sveiciens visiem- redzetiem neredzetiem satiktiem nesatiktiem vajadzetu beidzot sanjemties un nomainit KIT objektivu pagaidam skatos uz 17-40 4L varbut ir kada laba, man nezinama alternetiva sim? paldie sjau ieprieks visiem veiksmi
Varbūt jau esi izdomājis, uz kuru galu specializēties? Normālzūms man vienmēr ir licies tāda reportieriska lieta, ko briesmīgi apgreidot. Es drīzāk klāt nopirktu superplato un teļu. Pēc tam normālzūmu aizpildītu ar fiksiem.
NevarTeikt:man ir nepiecisams fotografet! L objektivi vnk ir labaki? bet ja kads cits ari ir tik pat labs, tad kapec maksat par L uzrakstu?
p.s billy paldies par atbildi
L ir krutākā Canon objektīvu sērija, tīri tehniskā izturība viņiem ir kā tankiem(laigan salīdzinoši pasmagi tomēr ir tā vērts), par optiku var teikt to pašu, profesionāla optika ar atriecīgo kvalitāti, lai ko labāku(ekvivalentu) dabūtu jāpiepūlas pat ļoti meklēšanā, bet vienkārši sakot, būtībā nav. (par šo konkrēto jautājumu neizteikšos, pastāstīju principu kā ir ar to L)
Tas, ka L objektīvi ir labākie, ir pilnīgi skaidrs, bet tas "labākums" ir tik daudzos veidos, kuriem ir tik daudzas vajadzības pakāpes, ka tev vienkārši pašam jāpadomā, ko tu no tā visa dzīvē lietosi. Ir vēl arī tāds parametrs kā price/performance. Man, ja es pamatā bildēju savas domes mājas lapai, kur galerijā bildes ir ap 150 kB, un pāris vietējām avīzēm, vislabākā šī attiecība ir Canonam EOS D30 ar Tamponu 17-50/2,8, no kura var taisīt arī A3, bet lielākām bildēm vajadzību sev vēl neesmu izdomājis.