forum.gif
Lētie DX filtri ...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lētie DX filtri ...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.06.11 23:35
 citēt
Kāds ir lietojis šos lētā gala "DX" lapā pieejamos filtrus ?
Ir maz vērts provēt ?

www.dealextreme.com...
www.dealextreme.com...

Paldies par jebkāda veida informāciju.
Īpaši neticu tiem "DX" lapā pieejamajiem aprakstiem... :)
Publicēts: 08.06.11 23:39
 citēt
ar lētiem filtriem- lēts iznākums..
Publicēts: 08.06.11 23:39
 citēt
Bet vai konkrēti šie ir mēģināti? :)
Publicēts: 08.06.11 23:44
 citēt
šādus ne, bet, tas ir viens no fizikas likumiem.. :)
vai, precīzāk sakot, visu klasisko fizikas likumu apkopojums- gan vielas, gan masas gan enerģijas nezūdamības.. nevar uztaisīt kautko ļoti labu par tādu cenu..
Publicēts: 08.06.11 23:45
 citēt
esmu pamēģinājis lētos cokin filtrus, nu, pareizāk sakot, lētus filtrus, cokin izmēros.. Praktiski nav lietojami, ja nu vienīgi taisot kādu īpašo mākslu.. :D
Publicēts: 09.06.11 00:29
 citēt
man ir no dx`a nd8 un cirpol filtri. nd8 dranjkjis bet lai kautkādus ūdeņus paplūdinātu pietiek. a cirpol diezgan normals kautgan bieži nesanāk lietot. tie IR filtri lēti gan jau ka ari ir OK jo tapat katru dienu IR bildes netaisisi.
Publicēts: 09.06.11 01:25
 citēt
ir viens likums-ja cilvēks nopērk sūdu,viņš nekad neatzīsies,ka nopircis sūdu.
Morāle-labāk nopirkt labu mantu dārgāk un lietot to.
Publicēts: 09.06.11 01:29
 citēt
ekoists:ir viens likums-ja cilvēks nopērk sūdu,viņš nekad neatzīsies,ka nopircis sūdu.

protams. ok tie filtri no dx protams ir suudi tur nav ko noliegt-bet vinji maksaa kapeikas, ja man katru dienu vajadzētu vinjus lietot tad protams nopirktu no augstaa plauktinja
Publicēts: 10.06.11 14:07
 citēt
zo:
ekoists:ir viens likums-ja cilvēks nopērk sūdu,viņš nekad neatzīsies,ka nopircis sūdu.

protams. ok tie filtri no dx protams ir suudi tur nav ko noliegt-bet vinji maksaa kapeikas, ja man katru dienu vajadzētu vinjus lietot tad protams nopirktu no augstaa plauktinja

A man ir tādi nopirkti no pusdārgā gala (Hoya) un tāpat nelietoju. :D
Publicēts: 10.06.11 20:19
 citēt

vai tad? :amazing:
Publicēts: 10.06.11 23:44
 citēt
noteikti! vismaz tam, kuram viņam izdodas to sūdu iesmērēt tālāk.....:face-wink:
Publicēts: 10.06.11 23:48
 citēt
Par lētajiem filtriem runājot
www.lensrentals.com...

:)
Publicēts: 12.06.11 23:07
 citēt
Links jautrs, kaut gan ne drusku nepārsteidz. Būtu noderīgi, ja kāds iemestu savu salīdzinājumu ar filtriem ko pats lieto... Sāku aizdomāties par CPL iegādi - negribas iziet cauri 4-5 lētajiem filtriem, kamēr atrod normālu, bet nu arī 50 par filtru bleķot kaut kā nevelk. Manā čukču galā ar nav neviena, no kā aizņemties filtru un izprovēt.

Īsāk sakot konkreta vēlme. Filtra marka, cena un divas bildes, ar un bez...
Publicēts: 12.06.11 23:43 labots
 citēt
karliks:Par lētajiem filtriem runājot
www.lensrentals.com...

