rakstu te kvalifikācijas darbu ar ļoti nopietnām prasībām - nu ķip teorētiskajai daļai jābūt tikuntik garai, tādas krāsas cietos vākos a zilbera burtiem, blablabla...
un tur VESELA lappuse (lpp.) paredzēta abreviatūrām un to skaidrojumiem - šķiet kruta būtu ja es to tekstu pieķēzītu ar saīsinājumiem...
kāds nezin netā sarakstu ar idiotiskiem saīsinājumiiem (google ātrumā neizmeta - šķiet Latvijā (LV) ir sūdīgi ar humora izjūtu rakstot birokrātiska rakstura garadarbus (BRGd) )???
LB = Latvijas Braucamais (zirgs), Latvijas Baltā (cūka), Leonīds Brežņevs (nav datu), Leghornas Baltā (vista), Latvijas Brūnā (govs), Latvijas Balzāms (nu tas pats)
BU - brīvprātīgie ugunsdzēsēji ZB - zaļie bērzi DienDUSa - dienvidu dabas uzraugu sapulce DLDzD - daudz laimes dzimšanas dienā DLVD - daudz laimes vārda dienā
vispār cirkulē arī tāda: HVZ Man blakus sādošā meiča pierakstos skatās un to ierauga un prasa, ko tas nozīmē. Es saku: H..viņ zin... Viņa atbild: Es arī nezinu
LMA, vēl ātrāk kā citur, šie teorētiskie šedevri nonāk arhīvu skapī (es ceru, ka tos vispār nelasa) - nu moška ja esi izglītības ministrijas kāds tur kontrolieris, tad izdosies izdīkt, lai parāda
smartins:
Varēs kaut kur iepazīties ar tavu garadarbu?
LMA, vēl ātrāk kā citur, šie teorētiskie šedevri nonāk arhīvu skapī (es ceru, ka tos vispār nelasa) - nu moška ja esi izglītības ministrijas kāds tur kontrolieris, tad izdosies izdīkt, lai parāda
Vismaz pastāsti, ko tur sarakstīji
ja par teorētisko darbu, tad... kādreiz draugs mikrobiologs bij savos nagos dabūjis viena sporta akadēmijas doktora disertāciju kurā tas 150lpp bij pateicis (*izstiepis* ideju): *jo handbolists vairāk trennējās, jo labāki rezultāti* ................ rēcam jau gadiem par šo zinātnisko darbu......... nu.... tagad man par šo sporta doktoru tik traki smiekli vairs nenāk...