Oliss:cik es saprotu tad tusiņš būs pie čiekura laikos
Nu ja kāds organizators taisās ar mani sazināties, tad iespējams. Bet pagaidām nekas nekustās Jo es organizēt neko negribu, tikai vietu piedāvāju, man jau tāpat stresa pietiks
Oliss:cik es saprotu tad tusiņš būs pie čiekura laikos
Nu ja kāds organizators taisās ar mani sazināties, tad iespējams. Bet pagaidām nekas nekustās Jo es organizēt neko negribu, tikai vietu piedāvāju, man jau tāpat stresa pietiks
tur jau nekas nav jāorganizē, tikai jānoskaidro datums un viss un pārējais viss notiks pats no sevis
tur jau nekas nav jāorganizē, tikai jānoskaidro datums un viss un pārējais viss notiks pats no sevis
Bet vajag tak kādu, kas stihisko straumi ievirza pareizā gultnē.
chiekurs:Oliss, to vienošanos jau sauc par organizēšanu un vēl visiem pērkamā paika jāsadala, un kurš ar ko brauc.
Principā jau viņam taisnība. Paiku visi ņem pa bikiņam no visa. Šmigu tāpat. Skaņu es varu paņemt, video ja vaiga arī. Tie, kam ir braucamie piesakās un tie, kam nav, izvēlas ar ko kopā grib braukt. Viss.
Tiem kam ar šādu organizāciju ir par maz var savākties jebkurā piekdienas vakarā kādā alusdārzā un noturēt orgkomitejas sēdi ar visiem protokoliem
Es tomēr gribētu ierobežotu cilvēku skaitu + kādam tas viss ir jāapkopo, jo ja nu beigās nav vispār braukt gribētāju. +Visi viens otram PM rakstīs, kamēr kāds paņems? Sendra tā kā teicās organizēt, bet viņa neliekas ne zinis. Un es jau sāku pārdomāt..
chiekurs:Es tomēr gribētu ierobežotu cilvēku skaitu + kādam tas viss ir jāapkopo, jo ja nu beigās nav vispār braukt gribētāju. +Visi viens otram PM rakstīs, kamēr kāds paņems? Sendra tā kā teicās organizēt, bet viņa neliekas ne zinis.
chiekurs:Es tomēr gribētu ierobežotu cilvēku skaitu + kādam tas viss ir jāapkopo, jo ja nu beigās nav vispār braukt gribētāju. +Visi viens otram PM rakstīs, kamēr kāds paņems? Sendra tā kā teicās organizēt, bet viņa neliekas ne zinis. Un es jau sāku pārdomāt..
nu ko var ņemties. ver vaļā jaunu topiku "čiekurpirc', nosaki datumu, tālāk vis paši piesakās. Kad skaits sasniedz kritisko, pasaki stop un viss... Kāpēc sievietes mūžīgi visu vienkāršo sarežģī un visu sarežģīto vienmēr vienkāršo?