Kā es tikko noskaidroju, pie manis nebūs (pārāk tālu)! Esmu baigi priecīga, jo man tieši vienu citu pasākumu pārcēla uz tiem datumiem Kas, protams, nozīmē, ka es nebūšu arī tad, ja tiks svinēts kkur citur
Bet jums, lai jautra svinēšana +novēlu atrast party vietu laicīgi
chiekurs:Kā es tikko noskaidroju, pie manis nebūs (pārāk tālu)! Esmu baigi priecīga, jo man tieši vienu citu pasākumu pārcēla uz tiem datumiem Kas, protams, nozīmē, ka es nebūšu arī tad, ja tiks svinēts kkur citur
Nu tad mēs svinēsim pie tevis, pate vari arī nebūt
chiekurs:Kā es tikko noskaidroju, pie manis nebūs (pārāk tālu)! Esmu baigi priecīga, jo man tieši vienu citu pasākumu pārcēla uz tiem datumiem Kas, protams, nozīmē, ka es nebūšu arī tad, ja tiks svinēts kkur citur
Nu tad mēs svinēsim pie tevis, pate vari arī nebūt
Sendra:Kamēr ogles karstas no iepriekšējā pasākuma (peļļpirts), jācepj jauna tēma par nākamo pasākumu.
Vasara, saule, putnu čalas, skaistie saulrieti, klusie miglu rīti.. vīns, chillout, sarunas par dzīvi, fotosesijas, pirtošanās, nakts peldes... jāizbauda kamēr vēl var
Uz doto momentu varētu izlemt par datumiem, paralēli skatītos vietas kur visu to sarīkot. Skaidrs, ka gribētos laukos. Varbūt ne pārāk tālu no Rīgas, lai pats brauciens nesanāktu dārgi. Varbūt apjautāšos apkārtējiem vai nav zināmas kādas lauku mājas, kas laprāt mūs uzņemtu un izmitinātu
Pagaidām tauta balso par jūlija beigām/augusta sākumu