Viesu nams Maurini. Allazu pagasts, 7 km no Siguldas. Nezinu gan ko tu domaji ar modernu. Vienigais nezinu vai 1. augusts ir brivs. Visdrizak jau ka aiznemts, bet vari pameginat.
Lunis:Nu vecīt tavs jaunais pāris ir ne pa jokam TUKSTOŠIEM variantu , galvenais CIK vinji var atļauties un KAD ar to ar jāsāk
nav nemaz tik daudz to viesunamu vidzemē.
Senders:Viesu nams Maurini. Allazu pagasts, 7 km no Siguldas. Nezinu gan ko tu domaji ar modernu. Vienigais nezinu vai 1. augusts ir brivs. Visdrizak jau ka aiznemts, bet vari pameginat.
Paldies sitais ir atlikts kā variants.
andre:nu gan attapushies. visi forshie viesu nami buus jau aiznemti.
Atapusies vai neatapusies, bet nams ir vajadzīgs, tāpēc arī jautāju šeit!
omulis: Tātad interesē viesu nams kāzām. Jaunajam pārim gribas-
*kkas moderns
šo laikam neviens no ieteicējiem nav pamanījis
šis punkts jāizmet un tad parādās varianti
Viesu nams *Rakari* - ir modernas reklāmas ceļmalā un velēnu jumti mājelēm - pārējais kā visur pie beidzamajiem pāķiem - guļbūves, falši mūri, dārza rūķi un vēl neskaitāmas banalitātes
Nu labi , man šite karlamuiza.lv tīri labi patīk , esmu kādas 3x bijis ar kāzām , ar Jenķiem , Itāļiem un Fraņčiem visi palika apmierināti , neliels tiešām līdz 30 feisiem.
Vidzeme ir pilna ar viesu namiem, ieej iekš lauku ceļotājs.lv un apskati un tad caur googli atrodi kontaktus zvani. Sākot no Zvejniekciema līdz Ainažiem jūras krasts ir nosēts ar viesu namiem, kādos pārdesmit esu bijis
Oliss:Vidzeme ir pilna ar viesu namiem, ieej iekš lauku ceļotājs.lv un apskati un tad caur googli atrodi kontaktus zvani. Sākot no Zvejniekciema līdz Ainažiem jūras krasts ir nosēts ar viesu namiem, kādos pārdesmit esu bijis
Precīzi , kādreiz tasīju LC visu katalogu , toreiz bija vairāki desmiti , šobrīd ir vairāki simti pilnīgi noteikti.
imgfoto:Vajag Bērziņu Andrim uzzvanīt, pa TV3 izskatījās gana moderni...pat bugelis bija... Moš attaisa tādam pasākumam kā kāzas!
Viņš tads nav vienigais , man tepat netālu upes krtastā ar viens tāds deputātiņš uzbliez sev villu kā "Viesu namu" kurš vajadzīgos projekta norises gadus vienmēr bija "Aizņemts" bat kad termiņš bij cauri tad momentā pazuda no aprites