fotoreinis_lv:Vangažos Brāli, Jāņu nedēļā varēs pildīt savās mucās, Gaišais 0.80ls, tumšais 0.90ls litrā Domāju savu 30ls mučeli piepildīt ar tumšo
vot pastāstiet, kas jums visiem tajā šosejsmalas šķaidītajā pulverī ir tā iepaticies??? Bet varbūt es esmu aizspriedumains pret "alus izstrādājumiem" un tie nemaz nav garšā sliktāki par alu, kas darīts no īsta iesala un apiņiem
No 'Brāļiem', cik ir dzerts, tad tik nefiltrētais ir labs. To arī pie viņiem darītavā var 5l bačokos dabūt (Nu uz Jāņiem deficīts droši vien). Es te, šī topika iespaidots, aizgāju pagaršoju Iļģuciema medalu - tāds savdabīgs jau bija (vairāk limpene ne alus), bet tīri dzerams.
Nūūū inteliģence novākusies!Izcilākie speciālisti izsakās par sirdij tuvu tēmu.Velns,kuram lai sēžos kamanās?Man viņi gandrīz visi garšo,ko no šitiem esmu provējis...nu ar retiem izņēmumiem.Paslavēsi neritīgo,vecais zēns Vārds par tautas ienaidnieku un deģenerātu pasludinās.Laikam meklēšu bočku uz riteņiem ar uzrakstu PIVO.Tur nav jāgudro dzīvs vai miris,tērvetnieks vai užavnieks .Ņem kamēr vēl ir un priecīgs,ka dabūji!