forum.gif
Iesakiet!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Iesakiet!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.06.11 20:18
 citēt
Labvakar visiem!
Ir doma cilveekam kursh bildee ar Canon EOS 5D MarkII uzdaavinat atminas karti. Cilveeks fotografe nopietni. Nauda kaa davana atkriit.:face-smile: Rekomendeejiet, varbuut atradiisies citi ieteikumi... Paldies!
Publicēts: 09.06.11 20:22
 citēt
zombycop:Labvakar visiem!
Ir doma cilveekam kursh bildee ar Canon EOS 5D MarkII uzdaavinat atminas karti. Cilveeks fotografe nopietni. Nauda kaa davana atkriit.:face-smile: Rekomendeejiet, varbuut atradiisies citi ieteikumi... Paldies!

Nu tad uzdāvini!
Publicēts: 09.06.11 20:27
 citēt
Senders:
zombycop:Labvakar visiem!

Nu tad uzdāvini!

Ilgi domaaji?
Publicēts: 09.06.11 20:39
 citēt
+ Senders

kur tad problēma?

aio.lv... :face-glasses:
Publicēts: 09.06.11 20:41
 citēt
zombycop:Rekomendeejiet...

Rekomendēja:
Senders:Nu tad uzdāvini!

zombycop:...varbuut atradiisies citi ieteikumi...

Bet, ja neatradās? Nav ko kašķēties!
Publicēts: 09.06.11 20:41
 citēt
zombycop:
Senders:
Nu tad uzdāvini!

Ilgi domaaji?

A ko tieši tu gribēji dzirdēt? Pilns forums ar karšu apspriešanu, nerunājot nemaz par Google tanti.

Bet ja gribi, varu tomēr ieteikt:
www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 09.06.11 21:23
 citēt
Senders:
zombycop: Ilgi domaaji?

A ko tieši tu gribēji dzirdēt? Pilns forums ar karšu apspriešanu, nerunājot nemaz par Google tanti.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/751033-REG/SanDisk_SDCFXP_128G_A91_Extreme_Pro_CF_Card.html

Ļoti laba, iesaku. Viņš būs priecīgs par tādu dāvanu :)
Publicēts: 09.06.11 21:51
 citēt
Marchello:
Senders:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/751033-REG/SanDisk_SDCFXP_128G_A91_Extreme_Pro_CF_Card.html

Ļoti laba, iesaku. Viņš būs priecīgs par tādu dāvanu :)

Es domaaju gan!!!
Publicēts: 09.06.11 21:58
 citēt
Varbūt sāc ar to, ka pasaki kāds ir plānotais dāvanas budžets?
Publicēts: 09.06.11 22:10
 citēt
Sapper:Varbūt sāc ar to, ka pasaki kāds ir plānotais dāvanas budžets?
s Šis atkal bija lielisksa
Publicēts: 09.06.11 22:41
 citēt
Sapper:Varbūt sāc ar to, ka pasaki kāds ir plānotais dāvanas budžets?

Sorry, vareetu buut liidz 50Ls. Nav bijusi saskarsme ar CF un negribaas ''lohanutsa''.
Publicēts: 09.06.11 22:53
 citēt
Labāk cieto disku nopērc....
Publicēts: 10.06.11 00:43
 citēt
32 gb būs pasakaina dāvana
Publicēts: 10.06.11 01:00
 citēt
Haiduks:32 gb būs pasakaina dāvana

labāk 2 gab bet pa 16 gb
Publicēts: 10.06.11 10:30
 citēt
NilsS:

labāk 2 gab bet pa 16 gb

tieši tā, un ar pietiekošu ātrumu filmēšanai...:face-smile:
Par dāvanu karti neesi domājis?
Publicēts: 10.06.11 12:14
 citēt
ekoists:Labāk cieto disku nopērc....

+1 Vieta datorā aizpildās ļoti ātri.
Var arī ārējo 2.5" hdd
Publicēts: 12.06.11 23:01
 citēt
NilsS:

labāk 2 gab bet pa 16 gb

Es nekad neesmu sapratis vairāku atmiņas karšu priekšrocības. Parasti man nepazūd tikai tā, kas ir fotoaparātā un vēl vienu es turu fotosomā gadījumam, ja aizmirstu karti pēc failu pārkopēšanas izņemt no datora, kurš nav līdzi. Vairāk kā viena lieka karte neglābjami pzūd.

