Voldemorts:Pēterburgieši. Tad - braucu viesos -Jawa. Ļigovkas prospekts...Istabiņas - nu,zini.. Pie sienas bilde/eļļa. Onka - stūrmanis.. Ar Pēteri, nu kurš PIRMAIS.. Zviedrus palīdzējis sakaut...Vakaiņas. Asēdina mani pie Dāmas tā ~ pie septiņdesmit. Grafiene. Peterburgas aristokratija...To uzbildet nespeju...nepratu...
Oi, Skaists sižets! Tagad pēc atmiņas taču var uztaisīt šo stāstu. Studija, modeļi, kas pietrūkst, to var piekombinēt bez problēmām.... un atgriezties jaunībā.... Es, kā piemēram jau esmu sācis gatavot savas jaunības Krievijas perioda atmiņu kombinācijas... man tās saistīsies ar ziemeļblāzmām un sniegputeņiem.
Man toties Krievija .. Ļeņingrada saistās ar 78.tā gada janvāri ..... mēs 2 dulllie ( tas otrs pēc tam kļuva mans vīrs ;-))) ... ) nopērkam vilciena biļeetes Rīga - Ļeņingrada un braucam ..... viesnīcas tajā laikā VISAS bija pilnas .. cik nu to viesnīcu bija.... Aizbraucam ...... staigājam pa Ļeņingradu .. nāk vakars ...... ejam uz "alja Skapis" bāru .... sēžam, malkojam kaut ko , pīpējam melno ELitu ..... piesēžas pāris viertējie un jautā - Jūs no Rīgas, ja pīpējat melno ELitu!?!?! (paskairodjums jaunjiešiem ... CCCp laikos malne Alita bija ekskluzīvas cigaretes un nopērkamas ar lielām grūtībām) .... IJ vakars SĀKĀS ;-)))) viss notikās sarunas, dzērieni uttt .... un beigās mūs viens vietējais savāca un izmitināja pie sevis - uzklāja fantiskus stērķelētus palagus uttt ..... un teica tā: no rīt man jāskrien uz darbu, bet jūs, kad pamodīsities, tqad ejot projām - aizcērtiet druvis uz šleperi ..... Šāda uzticiība bija bārā satiktiem svešiniekiem no LV ;-)
dansiga:Man toties Krievija .. Ļeņingrada saistās ar 78.tā gada janvāri ..... mēs 2 dulllie ( tas otrs pēc tam kļuva mans vīrs ;-))) ... ) nopērkam vilciena biļeetes Rīga - Ļeņingrada un braucam ..... viesnīcas tajā laikā VISAS bija pilnas .. cik nu to viesnīcu bija.... Aizbraucam ...... staigājam pa Ļeņingradu .. nāk vakars ...... ejam uz "alja Skapis" bāru .... sēžam, malkojam kaut ko , pīpējam melno ELitu ..... piesēžas pāris viertējie un jautā - Jūs no Rīgas, ja pīpējat melno ELitu!?!?! (paskairodjums jaunjiešiem ... CCCp laikos malne Alita bija ekskluzīvas cigaretes un nopērkamas ar lielām grūtībām) .... IJ vakars SĀKĀS ;-)))) viss notikās sarunas, dzērieni uttt .... un beigās mūs viens vietējais savāca un izmitināja pie sevis - uzklāja fantiskus stērķelētus palagus uttt ..... un teica tā: no rīt man jāskrien uz darbu, bet jūs, kad pamodīsities, tqad ejot projām - aizcērtiet druvis uz šleperi ..... Šāda uzticiība bija bārā satiktiem svešiniekiem no LV ;-)
!00% ! Vēl tarkāk Vidusāzijas motobraucienos..Kā brāļus...
f-foto:Vakar lasīju kādu grāmatu par zvejniekiem. Tur ievērojams viduslaiku hronists Brēmenes Ādams citēts, stipri nodevis pa baltiešiem: ka sievietes mežonīgas, ievilinot (lai pārotos) garāmbraucošus tirgoņus, ja dzimstot zēni, esot pēc skata sumpurņi, ja meitenes - daiļas.
Te tādi kā Eltons ar mutīti bieži karo pret visiem, kas atšķiras, bet interesanti, kā būtu ... ja mēs būtu mainītās lomās. Taisnie, strādīgie,labie latvieši skatītos pāri robežai uz krieviņiem, kas pie Baltijas jūras dzintaru dūres lielumā pēc vētrām lasa...
Pamodelēsim...
Nu ja modelē situāciju, tad visi kriviči, dregoviči, vjatiči un citi -iči balti vien ir bijusi. un visas MaskAVAs, PleskaAVAs, PietālAVAs, BraslAVAs, DaugAVAs ir vieni vienīgi baltu vietvārdi.