.05.11 23:37
 citēt
dansiga:chukamsoff, tu gan esi iecikleejies ... nu KAAPEEC cilveeks bez bildeem ne var buut labs kritikjis!?!!??!

Kas ir kritiķis? Nejauksim tagad to visu ar mākslas kritiķiem, jo tie kuri pabeidz mākslas kritiķus, nemaz nenodarbojas ar kritiku bet seko mākslinieku darbības periodiem. Labi nenoiesim no tēmas, šaja gadijumā ir no fottto puses ir tikai un vien„igi tukša demagoģija ne vis kritika kā tāda, pat nerunājot par māksliniecisko jomu, vienkarši subjekts ir iedomājies ka viņš zin kas ir labs foto un protams vinš domā ka viņa bildes ir labas, bet tai pašā laikā neparāda ar piemēriem no savas puses nedz savu "labo" foto ne citu darbus kuri atbilst laba foto kritērijiem.
Publicēts: 27.05.11 10:09
 citēt
dansiga:chukamsoff, tu gan esi iecikleejies ... nu KAAPEEC cilveeks bez bildeem ne var buut labs kritikjis!?!!??!

vai ne..:face-grin:
Publicēts: 27.05.11 12:15
 citēt
chukmasoff:biku pa garu, man pacietības pietika minūtēm 3

a kungs jau pirmajās divdesmit sekundēs pateica iemeslu kāpēc autodidaktiem nesaprast par ko vinš runā
Publicēts: 27.05.11 13:32
 citēt
Maris:
chukmasoff:biku pa garu, man pacietības pietika minūtēm 3

a kungs jau pirmajās divdesmit sekundēs pateica iemeslu kāpēc autodidaktiem nesaprast par ko vinš runā

kas ira autodidakti?
Publicēts: 28.05.11 17:52
 citēt
chukmasoff:

Cieti! (A.Šlesers)

:face-devil-grin:
Publicēts: 28.05.11 17:56
 citēt
100%
Publicēts: 28.05.11 18:45 labots
 citēt
chukmasoff:
Maris:

kas ira autodidakti?
Tie no tās nabas un zvaigznēm zināšanas smeļās.:face-grin:
Publicēts: 29.05.11 00:26
 citēt
blaac:
chukmasoff:
kas ira autodidakti?
Tie no tās nabas un zvaigznēm zināšanas smeļās.:face-grin:

a nu tas ir normāli , es sen ar zvaigznēm kontaktēju un karmisko ķērmeni laižu pastaigāties uz citām dimensijām, vis ok tur.
Publicēts: 29.05.11 00:34
 citēt
Luxferre:
chukmasoff:

Cieti! (A.Šlesers)

:face-devil-grin:

Redzi esmu pamanijis tādu tendenci starp "sevi diži cienošiem " fotogrāfiem, kuri savas bildes neuzskata par labu esam visādos saitos publicēt, ka bilde no pirmā skatijuma nav jasaprot bet tā ir kaut kāda mārutks viņu zina filozofiskā leņķī jaskatās, ta ka Lapinam , nobilde pieputējušu istabas griestu stūri ar visiem tīmekļiem un stundām apsūkā kas nu tagad tur ira, es pa daļai saprotu to cilvēk sāpi, ja nu bildēšanas jomā sanāk sūds ta vis maz no tā sūda ar lielu filozofiju kādu vaska pili var būt sanāks izspiest, un ar to visu varēs attaisnot savu greizo acu un roku aplamo darbību. Tikai ir viena lieta tajā, bez garas filozofijas var taisit visu ja tas ir no dabas dots , ja nav ta var filozofet un tā pat nekas nesanāks. Es piemēram nedziedu, jo nu nav man dots no dabas, un es ari nelienu tajā lauciņā. a tā var nokrauties ar visādu kruto tehniku , drāzt pixeļus un vēl vis kaut ko, un tajā pašā laikā kāds indivīds ar taisnām rokām , paņem mobilo un uztaisa ģeniālu bildi. Tapec silti iesaku katram nodarboties ar to kas ir no dabas dots, un tad nebūs jakaunas un jabaidas no kritikas par saviem darbiem....
Publicēts: 29.05.11 11:02
 citēt
A šis jau pēc blēņam izklausās. Uz operas skatuves neviens tev neliks dziedāt, bet atceries, kāds vīrs - nu jau nelaiķis - raustīja valodu un šo izmantoja savās dziesmās, vēl kāds briesmīgs alhoholiķis vairāk par vienu oktāvu nevar pavilkt un ir pasaules klases dziedātājs. Domāju arī Tu attiecīgā publikā dziedot katjušu gūsi panākumus. Nevajag gvelzt, ka mobilais ir piemērots bildēšanai, nejauc tautai galvu ar savu demagoģiju.
Publicēts: 29.05.11 11:17
 citēt
blaac:A šis jau pēc blēņam izklausās. Uz operas skatuves neviens tev neliks dziedāt, bet atceries, kāds vīrs - nu jau nelaiķis - raustīja valodu un šo izmantoja savās dziesmās, vēl kāds briesmīgs alhoholiķis vairāk par vienu oktāvu nevar pavilkt un ir pasaules klases dziedātājs. Domāju arī Tu attiecīgā publikā dziedot katjušu gūsi panākumus. Nevajag gvelzt, ka mobilais ir piemērots bildēšanai, nejauc tautai galvu ar savu demagoģiju.

Var bildēt ar jebko, protams ir katrai tehnikai savas prioritātes, bet tomēr vajag dabas dotu talantu lai ko nobildētu. tici man man pat skolas laikā mūzikas stundā skolotāja pēc manām dažām dziedāšanām, lika klusēt, lai nejaucu visu dziedāšanas pasācienu. nav man no dabas dota dzirde ka sadzirdētu sevi ka es dziedu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):