forum.gif
Maiņas bterijas.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Maiņas bterijas.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.11 11:32
 citēt
Vajadzētu vēl vienu bteriju Nikon EN EL3e,D90 modelim.Noskatīju šādu - www.mobilezone.lv...
Vai varētu būt laba?Varbūt ir kādas labākas alternatīvas?Ja kādam ir ko piedāvāt,tad droši,labprāt izskatīšu variantus.
Paldies.
Publicēts: 04.06.11 11:47
 citēt
Vispār viņas visas no vienas razotnes nāk, ir izmantotas, priekš 5DMKII pati kamera uz šamajam batarejam lamajas bet tomer iet un orginalais ladeklis nelādē, jo letajas batarejas nav čips iek„s.
Publicēts: 04.06.11 12:26
 citēt
Es ieteiktu vispirms pārbaudīt, vai kemera šo bbateriju ņem pretī. Man no analogajiem ir Anssman ražojums, kuru D90 neņem pretī. Ar D80 problēmu nebija.
Publicēts: 04.06.11 12:37
 citēt
Kanonisti savu pieredzi ar kreisajām baterijām var paturēt pie sevis,jo nikons jau labi sen aķītī iebāza čipu un sākot ar D70s kreiso aķīšu lietošana kļūst pilnīgi neprognozējama(pareizāk sakot prognozējama nestrādāšanas virzienā)Viens un tas pats aķītis var strādāt uz viena un nestrādāt uz cita tā paša modeļa aparāta,var strādāt uz viena,bet nākošā modeļa nikons aķi vispār neredz.Jēdzīgākais variants ir pirkt dzimto aķi,krīzes skartie varētu iet uz reālu bodi,piemērīt aķīti pie sava aparāta un pirkt tikai tad,ja aparāts ar to aķi iet,neaizmirstot garantijas papīrus sakārtot,jo pēc ceturtās lādēšanas reizes tas aķis var atteikties strādāt.

P.S. ja jau gribās eksperimentēt ar kreisajiem aķiem,tad lētāk laikam nebūs: www.buyincoins.com...
Publicēts: 04.06.11 14:43
 citēt
No "kreisajiem" problēmas ar atpazīšanu D90 nav Phottix ražojumiem. Vismaz visi rezerves aķi ir darbojušies bez problēmām gan ar D80, gan D90, gan D700.
Publicēts: 04.06.11 14:56 labots
 citēt
ir pieejamas visas Phottix bačas, praktiski visi modeļi ir uz vietas Rīgā.

konkrēti Phottix Li-on Battery EN-EL3e - 15LS. rīgā bezmaksas piegāde. PM.

Publicēts: 04.06.11 16:43
 citēt
reaktors:ir pieejamas visas Phottix bačas, praktiski visi modeļi ir uz vietas Rīgā.

Vai šo izstrādājumu oriģinālais lādētājs pretī ņems?
Publicēts: 04.06.11 17:03
 citēt
zveerinsh:
reaktors:ir pieejamas visas Phottix bačas, praktiski visi modeļi ir uz vietas Rīgā.

Vai šo izstrādājumu oriģinālais lādētājs pretī ņems?

protams ka ņems, Phottix netirgo bačas ar kurām būtu neatbilstība, pat serežģītā Phottix ražojuma LP-E6 kas ar čipu lādējās ar oriģinālo lādētāju un pēc vektiem testiem "TUR" ilgāk par canon lp-e6 oriģinālo.
Publicēts: 04.06.11 17:10 labots
 citēt
reaktors:

protams ka ņems, Phottix netirgo bačas ar kurām būtu neatbilstība, pat serežģītā Phottix ražojuma LP-E6 kas ar čipu lādējās ar oriģinālo lādētāju un pēc vektiem testiem "TUR" ilgāk par canon lp-e6 oriģinālo.

Cik pie Tevis maksā LP-E6? Kad kādreiz parādīsies lieka nauda, tad gribēšu tādu iepirkt! :)
Publicēts: 04.06.11 18:06
 citēt
CerambyX:
reaktors:

Cik pie Tevis maksā LP-E6? Kad kādreiz parādīsies lieka nauda, tad gribēšu tādu iepirkt! :)

Phottix lp-e6 - 20LS(atkārtošos, ka bača ar čipu un lādē ar oriģinālo lādētāju)

Publicēts: 05.06.11 16:06
 citēt
EN-EL3e ja ņem tad ne mazāku kā 1500mAh , skatos phottix ir pat 1600 un cena ar pieņemama, ir jau vēl lētāki varianti bet tā jau ir laimes spēle 2 reiz maksāt ar negribas.
Publicēts: 05.06.11 17:43
 citēt
paga, bet nau jau tā, ka originālais maksā miljonu.... es, kad pirku savu D90, to uzreiz pirku ar otru oriģinālo baču un tad tā maksāja kaut kādus 30ls..
Publicēts: 05.06.11 19:01
 citēt
MaVi:paga, bet nau jau tā, ka originālais maksā miljonu.... es, kad pirku savu D90, to uzreiz pirku ar otru oriģinālo baču un tad tā maksāja kaut kādus 30ls..

15 Ls vai 30 Ls tomēr ir starpība! Savulaik sanāca Phottix par kādiem 10 Ls gabalā iepirkt un par tādu cenu vēl kādu rezervei varētu iepirkt, bet tagad laikam cenas uzkāpušas... :face-sad:
Publicēts: 05.06.11 20:30
 citēt
Phottix EN-EL3e 1600mAh, divi gadi un vairs netur. Oriģinālā ar d300 iet nekāda vaina, tāpēc ar to cenu ir kā ir. Labāk ņemt oriģinālo.
Publicēts: 07.06.11 20:00
 citēt
Aķiem, arī Li-ion ilgmūžība saglabājas labāk, ja tās pēc iepējas izlādē līdz galam t.i. izmočī līdz pēdējam kadram. Protams, arī uzlādē līdz 100%. Bez tam aķus nevajag ilgi turēt tukšus un man ir ticība, ka tos vajag arī ik pa laikam lietot. Tā kā esmu iepircis vairumā, tad lietoju visus pēc kārtas.

Sony NP-FM500H aķis Latvijā maksā 40-50Ls, tāpēc ir pieredze ar e-bay. Pa 7 USD reiz nopirku pāris sūdīgas, bet pa ~15 USD ir ar visiem čipiem un iet tieši tā pat, kā oriģinālā. Ir, kas pacentušies un uztaisījuši oriģinālo iepakojumu un ir, kas arī dod 1 gada garantiju. Manā gadījumā viena oriģinālā maksā tik, cik 6-10 neoriģinālas, tā ka arī neveiksmīgi eksperimenti ar laiku atmaksājas. Starp citu ir dzirdēts arī par oriģinālajām, kas nokaras pēc 0,5-2 g lietošanas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):