Kāds ir smalkais atmiņas karšu menedžments, kas nodrošina, ka kartes mainot tās ir vairāk drošībā kā viena ietilpīga karte fotoaparātā?
Publicēts: 12.06.11 23:46
 citēt
Jebkura elektroniski-tehniska padarīšana var nobrukt - arī atmiņas karte. Un tādā gadījumā, kad atmiņas karte nobrūk, labāk pasēt, piemēram, 8gb bilžu nevis uzreiz visus 16gb. Tas arī vienīgais labums vairākām kartēm, principā.
Publicēts: 13.06.11 08:52
 citēt
CerambyX:Jebkura elektroniski-tehniska padarīšana var nobrukt - arī atmiņas karte. Un tādā gadījumā, kad atmiņas karte nobrūk, labāk pasēt, piemēram, 8gb bilžu nevis uzreiz visus 16gb. Tas arī vienīgais labums vairākām kartēm, principā.
+++
Publicēts: 13.06.11 09:57
 citēt
Paldies visiem!
Publicēts: 13.06.11 10:01 labots
 citēt
iesaku visu saglabāt atmiņā - iemācīties no galvas.
Publicēts: 20.06.11 20:54
 citēt
Man bijusi pieredze tikai ar kartiņu, bet ne failu pazaudēšanu. Kādreiz, kad bija 1GB kartiņas, tas bija īsts negals. Manuprāt, daudzkartiņu sistēmām ir divas galvenās problēmas: izbiršanas no somas vai kabatas un kartiņas nejaušas vai jaušas formatēšana. Retāk sastopama problēma ir lietaini vai citādi mitri apstākļi, kurā kartiņu nomaiņa rezultējas ar mitruma iekļūšanu fočikā un dažādiem gļukiem. Tagad vairāki uzņēmumi dod savām CF kartiņām mūža garantiju un cenas ziņā 32GB nav nekas ekstrēms. Svarīgākos gadījumos es duplicēju failus portatīvajā cietnī HyperDrive COLORSPACE, kas īstenībā varētu būt pat nedrošāks par CF kartiņu.

Nesen kādā pamācību filmā viens īpatnis stāstīja, ka viņš fočē kartiņā, vienlaicīgi ar wireless pārnes uz datoru, kuram vēl pievienots cietnis, kurā bekapo visus failus. Ar to vēl nav viss, viņš fočēšanas starplaikos duplicējot visus failus vēl vienā ārējā cietajā diskā. Un tas viss izbraukumā... Ko viņš dara mājās, izņemot to, ka saujām ēd tabletes pret maniakālo paranoju, es pat iedomāties nevaru.
Publicēts: 21.06.11 10:04
 citēt
ledgars:Man bijusi pieredze tikai ar kartiņu, bet ne failu pazaudēšanu. Kādreiz, kad bija 1GB kartiņas, tas bija īsts negals. Manuprāt, daudzkartiņu sistēmām ir divas galvenās problēmas: izbiršanas no somas vai kabatas un kartiņas nejaušas vai jaušas formatēšana. Retāk sastopama problēma ir lietaini vai citādi mitri apstākļi, kurā kartiņu nomaiņa rezultējas ar mitruma iekļūšanu fočikā un dažādiem gļukiem. Tagad vairāki uzņēmumi dod savām CF kartiņām mūža garantiju un cenas ziņā 32GB nav nekas ekstrēms. Svarīgākos gadījumos es duplicēju failus portatīvajā cietnī HyperDrive COLORSPACE, kas īstenībā varētu būt pat nedrošāks par CF kartiņu.

Nesen kādā pamācību filmā viens īpatnis stāstīja, ka viņš fočē kartiņā, vienlaicīgi ar wireless pārnes uz datoru, kuram vēl pievienots cietnis, kurā bekapo visus failus. Ar to vēl nav viss, viņš fočēšanas starplaikos duplicējot visus failus vēl vienā ārējā cietajā diskā. Un tas viss izbraukumā... Ko viņš dara mājās, izņemot to, ka saujām ēd tabletes pret maniakālo paranoju, es pat iedomāties nevaru.

Tas jau velk uz paranoju:face-grin:
Publicēts: 21.06.11 10:58
 citēt
ledgars:Nesen kādā pamācību filmā viens īpatnis stāstīja, ka viņš fočē kartiņā, vienlaicīgi ar wireless pārnes uz datoru, kuram vēl pievienots cietnis, kurā bekapo visus failus. Ar to vēl nav viss, viņš fočēšanas starplaikos duplicējot visus failus vēl vienā ārējā cietajā diskā. Un tas viss izbraukumā... Ko viņš dara mājās, izņemot to, ka saujām ēd tabletes pret maniakālo paranoju, es pat iedomāties nevaru.

Izklausās, ka vismaz viena svarīga bilde vai sesija ir tikusi savulaik norakstīta...
Publicēts: 21.06.11 13:42
 citēt
+ versatile teiktajam.
Ja kādam nobruks sesija vairāku tūkstošu vērtībā, tad ticu, ka vēl lielāka paranoja var iestāties.

Tikko draugs atgriezās no Serbijas un no 5 kartēm kuras bija pilnas ar video pēdējā gļuko un nevar dabūt ārā video normāli. Nepatīkami, lai arī tur nav nekas mega svarīgs, bet tomēr.
Publicēts: 28.06.11 16:56 labots
 citēt
Transcend 400x 16 GB rullē

Publicēts: 28.06.11 17:09
 citēt
Andreass:+ versatile teiktajam.
Ja kādam nobruks sesija vairāku tūkstošu vērtībā, tad ticu, ka vēl lielāka paranoja var iestāties.

Tikko draugs atgriezās no Serbijas un no 5 kartēm kuras bija pilnas ar video pēdējā gļuko un nevar dabūt ārā video normāli. Nepatīkami, lai arī tur nav nekas mega svarīgs, bet tomēr.

Pietiek jau vienu backup uztaisīt, lai būtu drošs, ka nekas vēlāk negļukos vai lai apzinātos, ka sākotnēji kaut kas gļuko un varbūt izmantot iespēju pārbildēt. Vēlāk, kad atgriežas mājās, tad raksti vēl kaut kur, lai mierīga sirds, bet aprakstītā paranoja ir par traku. Ko tad filmu lietotājam sesijas laikā darīt?!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):