Vēl nē. Šobrīd priekšlaicīgi interesējos par attīstīšanu. Teorētiski pēc instrukcijas tākā būtu skaidrs. Mulsina tas kā saprast cik tad ir obturatora leņķis, kā to noteikt. Tikšu līdz kamerai...pačamdīšu, varbūt būs skaidrāks.
a par filmu, man ieteikums būtu UK, tur lielāka konkurence cenas labākas. vēl jautājums vai esi jau filmu iegādājies, jo ja nē izdevīgi ir pirkt jau komplektu tobiš jau pie iepirkšanas samaksā par attīstīšanu - sanāk lētāk..
a par filmu, man ieteikums būtu UK, tur lielāka konkurence cenas labākas. vēl jautājums vai esi jau filmu iegādājies, jo ja nē izdevīgi ir pirkt jau komplektu tobiš jau pie iepirkšanas samaksā par attīstīšanu - sanāk lētāk..
kamera kinor 16cx-2m un filmu tepat Latvijā pasūtiju,pirmdien saņemu. Domāju,atteikties vairs nevar un līdz testa filmēšanai laika maz.
O ar to kameru jau ir vērts ko darīt... no UK zinu sekojošos: www.deluxesoho.co.uk un pie viņiem ir arī vērts digitalizēt, līmenis ir augsts. pārējo pazīstamāko saraksts: www.4rfv.co.uk...
man tāda kamera gar degunu aizgāja, ķēms uk, negribēja atļaut bidot ārpus UK, lai gan biju ar mieru krietni vairāk piedāvāt. tā kā ja apnīk nodarbe - padod ziņu, man ir interese...
ansius:O ar to kameru jau ir vērts ko darīt... no UK zinu sekojošos: www.deluxesoho.co.uk un pie viņiem ir arī vērts digitalizēt, līmenis ir augsts. pārējo pazīstamāko saraksts: www.4rfv.co.uk...
man tāda kamera gar degunu aizgāja, ķēms uk, negribēja atļaut bidot ārpus UK, lai gan biju ar mieru krietni vairāk piedāvāt. tā kā ja apnīk nodarbe - padod ziņu, man ir interese...
personīgi nē, jo tālāk par Krasnogorsk / Krasnogosk 3 iegādi (Projektoru (EIKI) man atdeva tā pat) neesmu ticis. Bet viens paziņa bija sūtījis šiem. otra lieta - paskaties www.deluxesoho.co.uk... sadaļā, un tas komentārus neprasa