jo lielāko daļu no visiem es nezinu un laist savā mājā tādu varzu svešu cilvēku ir bišku bailīgi
chiekur, tik sveši jau neesam, tas viens.. otrs -mežoņi arī neesam Vismaz līdz šim neviens viesu nams bez tapetēm nav palicis
Kāpēc izdomāju izmantot kāda cilvēka lauku māju - lai mājīgāk un foršāk, lai var ierasties jau piektdien un uzturēties cik ilgi grib (viesu namiem parasti visādi termiņi un ja gribi ilgāk, par to, protams, jāmaksā ), skaidrs, ka nav jāmaksā liela summa, bet tik cik cienasts mājas saimniekam Nu tā kaut kā.
Būtu man pašai tāda vietiņa -ar prieku uzņemtu. Kaut katru weekendu
Par sagulēšanu nevajag uztraukties -sagulēs vai nu pa grīdām, vai teltīm, vai vispār negulēs. Par bardaku arī var nesatraukties -vienmēr visu pedantiski savācam un atstājam vietiņu tīru. Arī par kaut ko salauztu nevajag uztraukties -neviens neko speciāli nelauž. Protams, 100% garantijas nekad nav, un tomēr līdz šim nekas baigs nav bijis. Galu beigās par salauzto pats vaininieks samaksās
jo lielāko daļu no visiem es nezinu un laist savā mājā tādu varzu svešu cilvēku ir bišku bailīgi
chiekur, tik sveši jau neesam, tas viens.. otrs -mežoņi arī neesam Vismaz līdz šim neviens viesu nams bez tapetēm nav palicis
Kāpēc izdomāju izmantot kāda cilvēka lauku māju - lai mājīgāk un foršāk, lai var ierasties jau piektdien un uzturēties cik ilgi grib (viesu namiem parasti visādi termiņi un ja gribi ilgāk, par to, protams, jāmaksā ), skaidrs, ka nav jāmaksā liela summa, bet tik cik cienasts mājas saimniekam Nu tā kaut kā.
Būtu man pašai tāda vietiņa -ar prieku uzņemtu. Kaut katru weekendu
Par sagulēšanu nevajag uztraukties -sagulēs vai nu pa grīdām, vai teltīm, vai vispār negulēs. Par bardaku arī var nesatraukties -vienmēr visu pedantiski savācam un atstājam vietiņu tīru. Arī par kaut ko salauztu nevajag uztraukties -neviens neko speciāli nelauž. Protams, 100% garantijas nekad nav, un tomēr līdz šim nekas baigs nav bijis. Galu beigās par salauzto pats vaininieks samaksās
nu, man jāpadomā, very risky tomēr man jau pēc saviem draugiem ir tā jāvāc, ka mati ceļas stāvus, a it kā kulturāli cilvēki
chiekurs, es Tev saku pilnīgi nopeitni - musars aiz mums nepaliks Domāju, manu komentu apstiprinās katrs, kas jebkad peļļpirts pasākumos palicis līdz pēdējam -viss tiek savākts, izlaizīts, izmazgāts. Un nav tā, ka to dara viena persona, bet vairāki labssirži.
Šajā pēd. peļļpirtī pārsvarā darbojāmies mēs tikai divas ar Ināru (ar dažiem palīgiem), un tomēr visu izdarījām. Žēl, protams, ka daudzi citi uzskata, ka viņiem nekas nebūtu jādara, bet tāpēc vien es nepalikšu tāda pati
Sendra:chiekurs, es Tev saku pilnīgi nopeitni - musars aiz mums nepaliks Domāju, manu komentu apstiprinās katrs, kas jebkad peļļpirts pasākumos palicis līdz pēdējam -viss tiek savākts, izlaizīts, izmazgāts. Un nav tā, ka to dara viena persona, bet vairāki labssirži.
Šajā pēd. peļļpirtī pārsvarā darbojāmies mēs tikai divas ar Ināru (ar dažiem palīgiem), un tomēr visu izdarījām. Žēl, protams, ka daudzi citi uzskata, ka viņiem nekas nebūtu jādara, bet tāpēc vien es nepalikšu tāda pati
kas tur par datumiem bija? parēķināšu cik laika domāt
Nu tur jau tā lieta, ka parāk daudzi ir tādi, kuri uzskata, ka nekas nav jādara, tieši to dēļ arī negribas pasākumus rīkot. Pēc dažām ballītēm ar fotoblogeriem es arī nākamajā rītā lasīju pa Rīgas mājas pagalmu divu konkrētu cilvēku benčikus nenormālos apmēros. Pretīgi karoč bet nu visu jau neizkontrolēsi. Lab, es padomāšu. Tikai pārāk paļauties nevar, ja nu es izdomāju, ka ne
nu nee nee, viss ir tiešām kā Sendra saka, pēdējā reizē visi bijām kārtīgi un mierīgi, neviens nepierijās un negāza visu apkārt, nekas netika sapleests vai sabojāts, pēc tusiņa visu novācām un sakopām
fotoreinis_lv:nu nee nee, viss ir tiešām kā Sendra saka, pēdējā reizē visi bijām kārtīgi un mierīgi, neviens nepierijās un negāza visu apkārt, nekas netika sapleests vai sabojāts, pēc tusiņa visu novācām un sakopām
tā tas tiešām bija visss tika novākts kopā ar pirti
fotoreinis_lv:nu nee nee, viss ir tiešām kā Sendra saka, pēdējā reizē visi bijām kārtīgi un mierīgi, neviens nepierijās un negāza visu apkārt, nekas netika sapleests vai sabojāts, pēc tusiņa visu novācām un sakopām
tā tas tiešām bija visss tika novākts kopā ar pirti
Nebiedējiet chiekuru! Citādi nekāds lauku tusins jums tur nespīd