Vakar pie bulgāriem, atsaucoties uz šo spama vēstuli, kādu bildīti iemetu joka pēc šiem ar... skatos šodien jau ФД un ФМ uzlēcis... i Alloxu manīju tur...
Eltons, mhm mhm ... man arii muuzhdien taa tie konjaki izgaro .... bowen vai frapin ..... kaa attaisi - taa taadaa tempaa tas notiek .... speej tik nokjert ;_))))
Nu, bulgāri taču photolight.info... a šodien tie balkānieši atraksta, lai kaut kādā viņu reģionālajā konkursā piedalos, bet pa naudu, ir kāds arī uzķēries uz ko tādu? Life Balance saucas (no artbalance.org)
ELtons, ja par naudu - tad labaak FIPA konkursos!!! ..... a taadu lapu nezinajau - photolight ;-) kad paarvareeshu slinkumu - ieliidiishu paluureet ....
dansiga:ELtons, ja par naudu - tad labaak FIPA konkursos!!! ..... a taadu lapu nezinajau - photolight ;-) kad paarvareeshu slinkumu - ieliidiishu paluureet ....
Alloxa, Reno, Haidux un Kārlis K. tur jau sen sēž. Bet bildes labas, salīdzinoši šiem tomēr. Valoda tik jocīga un lapas darbība ne sevišķi tā.
dolldia:Kas tie par ielūgumiem...? uz kurieni? kko esmu palaidusi garām...
Nu kā, rīt tak Dobelē ceriņu balle, uz kuru man draudzene bija iedevusi ielūgumus. Tā kā pati rīt netieku, atdevu Riebigai, jo viņa tāpat uz Dobeli taisījās braukt
Eltons , es no krievu saitiem esmu photowave, 35photo un photodom ..... (kad parvaru slinkumu, bet - beizhaak nekaa sheit ... ) Lai veel vairākus apmeklēt ....... nu nez - kad būšu atkla bezdarbniece 0 varb;ut tad ;_)))
A no tās ceriņu balles svētdien nekas nebūs palicis?Mēs ar veču taisāmies tā kā svētdien aizlaist.Sestdien nav pa sitienam.Faktiski jau man tie ceriņi pie kājas,bet ilggadīgā sekspartnere ir baigā dārzniece un par varītēm grib redzēt meistaru sniegumu.Nu un es tā...par taksistu un bildētāju.Takš jau labāk kā mājās sēdēt.