un arii praats nav nekads gaishais! Lazdoni tautaa ir taada paruna: Jo dargaaks jo labaaks! Manuprat tev visatbilstoshaak un noderiigaak sajaa gadijuma!
atsauc man atmiņā, to ka muteres draugs vislaik stāsta ka viņš kad strādājis info , tad kad peidžeri nāca pasaulē. Ienācis pie viņa jaunais krievs , saka "dajte mņe 3takije štuki , peidžeri". nu nopārdod šim ar. tik pēctam seko jautājms " a čo s ņimi možna ģelat?"
kad tiksi pie savas zibenes , noteikti neaizmirsti forumā iepostēt jautājumus ko un kā ar viņu var darīt
Bet ja nopietni, tad tiešām vajag padomāt par naudas starpību starp 430 un 580, un iespējām, ko sniedz šī starpība... un kaut kā man liekas, ka nebūs tev tā 580 vajadzīga... nu nemaz...
nu pie manis arii var! 5Ls stundaa buus ok! leeta manupraat veel.. kapec pie manis? salidzini manas un arvja galerijas! gan jau ka zinaasi par ko izskirties!
mhmm. kurš no jums visiem gaida jauno Speedlite 580EX II latvijā ? kāds arī iegādāsies ? ir vērts ? man doma pirkt (canon 10d). ko juus teiktu ?
Ja tu domaa pirkt 10D tad sho zipeni tev noteikti nevajag, jo 10tais nemaaces izmantot lielaako dalju no fiichaam ko sniedz taa...
Tās gan ir muļķības. Varbūt nelielu daļu no iespējām nemācēs izmantot, kā piemēram ETTL-II, bet galvenās varēs izmantot bez problēmām. 580 ar to ir laba, ka gandrīz visu var regulēt no pašas zibspuldzes un nevajag uz aparāta mega iespējas.
mhmm. kurš no jums visiem gaida jauno Speedlite 580EX II latvijā ? kāds arī iegādāsies ? ir vērts ? man doma pirkt (canon 10d). ko juus teiktu ?
Ja tu domaa pirkt 10D tad sho zipeni tev noteikti nevajag, jo 10tais nemaaces izmantot lielaako dalju no fiichaam ko sniedz taa...
Tās gan ir muļķības. Varbūt nelielu daļu no iespējām nemācēs izmantot, kā piemēram ETTL-II, bet galvenās varēs izmantot bez problēmām. 580 ar to ir laba, ka gandrīz visu var regulēt no pašas zibspuldzes un nevajag uz aparāta mega iespējas.
550ex un sigmai 500super ar visu var reguleet no pashas zipenes, tikai maxaa jamaas 2x leetaak... Vienk. mana doma ir taada ja peerk lietotu aparaatu tad nav jeegas ieguldiit veel gandriiz tikpat zipenee... pie tam pat labaakaas fiichas aparaats nespees izmantot...