forum.gif
Paudiet viedokli par fotogrāfijām laikrakstos!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Paudiet viedokli par fotogrāfijām laikrakstos!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.11 10:27
 citēt
Sveiki, fotogudrinieki!

Zinu, ka šajā saulainajā dienā Jums gribas izdarīt ko labu. Darbiņš nav grūts, un aizņems tikai 5 minūtes no Jūsu dārgā laika, un tas ļoti palīdzēs man kursa darba rakstīšanā. Tāpēc, lūdzu-

www.jotform.com...?

sekojiet linkam un aizpildiet anketu par Ēģiptes nemieru atainojumu fotogrāfijās Latvijas laikrakstos!
Liels paldies jau iepriekš! :face-wink:
Publicēts: 26.05.11 10:29
 citēt
nepautisim! :grimace:
Publicēts: 26.05.11 10:30
 citēt
JAu nopaudaam.. ;)
Publicēts: 26.05.11 10:32
 citēt
un par ko būs kursa darbs??? :amazing:
Publicēts: 26.05.11 10:34
 citēt
Man tos laikrakstus nenes,tik svaigus.:face-wink:
Publicēts: 26.05.11 10:34
 citēt
anketas sākumā ir uzrakstīts. par Ēģiptes nemieru atainojumu fotogrāfijās nacionālajos Latvijas laikrakstos un sabiedrības viedoklis par šīm fotogrāfijām. :face-smile:
Publicēts: 26.05.11 10:39
 citēt
bet kam interesē fotogrāfijas??? :amazing: galvenais jau ir raksts, nevis foto, vajaga analītiskus rakstu, bet tās fotogrāfijas ir pofig visiem. Tās nav galvenais un nekad nebūs galvenais.
Un par šādu tēmu rakstīt kursa darbu......... vai tiešām nav citas prātīgākas tēmas??? :amazing:
Publicēts: 26.05.11 10:53
 citēt
nu, mani, piemēram, interesē! paldies par viedokli, taču man temats šķiet gana prātīgs, ja jau reiz par to rakstu.
Publicēts: 26.05.11 10:55
 citēt
labi un kādi būs secinājumi??? Brauksi fotogrāfu vietā uz karstajiem pasaules punktiem???
Publicēts: 26.05.11 11:00 labots
 citēt
Oliss:bet kam interesē fotogrāfijas??? :amazing: galvenais jau ir raksts, nevis foto, vajaga analītiskus rakstu, bet tās fotogrāfijas ir pofig visiem. Tās nav galvenais un nekad nebūs galvenais.
Un par šādu tēmu rakstīt kursa darbu......... vai tiešām nav citas prātīgākas tēmas??? :amazing:

Daļēji var piekrist, foto avīzē pie raksta ir kā sāls zupai. (imho) No vienas puses, ja zupa ūdeņaina, tad sāls neglābs, no otras puses garšai nepieciešama arī ļoti labai zupai.

Vai ir vērts raxtīt kursa darbu par sāls ietekmi uz zupu??? varbūt arī ir. :D
Publicēts: 26.05.11 11:10 labots
 citēt
gincis:Sveiki, fotogudrinieki!

Zinu, ka šajā saulainajā dienā Jums gribas izdarīt ko labu. Darbiņš nav grūts, un aizņems tikai 5 minūtes no Jūsu dārgā laika, un tas ļoti palīdzēs man kursa darba rakstīšanā. Tāpēc, lūdzu-

www.jotform.com...?

sekojiet linkam un aizpildiet anketu par Ēģiptes nemieru atainojumu fotogrāfijās Latvijas laikrakstos!
Liels paldies jau iepriekš! :face-wink:

Neko labu darīt viss negribēju !
Pievienotās bildes bija nekvalitatīvas, tikai nevarēja saprast - orģinālā tādas, vai nejēdzīgi elektronizētas kursa darba vajadzībām.
Mani nedaudz kaitināja manuprāt muļķīgie formulējumi jautājumos.
Publicēts: 26.05.11 11:16
 citēt
Labi ,jau labi savilku krustiņus,bet priekš kursīša liekas par plānu!:grimace:
Publicēts: 26.05.11 11:26 labots
 citēt
NETICESI noteikti bet es kādus gadus nesmu roka turējis NEVIENU no Latvijas nacionalajiem laikrakstiem , kaut esmu visai ciesji saistits ar mediju vidi , I-net laimeta tas kautka maz aktali :D:D
Publicēts: 26.05.11 11:29 labots
 citēt
Normālas presbildes kuras ir paņemtas no kāda video, jo par screenshotu, nav jamaxā, savā laikā sadarbojos ar dažiem laikraxtiem pie maketēšanas gadus 10 atpakaļ, tad tik tiko krāsainās bildes parādijās, un tā ari tika darīts. jo kam kāda starpība kas tajā bildē, tur vis ir raxtā galvenais pasniegts.

