Oliss: tur jau nekas nav jāorganizē, tikai jānoskaidro datums un viss un pārējais viss notiks pats no sevis
Nu to jau parasti saka tie, kas nekad nevienu pasākumu nav organizējuši vai arī tādi, kuriem aizejot uz pasakumu liekas, ka viss notiksies pats no sevis Negribu Tevi sarūgtināt, bet nekas pats no sevis nekad neorganizejas
debra:Oliss: tur jau nekas nav jāorganizē, tikai jānoskaidro datums un viss un pārējais viss notiks pats no sevis
Nu to jau parasti saka tie, kas nekad nevienu pasākumu nav organizējuši vai arī tādi, kuriem aizejot uz pasakumu liekas, ka viss notiksies pats no sevis Negribu Tevi sarūgtināt, bet nekas pats no sevis nekad neorganizejas
Kas pa pēršanos? Man darbi līdz ausīm -nespēju uzspēt visu.
Tā kā datums vēl ir tālu, baigo iespringumu neņemu. Ja chiekur Tev traucē mana noslogotība -no problem Es pati katru mīļu brīdi cenšos Tevi saķert skypā, bet nekādi neesi onlainā.
Sendra:Kas pa pēršanos? Man darbi līdz ausīm -nespēju uzspēt visu.
Tā kā datums vēl ir tālu, baigo iespringumu neņemu. Ja chiekur Tev traucē mana noslogotība -no problem Es pati katru mīļu brīdi cenšos Tevi saķert skypā, bet nekādi neesi onlainā.
man likās, ka es esmu online 24/7, bet pēdējā laikā ballītes daudz
Chiekur, mana tkal tā, ka daudz mājas darbu sakarā ar remontu, un plus vēl citu ballīšu organizēšana, plus ciemos braukšana. Jūnijs vienmēr bijis traks
--
Pārējiem gribētu uzdot trīs svarīgus jautājumus: 1. Vai gulēšana iekštelpās ir svarīga? 2. Vai duša ir svarīga? 3. Vai pirts ir svarīga? un vēl viens tāds papildjautājums - cik apm. tālu no Rīgas jūs būtu gatavi braukt līdz izvēlētajai tusiņa vietai?
debra:Oliss: tur jau nekas nav jāorganizē, tikai jānoskaidro datums un viss un pārējais viss notiks pats no sevis
Viss kā parasti un visur - metenes iespringst uz procesu, zēni domā par rezultātu.
Vēlreiz saku. Chiekurs atver topiku, nosaka datumu, vietu un skaitu. Kad skaits savācas, topiku slēdzam. Viss. Katrs ņem paiku un šmigu sortimentā. Skaņu un bildi ņemu uz sevi. Viss, ko vēl gribat organizēties???? P.S.
P.S. Kopš nākas gadā tehniski nodrošināt pāri simtam pasākumu, vārdu salikums "meitenes organizatores" uzdzen man šausmas un drebuļus.
Sapper, nav tā kā saki. Nav tikai balts vai melns. Ir jāiespringst uz procesu, lai būtu rezultāts. Ar vienkāršu topika atvēršanu un aizvēršanu NEKAS nenotiks. Vajag drusku tonusa, vajag drusku skaidrības un organizētības. Bez tā visa pasākumā vnk ieradīsies trīs cilvēki un tie paši aizbrauks neapmierināti. Tavu palīdzību vajadzēs, tas gan. Bet par to sīkāk jūlijā.
Netaisam stresu, jo līdz augustam vēl laiciņš ir.
Lunis - pagaidām ir zināms tikai datums - 12-13-14.augusts. Vieta vai nu Cēsis (jānoskaidro), vai nu Lotgaļa (vairāk nē, nekā jā). Tāpēc arī trīs iepriekšējie būtiskie jautājumi.
Sendra: Pārējiem gribētu uzdot trīs svarīgus jautājumus: 1. Vai gulēšana iekštelpās ir svarīga? 2. Vai duša ir svarīga? 3. Vai pirts ir svarīga? un vēl viens tāds papildjautājums - cik apm. tālu no Rīgas jūs būtu gatavi braukt līdz izvēlētajai tusiņa vietai?
