forum.gif
Kāda atšķirība?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kāda atšķirība?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.06.11 22:58
 citēt
Ar ko atšķirās Canon EOS 550D (Kiss X4) + 18-55 mm IS Kit no Canon EOS 550D + 18-55mm IS KIT
Mani mulsina tieši (Kiss X4) (ko tas vispār dod) un kas tas par zvēru un ko viņš ziemā ēd?
Lūdzu palīdziet, jo došos pirkt kameru jau sestdien.

P.S. Šajās lietās esmu galīgi zaļš gurķis. Paskaidrot lūdzu mirstīgā valodā. :face-grin:
Paldies. :face-smile:
Publicēts: 02.06.11 23:02
 citēt
Mums 550D, jeņķiem kissX4. Viena un tā pati kamera.
Publicēts: 02.06.11 23:03
 citēt
tas pats, tik zem diviem nosaukumiem - tas kiss bija vainu amurikai vai japānai un normālais nosaukums parastajiem mirstīgajiem!
Publicēts: 02.06.11 23:07
 citēt
nu kiss act.lv maksā 460ls, bet parastais 550D 470ls
kāda tad īsti ir šķirba starp viņiem es nez.. :face-grin:
Publicēts: 02.06.11 23:56
 citēt
lādētājs var nākt neriktīgais
Publicēts: 03.06.11 09:59 labots
 citēt
Mazaachiepa:nu kiss act.lv maksā 460ls, bet parastais 550D 470ls
act.lv starp citu normāls kantoris izrādījās, pāris dienas atpakaļ pirku objektīvu. Kas svarīgi, 24 mēn. LV garantija.
Publicēts: 03.06.11 10:17
 citēt
vinieks:
Mazaachiepa:nu kiss act.lv maksā 460ls, bet parastais 550D 470ls
act.lv starp citu normāls kantoris izrādījās, pāris dienas atpakaļ pirku objektīvu. Kas svarīgi, 24 mēn. LV garantija.

Mazāk kā 2 gadi garantija nevar būt nevienai precei - tāds ir likums. Ja pārdevējs kaut ko plātās par mazāku, jāpiesauc svētais PTAC :)
Publicēts: 03.06.11 10:30
 citēt
briedis:
vinieks:ct.lv starp citu normāls kantoris izrādījās, pāris dienas atpakaļ pirku objektīvu. Kas svarīgi, 24 mēn. LV garantija.

Mazāk kā 2 gadi garantija nevar būt nevienai precei - tāds ir likums. Ja pārdevējs kaut ko plātās par mazāku, jāpiesauc svētais PTAC :)

Mazāk par divi gadi nevar būt precei, ko pērk FIZISKA PERSONA, uz juridiskajiem tas neattiecas, juridisko apliecina arī čekā ierakstīti rekvizīti. Arī PTAC auklē tikai fiziskos...:face-grin:
Publicēts: 03.06.11 10:55
 citēt
briedis:
vinieks:ct.lv starp citu normāls kantoris izrādījās, pāris dienas atpakaļ pirku objektīvu. Kas svarīgi, 24 mēn. LV garantija.

es te vienā jau ex i-bodē pirku monitoru un šie man piespēle LT garantiju :anger:
Tā kā, visādi brīnumi notiek.
Publicēts: 03.06.11 17:30 labots
 citēt
Elmarss:Mums 550D, jeņķiem kissX4. Viena un tā pati kamera.

Nu tā gan ne.... eiropā ir 550D, tas pats foto japānā saucas KISS X4 bet amerikā Rebel T2i... principā atšķirības nekādas... ja neskaita garantiju... Canon centrs uzturēs tikai eiropas 550D... teorētiski veikals uzturēs arī japānas/amerikas versijām, tikai nav skaidrs jautājums cik ātri un kvalitatīvi tas tiks veikts... ja vispār tiks veikts :)...
Pašam kāreiz ir KISS X4 un nesūdzos... esmu spaidījis arī 550D - starpības nekādas... tāpēc man izvēle krita par labu cenai :)...
Publicēts: 04.06.11 00:20
 citēt
Elmarss:Mums 550D, jeņķiem kissX4. Viena un tā pati kamera.

Dažām mašīnām jau arī treidmarks ir cits, bet par to garantiju.. nu es apšaubu vai tur ir kāda starpība, viss kas izdarīts ir uzkleksēts sarkans X burts cīpara vietā. Jādomā gan kāpēc dažādiem pasaules tirgiem ir sajauktas atiecīgās preces..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):