No tiem laikiem avizes vispār neesmu lasijis un redzu tikai kioskos.
Publicēts: 26.05.11 11:34
 citēt
Pēdējā laikā presē pietiek izlasīt tikai virsraksus...raksta sūdīgi. Vienīgais ko ar patiesu interesi var lasīt - Liepājas komunistā bēru sludinājumi, līdzjūtības un "pa drāti vēstī lasītājs":D
Publicēts: 26.05.11 11:50
 citēt
Lai veicas!
Publicēts: 26.05.11 12:22
 citēt
Saklimpāju, kā nu spēju. Loģiskas pretrunas jautājumos/atbildēs, jau sākot ar pašu pirmo, uz ko atbildot negatīvi, zūd jēga pārējiem. Interesanti, kurās skolās tagad tādus ieskaita par kursa darbiem? (Saprotu, ka semestra gals nāk ar joni, pac nebiju labāks)
Publicēts: 26.05.11 12:54
 citēt
Interneta ziņu portālos bildēm ,manuprāt,ir cita loma un vieta.Avīzi rokā neesmu turējis pēdējos gados,tāpēc arī spriest nevaru.:face-sad:Fotožurnālistikas zelta laikmets bija Atmodas gados.Pēc tam arvien švakāk un švakāk.Visi izdevumi palēnām nonāca kādās rokās un kļuva par tās vai citas politiskās nostājas paudējiem,tātad zaudēja jebkuru neatkarību,objektivitāti un savas iztapības dēļ kļuva vienkārši neinteresanti.Otra lieta -nauda.Pašizmaksa,štati,izdevumu optimizācija utml.Vienīgais ko redzu ir Sporta Avīze-tur ar bildēm nav tik traki.Un abas Jūrmalas vietējās lapeles,kur truba ir pilnīga un absolūta!:face-crying:
Publicēts: 26.05.11 18:14
 citēt
Galvenais šeit ir palīdzēt kursa darba veidošanā.

Ar prieku aizpildīju anketu. :face-smile:
Publicēts: 26.05.11 18:53
 citēt
Lunis:NETICESI noteikti bet es kādus gadus nesmu roka turējis NEVIENU no Latvijas nacionalajiem laikrakstiem

Ticu Luni :D ticu :D tas jau pa gabalu lasāms :D
Publicēts: 27.05.11 11:49
 citēt
Oliss:
Lunis:NETICESI noteikti bet es kādus gadus nesmu roka turējis NEVIENU no Latvijas nacionalajiem laikrakstiem

Ticu Luni :D ticu :D tas jau pa gabalu lasāms :D

Man kādreiz kantorī bija savdabīga tradīcija ieviesusies , visi tie citu izdevumu "Haltūristi" kas pie manis taka saņema piķīti par saviem "Kreisajiem" darbiņiem bij pasākuši spraust birojā pie sienas AVIZI + ORĢINĀLU tā lai koleģi neņirdz un stipri nesit , tur bij BURVĪGI redzams ko no TEICAMA MATERIĀLA bildes uztaisa REDAKCIJA vizuāli idioti , izvēlās 90% gadijumu pašu sūdīgāko māslu visā sērijā un ja iedod VIENU tad to apmet spogulī un apgriež "Pēc vietas slejā" kādi tur vēl komentāri NOŽĒLOJAMI visās izpausmēs.
Publicēts: 27.05.11 12:07
 citēt
Luni - tu avīzēs žurnālos tikai bildes skaties????? :amazing: un lasi tikai anekdotes???? :amazing:
Publicēts: 27.05.11 13:35
 citēt
Oliss:Luni - tu avīzēs žurnālos tikai bildes skaties????? :amazing: un lasi tikai anekdotes???? :amazing:

Ja godīgi, tad nav gluži tie mūsu laikraksteļi baigā līmenī ar tiem rakstiem. Nesaprotu, kā viņi cer izdzīvot laikā, kad daudz kvalitatīvākus rakstus es varu izlasīt nozares ekspertu blogos. Un pie tam par brīvu. Nesen tiku pie NY Times pilnā izdevuma, kā diena pret nakti salīdzinājumā ar to, kas darās šeit. Par diviem dolāriem es dabūju Pilnā izmēra avīzi ar četriem pielikumiem. Rakstu kvalitāte aptuveni Rīgas Laika līmenī, kaut arī par ne tik high brow tēmām.

Ak, jā- un sabiedriskajā 90% cilvēku lasa kaut ko, nevis klausās mobilā melodijas vai truli blenž uz saviem ceļgaliem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):