:)

Sapratu, kad pie sava objektīva balastam otru no filtriem būvēšu, lai blendi nav jāmeklē, obligāti B+W filtrus izmantošu, kādus divdesmit.:face-grin: Un objektīvs man dārgais EF 18-135...
Ko var cepties... Pie eLkas liek B+W, pie lētuča, lētuci.
Publicēts: 12.06.11 23:53
 citēt
straupenieks:Links jautrs, kaut gan ne drusku nepārsteidz. Būtu noderīgi, ja kāds iemestu savu salīdzinājumu ar filtriem ko pats lieto... Sāku aizdomāties par CPL iegādi - negribas iziet cauri 4-5 lētajiem filtriem, kamēr atrod normālu, bet nu arī 50 par filtru bleķot kaut kā nevelk. Manā čukču galā ar nav neviena, no kā aizņemties filtru un izprovēt.

nu neej cauri - man ir šāds:

www.bhphotovideo.com...

tāda cena šim ir stiprinājuma dēļ (baijonete 6 ne vītne), bet arī vītnes filtrs, pie tāda izmēra ir riebīgā cenā - nepirku pats - objektīva pārdevējs vnk atstāja virsū

varu pateikt kaifīgas krāsas no viņa, bet izšķirtspēja zūd... ja vien traki nevajag, tad nelieku, ja lieku, tad taisu dublikātus arī bez filtra

bez jokiem iesaku apdomāt vai to filtru vispār vajag, bet ja vajag tad jāpogā
Publicēts: 13.06.11 00:09
 citēt
Laikam tik ļoti nevajag :D
Vienīgā pieredze ar filtriem ir bijusi ar kaut kādu mistisku UV, tas ēda izšķiršanu pamanāmi...
Publicēts: 13.06.11 11:18
 citēt
straupenieks:Laikam tik ļoti nevajag :D
Vienīgā pieredze ar filtriem ir bijusi ar kaut kādu mistisku UV, tas ēda izšķiršanu pamanāmi...

UV jau nav nekādas sarežģītās struktūras - tur arī vidējas klases filtri izšķirtspēju nenoēd - var tik kādu duļķi bildai piedot ja sauli/zipeni uz filtra laiž virsū
Publicēts: 13.06.11 11:55
 citēt
Maris:
straupenieks:Links jautrs, kaut gan ne drusku nepārsteidz. Būtu noderīgi, ja kāds iemestu savu salīdzinājumu ar filtriem ko pats lieto... Sāku aizdomāties par CPL iegādi - negribas iziet cauri 4-5 lētajiem filtriem, kamēr atrod normālu, bet nu arī 50 par filtru bleķot kaut kā nevelk. Manā čukču galā ar nav neviena, no kā aizņemties filtru un izprovēt.

nu neej cauri - man ir šāds:

www.bhphotovideo.com...

tāda cena šim ir stiprinājuma dēļ (baijonete 6 ne vītne), bet arī vītnes filtrs, pie tāda izmēra ir riebīgā cenā - nepirku pats - objektīva pārdevējs vnk atstāja virsū

varu pateikt kaifīgas krāsas no viņa, bet izšķirtspēja zūd... ja vien traki nevajag, tad nelieku, ja lieku, tad taisu dublikātus arī bez filtra

bez jokiem iesaku apdomāt vai to filtru vispār vajag, bet ja vajag tad jāpogā

Tak būtu nopircis Marumi ( vismaz 5x lētāk) un bēdu nezinātu: www.lenstip.com...
Publicēts: 13.06.11 12:02
 citēt
Biju nopircis jebajā noname CPL 77 mm par veseliem 19,50 EUR, pagriežot mainīja ne tikai polarizācijas efektu, bet arī krāsu. No dzeltenas līdz gaišzilai. Arī atstarotā gaismā bija tādas smukas krāsu pārejas...
Tagad vairāk neeksperimentēju, lētāk par Hoya HMC Super un Kenko Pro1 Digital nenolaižos.
Publicēts: 13.06.11 14:19
 citēt
Paldies par lenstip linku - ieviesās bookmarkos
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):