forum.gif
ziepīc
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / ziepīc
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.06.11 23:12 labots
 citēt
lieta sekojoša - mutere dīc, ka gribot fotoaparātiņu - nu tā kā šai tuvojas dzimene, domāju uzdāvināt!

# budžets būtu kādi 150-160 laši (zinu, zinu - esmu skops :D)
# bildēts tiks tikai auto režīmā (nu vismaz man muterei nav izdevies iemācīt citā darboties :D)
# vajag kabatas formāta, bet lai ieslēgšanas poga un slēdzis nav dramatiski mazi (pirksteļi bik neveikli :D)
# moš arī RAW iespējams, lai būtu par kapeiku labāka iespēja man šai kautko pavilkt laukā ja nu vajadzība!
# markai nava nozīmes, ka tik ciešams, dizainam arī nava būtiska nozīme!

attiecīgi, ko tauta varētu ieteikt? un ja kādam ir kas sakarīgs lietots tad labā stāvoklī esošu varētu arī apsvērt!

jau iepriekš pateicos par atsaucību!
Publicēts: 03.06.11 07:58
 citēt
MAn mutere bildē ar pa 15Ls nopirktu Nikon L5 ziepi un nesūdzas. Tā ka domāju, ka vairāk par 100 vari netērēties ;)
Publicēts: 03.06.11 08:03 labots
 citēt
RAWa tais ziepjos nav un nevajag... Vienīgais kritērijs izvēlē pogu izmērs/korpusa krāsa, forma. Par lietotu.... esmu vecmodīgs, dāvinu tikai jaunu mantu... Pieļauju, ka pirms gadiem muterīte Tevi ar neģērba no miskastes izvilktos pamperos... :face-smile:
Publicēts: 03.06.11 10:05
 citēt
Paskaties kādu no Canon Ixus modeļiem, cena apmēram no 100-200 atkarīgs kāds modelis un cik svaigs. Zinu vairākus, kam ir un neviens nesūdzas. Raw gan nav.
Publicēts: 03.06.11 10:38
 citēt
nu nava jau no miskastes jāvelk ārā - vienkārši domāju, ka ja ir iespēja dabūt labā stāvoklī esošu, kvalitatīvāku, bet mazlietotu mantu, tad nafig pirkt jaunu, bet sūdīgāku...:face-smile:
Publicēts: 03.06.11 12:06
 citēt
laaaciss:nu nava jau no miskastes jāvelk ārā - vienkārši domāju, ka ja ir iespēja dabūt labā stāvoklī esošu, kvalitatīvāku, bet mazlietotu mantu, tad nafig pirkt jaunu, bet sūdīgāku...:face-smile:

Bet par savu budžetu vari nopirkt jaunu un labu ziepīti, kam Tev lietots un vēl dāvināšanai. I garantija būs un mammai būs gana labs.
Publicēts: 03.06.11 12:12 labots
 citēt
man ir šitais. fočē ne sliktāk kā spogulene :face-grin:

un šitais arī man ir un ir sasodīti labs
Publicēts: 03.06.11 12:36
 citēt
diemžēl tas ixuss iet ārpus mana bjudžeta (salīdzini.lv izmeta letāko Ls 190)
Publicēts: 03.06.11 12:42
 citēt
re kur variants www.bhphotovideo.com... :big_smile:
Publicēts: 03.06.11 12:42
 citēt
nu tad ņem šito ixus, cena ok + viņš ir labs!

www.salidzini.lv...
Publicēts: 03.06.11 13:43
 citēt
130 Ixus arī iekļaujas. Viņiem tak daudz variantu, paskaties canon lapā. Nav jau jaunākais modelis vajadzīgs, kas arī būs pārbāzts ar nevajadzīgām funkcijām priekš mammas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):