forum.gif
Speedlite 580EX II
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Speedlite 580EX II
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.07 22:13
 citēt
mhmm. kurš no jums visiem gaida jauno Speedlite 580EX II latvijā ? kāds arī iegādāsies ? ir vērts ? man doma pirkt (canon 10d). ko juus teiktu ?
Publicēts: 07.04.07 22:22
 citēt
Tev noteikti nevajag...
Publicēts: 07.04.07 22:32
 citēt
Tev noteikti nevajag...

tdg man ir 550ex , bet pa 180ls es vinu nepirksu.. labaak tad jau par 265 5580ex iegadaties..

kaadeel ?
Publicēts: 07.04.07 22:37
 citēt
Tāpēc, ka tev uz (pus) ģīmja rakstīts, ka tev īsti nevajag 580 II zipeni... Tieši tā pat, kā manai sievai nevajag Ferrari (kruta jau ir, bet tolks)...
Publicēts: 07.04.07 22:42
 citēt
Tāpēc, ka tev uz (pus) ģīmja rakstīts, ka tev īsti nevajag 580 II zipeni... Tieši tā pat, kā manai sievai nevajag Ferrari (kruta jau ir, bet tolks)...

mhm, ko tu teiktu par 580ex vienkaarii ?

aa, varbuut man taa zipene peec tam noderees?
Publicēts: 07.04.07 22:43
 citēt
vajag vinam!! bildes tadas patumsas
Publicēts: 07.04.07 23:18
 citēt
un arii praats nav nekads gaishais! :) Lazdoni tautaa ir taada paruna: Jo dargaaks jo labaaks! ;) Manuprat tev visatbilstoshaak un noderiigaak sajaa gadijuma! :)
Publicēts: 07.04.07 23:39
 citēt
Lai jau pērk. Būs par vienu lietotas tehnikas vienību vairāk...:)
Uz tādām lietām grūti atrunāt... :)
Publicēts: 08.04.07 00:45
 citēt
jā tev noteikti to vajag.

atsauc man atmiņā, to ka muteres draugs vislaik stāsta ka viņš kad strādājis info , tad kad peidžeri nāca pasaulē.
Ienācis pie viņa jaunais krievs , saka "dajte mņe 3takije štuki , peidžeri". nu nopārdod šim ar. tik pēctam seko jautājms " a čo s ņimi možna ģelat?"

kad tiksi pie savas zibenes , noteikti neaizmirsti forumā iepostēt jautājumus ko un kā ar viņu var darīt

p.s. 430ex 4 life :twisted:
Publicēts: 08.04.07 01:08
 citēt
oki,doki :) paldies :))
Publicēts: 08.04.07 12:27
 citēt
430ex var arii normaalu aktu zaali izgaismot taa ka maz neliekaas..

viss tas gaishums un asums tieshaam pateicoties 430ex!

http://foto.inbox.lv/arvisvanags/Ugale/IMG-9164.jpg

paldies :)
Publicēts: 08.04.07 15:06
 citēt
Bet ja nopietni, tad tiešām vajag padomāt par naudas starpību starp 430 un 580, un iespējām, ko sniedz šī starpība... un kaut kā man liekas, ka nebūs tev tā 580 vajadzīga... nu nemaz...
Publicēts: 08.04.07 18:27
 citēt
+Senders

Un turpinot Sendera teikto.. taapat lielaakaa dalja zibeni izmanto auto rezjiimaa, taa ka starpiibu Tu nepamaniisi!

oki, doki :) paldies jums par konsultāciju .. Viela pārdomām :)
Publicēts: 09.04.07 15:05
 citēt
Tak ja vajag arii kursus pie manis var njemt! :D

kursus ? really ?
Publicēts: 09.04.07 16:58
 citēt
nu pie manis arii var! ;) 5Ls stundaa buus ok! :) leeta manupraat veel.. kapec pie manis? salidzini manas un arvja galerijas! :) gan jau ka zinaasi par ko izskirties! :D :D :D
Publicēts: 09.04.07 22:35
 citēt
430ex var arii normaalu aktu zaali izgaismot taa ka maz neliekaas..

viss tas gaishums un asums tieshaam pateicoties 430ex!

http://foto.inbox.lv/arvisvanags/Ugale/IMG-9164.jpg

gaishums varbut bet asums ir kaut kur pasha bildes lejaa - uz aKtu zAlez gridas :)
Publicēts: 13.04.07 13:29
 citēt
mhmm. kurš no jums visiem gaida jauno Speedlite 580EX II latvijā ? kāds arī iegādāsies ? ir vērts ? man doma pirkt (canon 10d). ko juus teiktu ?

Ja tu domaa pirkt 10D tad sho zipeni tev noteikti nevajag, jo 10tais nemaaces izmantot lielaako dalju no fiichaam ko sniedz taa...
Publicēts: 13.04.07 14:15
 citēt

Ja tu domaa pirkt 10D tad sho zipeni tev noteikti nevajag, jo 10tais nemaaces izmantot lielaako dalju no fiichaam ko sniedz taa...

Tās gan ir muļķības. Varbūt nelielu daļu no iespējām nemācēs izmantot, kā piemēram ETTL-II, bet galvenās varēs izmantot bez problēmām. 580 ar to ir laba, ka gandrīz visu var regulēt no pašas zibspuldzes un nevajag uz aparāta mega iespējas.
Publicēts: 13.04.07 23:32
 citēt

laps vienmēr ir laps...vau, vau vienmēr riess...ja vien vari pavilkt savu sapni.
Publicēts: 16.04.07 22:48
 citēt

Tās gan ir muļķības. Varbūt nelielu daļu no iespējām nemācēs izmantot, kā piemēram ETTL-II, bet galvenās varēs izmantot bez problēmām. 580 ar to ir laba, ka gandrīz visu var regulēt no pašas zibspuldzes un nevajag uz aparāta mega iespējas.

550ex un sigmai 500super ar visu var reguleet no pashas zipenes, tikai maxaa jamaas 2x leetaak... Vienk. mana doma ir taada ja peerk lietotu aparaatu tad nav jeegas ieguldiit veel gandriiz tikpat zipenee... pie tam pat labaakaas fiichas aparaats nespees izmantot...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):