Sveiciens visiem ar pirmo vasaras dienu Normāls sutonis manā galā jau novēroju 31.5 C grādus (Madona) tātad par cik foršais laiks sācies gribās nedaudz paceļot pa Latviju! tāpēc lūdzu nosauciet Latvijā kādas skaistas vietas kuras būtu vērts aplūkot caur objektīvu Lai jums visiem labs iedegums
šogad ar to apceļošanu ir tā kā ir... odu nejēgā daudz Mans ieteikums - atrast topogrāfiskajās kartēs smuku vietu/mežu utt, ņemt velo un mīt... Būsi pārsteigts, cik daudz skaistu vietu ir pavisam netālu...
versatile:šogad ar to apceļošanu ir tā kā ir... odu nejēgā daudz Mans ieteikums - atrast topogrāfiskajās kartēs smuku vietu/mežu utt, ņemt velo un mīt... Būsi pārsteigts, cik daudz skaistu vietu ir pavisam netālu...
Tadēļ jau esmu iegādājies odu pūšamo Ir tā ka apkārtnē jau esmu atbildējies un ir problēma ar velo
chiekurs:mani vakar sakoda caur diviem pretodu līdzekļiem. Nokasījos riktīgi!
Nuuuu , pie tevis jau ir kur kost , pat man būtu kur snuķi iecirst Bet istenībā jā tasnība esam jau izlietojuši bildēšanās tādu daudzumu pret odu līdzekļu kādu parasti līdz Jāņiem vai Jūlija sākumam izlietojam.
Nuuuu , pie tevis jau ir kur kost , pat man būtu kur snuķi iecirst Bet istenībā jā tasnība esam jau izlietojuši bildēšanās tādu daudzumu pret odu līdzekļu kādu parasti līdz Jāņiem vai Jūlija sākumam izlietojam.
Ķemeri, Rauna, Engure, Saldus, Koknese... ir nenormāli daudz skaustu vietu, braucot uz vienu vientu, skatos, ka braucu garām vēl skaistākai vietai... Ja vari, tad palūri grāmatā ''Latvijas ceļvedis''
Pie odiem ir jāpierod - t.i. jāļauj sevi sakost un tad jau pēc kāda laika organismam jau būs vienalga. Ne jutīs, ka kož, ne pēc tam būs jākasās. Tiesa, rīt braukšu mežā un laikam tomēr pret-odu baloniņu paķeršu līdzi
Bet tā, uzstādītais jautājums manuprāt visai muļķīgs. Pirmkārt neticu, ka Madonas pusē esi visu apskatījis - es pat savā apkārtnē, kuru (kā man pašam šķiet) it kā labi pazīstu, ik pa laikam atrodu jaunus un interesantus nostūrīšus kādos neesmu vēl bijis. Otrkārt, atbilde uz jautājumu ir dikti subjektīva. Piemēram, manas 'fotogēniskās' vietas vairākums cilvēku uzskata par sapuvušiem mežiem, kurus vajadzētu no zemes virsas nafig iznīcināt Līdz ar to, saklausīsies ko citi Tev saka, aizbrauksi un varbūt būsi vīlies, jo tur nebūs tas, kas varbūt tieši Tevi interesē. Treškārt, vajag tik papētīt karti un lekt mašīnā/uz velo/sab. transportā/uz zirga/utt. un laist kur acis rāda, tā teikt. Galu galā par populārākajām vietām var visās malās info atrast - bet tās mazāk zināmās vietas jau pašam interesanti atklāt.
Ja gadās ietrāpīt kurzemes pusē, tad ir vērts aizbraukt līdz pūsēnu kalnam... itkā jau 100x atskatīts, bet vakar staigājot un barojot odus pavēroju ar tādu māksliniecisku pieskaņu to visu... un pēc tam visu vakaru nīdēju, ka vēl kameru neesmu nopircis
... Kā Jums visiem labi neiet! Meduslācim Anglijā naff neviena kodēja,pat ne viena vienīga odiņa ne rītā ,ne pusdienā ,ne vakarā.. ..Lunīī..Tu atkal ķepaini biedē,lai šamais nebrauktu uz Latviju.. Tā jau bij pirms mēneša,komentāros pie sava reporta teici,ka LV nekā bildējama naff..Lācis aizbrauc un bildē uz nebēdu. Un tagad ..tagad atkal - odi monstri bezmaz vai..Saki,ka Jāņos naff ko braukt odus barot...