1. nē, vai tad uz pasākumu ir jābrauc gulēt 2. nē, jo ir pieejams ūdens un šļauka, dušu var saorganizēt 3. nav obligāti, bet ja ir nav slikti, vismaz kādu var nopērt (ar žagariem) 4. 536 km maximums
Sendra: Pārējiem gribētu uzdot trīs svarīgus jautājumus: 1. Vai gulēšana iekštelpās ir svarīga? 2. Vai duša ir svarīga? 3. Vai pirts ir svarīga? un vēl viens tāds papildjautājums - cik apm. tālu no Rīgas jūs būtu gatavi braukt līdz izvēlētajai tusiņa vietai?
1. nē, vai tad uz pasākumu ir jābrauc gulēt 2. nē, jo ir pieejams ūdens un šļauka, dušu var saorganizēt 3. nav obligāti, bet ja ir nav slikti, vismaz kādu var nopērt (ar žagariem) 4. 536 km maximums
Nu līdzīgi kā oliss, tikai bez attāluma ierobežojuma Tas ar nosacījumu, ja braukšu
Sendra:Lunis - pagaidām ir zināms tikai datums - 12-13-14.augusts. Vieta vai nu Cēsis (jānoskaidro), vai nu Lotgaļa (vairāk nē, nekā jā). Tāpēc arī trīs iepriekšējie būtiskie jautājumi.
Aaa der der, nu lai tiki ne vairām kā kādi 200km pa normālu ceļu.
Sendra:Lunis - pagaidām ir zināms tikai datums - 12-13-14.augusts. Vieta vai nu Cēsis (jānoskaidro), vai nu Lotgaļa (vairāk nē, nekā jā). Tāpēc arī trīs iepriekšējie būtiskie jautājumi.
Aaa der der, nu lai tiki ne vairām kā kādi 200km pa normālu ceļu.
Oliss:vajaga kādus 200 km pa riktīgu grunteni ar kārtīgu trepi
Vienreiz man gadijās "Obloms" paziņas no doičzemes pēkšņi izdomāja braukt uz Somiju ne caur Dāniju Zviedriju bet caur Latviju Igauniju. Šie man atsit vēlu naktī e-pastu lai saplānoju īsāko ceļu uz Igauniju no Klaipedas , es kautkur pats braucu uzticēju uzdevumu sexretārei tā kura nav Pelle , nu šī ar sakliko mēŗķus un palaiž reķināt , gatvs arzsūta fričiem GPS treku. Pēc 2 nedēlām satieku šos Zviedrijā nu prasu kā brauciens šie saka SUPER , tik klausies jums tur LATVIJĀ vispār nav gandrīz nemaz asfeltētu ceļu mēs ~ 430km caur Latviju no kuriem asfalts bija labi ja 50km!! Es zin mēms bet nu ko šiem bij klūda saku jūs jau Īsāko gribējāt utt ne asfaltēto. Atbaraucu uz kantori paskatos pastā maršruta treku NU MOINS tas viss nsprausts principā tikai pa lauku ceļiem , Daugavu škērso Ķegumā un no turienes ar vienīgie 50Km līdz Siguldai tālāk arkal pa Grunti. Atcerējos ka iepriekš reķin āju citiem čomiem Beļģiem Vello maršrutu tiem bija aktuāli lai nebūtu tranzīta soseju un lielas satiksmes lai var mīt ar felleri lēnā garā bet pa tasnako ceļu, tā nu `dzekiem ar 2 Kemperiem bij sanācis škersot Latviju praktiski tikai pa grunti. LABĀKAIS kas mani uzjautrināja ka Fričiem pat pratā neienaca ka varētu būt kāda kļuda un varētu braukt savādāk teikts DZELŽAINI pietusrējes pie maršriūta bez variņatiem
Bzh:Echh, kā aplauza čiekuru... Nabags nu jau otro mēnesi zāģē krūmus, pļauj mauriņu, krāso sētu un liek kārniņus uz jumta, bet te hops... nekā nebūs...