CerambyX:Pie odiem ir jāpierod - t.i. jāļauj sevi sakost un tad jau pēc kāda laika organismam jau būs vienalga. Ne jutīs, ka kož, ne pēc tam būs jākasās. Tiesa, rīt braukšu mežā un laikam tomēr pret-odu baloniņu paķeršu līdzi
Bet tā, uzstādītais jautājums manuprāt visai muļķīgs. Pirmkārt neticu, ka Madonas pusē esi visu apskatījis - es pat savā apkārtnē, kuru (kā man pašam šķiet) it kā labi pazīstu, ik pa laikam atrodu jaunus un interesantus nostūrīšus kādos neesmu vēl bijis. Otrkārt, atbilde uz jautājumu ir dikti subjektīva. Piemēram, manas 'fotogēniskās' vietas vairākums cilvēku uzskata par sapuvušiem mežiem, kurus vajadzētu no zemes virsas nafig iznīcināt Līdz ar to, saklausīsies ko citi Tev saka, aizbrauksi un varbūt būsi vīlies, jo tur nebūs tas, kas varbūt tieši Tevi interesē. Treškārt, vajag tik papētīt karti un lekt mašīnā/uz velo/sab. transportā/uz zirga/utt. un laist kur acis rāda, tā teikt. Galu galā par populārākajām vietām var visās malās info atrast - bet tās mazāk zināmās vietas jau pašam interesanti atklāt.
Neapgalvoku ka buutu visu safotografēsjis jo tiešām apzinos ka tas tā nav. Taču nav tā ka man aptrucies ko fotografēt bet gat lieta taja ka vēlos pie reizes arī paceļot atpūsties un pamielo acis ar ksaistiem dabasskatiem Paldies
werwolf:Sveiciens visiem ar pirmo vasaras dienu Normāls sutonis manā galā jau novēroju 31.5 C grādus (Madona) tātad par cik foršais laiks sācies gribās nedaudz paceļot pa Latviju! tāpēc lūdzu nosauciet Latvijā kādas skaistas vietas kuras būtu vērts aplūkot caur objektīvu Lai jums visiem labs iedegums
aaa kautko konkretu ieteikt ir gruuti, bet manupraat diezgan forshi ir vnk nospraust karte vnk marshrutu starp kautkadam vietam un tad vnk ar auto braukt pa visadiem mazajiem celinjiem utt un skatit kas tur interesants ir. protams pirmstam var neta pameklet par attiecigo rajonu vai nav kadi interesanti objekti.
Pret odiem vajag B vitamīnus sarīties. Tipa Neirorubīns, Neiromultivit. Tikai nevajag visu paciņu uz reiz izrīt Vaig palasīt instrukciju. Efekts pēc dažām dienām
CerambyX: Otrkārt, atbilde uz jautājumu ir dikti subjektīva. Piemēram, manas 'fotogēniskās' vietas vairākums cilvēku uzskata par sapuvušiem mežiem, kurus vajadzētu no zemes virsas nafig iznīcināt Līdz ar to, saklausīsies ko citi Tev saka, aizbrauksi un varbūt būsi vīlies, jo tur nebūs tas, kas varbūt tieši Tevi interesē. Treškārt, vajag tik papētīt karti un lekt mašīnā/uz velo/sab. transportā/uz zirga/utt. un laist kur acis rāda, tā teikt. Galu galā par populārākajām vietām var visās malās info atrast - bet tās mazāk zināmās vietas jau pašam interesanti atklāt.
Neapgalvoku ka buutu visu safotografēsjis jo tiešām apzinos ka tas tā nav. Taču nav tā ka man aptrucies ko fotografēt bet gat lieta taja ka vēlos pie reizes arī paceļot atpūsties un pamielo acis ar ksaistiem dabasskatiem Paldies
Gribi būt kā siltumnīcas augs? Fočēt to, ko citi saka par skaistu esam un fočēt tur, kur citi liek? Ieklausies CerambyX. Labs padoms! Un pietiek muldēt - ej atklāj savas vietas!